- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
-
cocka
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Mint írtam, az enyémet 2019-ben állították ki, a rokonomét meg 2023-ban. A lovak ugyanúgy állnak, gyakorlatilag minden ugyanaz, kivéve az EU-s zászlót. Meg nyilván, hogy én nem adtam ujjlenyomatot..
De az arckép jobb oldalán nekem is ott van az "ujjnyomat szimbólum gravír" a közepén egy Magyarországnak kinéző valami.
Szal. kinézetben a 2016-2021 közti és a 2021 után kiállított az EU-s zászlót leszámítva UGYANAZ!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
A Gabonetta topiktárs által adott tipp segítségével általam múlt héten benyújtott irat, mely az ePapír oldalon kapott elektronikus aláírást (AVDH), a mai napon elfogadásra került az ERSTE által.
Előzmények: lásd a beszélgetési szálban. Természetesen megértettem a többiek által írott kiegészítő posztokból, hogy abszolút nem garantált a széles körű elfogadás. Annyi biztos, hogy egy próbát megér, hiszen 1-2 perc elvégezni és ha az jön vissza, hogy nem fogadta el a címzett, még mindig ki lehet nyomtatni és sk. aláírni, majd postázni…. -
RR-13
őstag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Mivel nem tudom milyen iratra kellett Neked, ezért csak általánosságban írom ezt, de nem nagyon fogadják el a 2025. január 01. napjától dátumozott AVDH iratokat.
Ami biztos, hogy 2025. október 31-ig bírósági, hatósági, kormányzati eljárásokban fogadják el, és a törvényben felsorolt esetekben, így pl. meghatalmazás, nyilatkozat, szerződés, egyéb magánirat AVDH-val történő hitelesítése a hivatalos eljárásokon felül nem számít teljes bizonyító erejű magánokiratnak, hiába lesz rajta az AVDH.
-
cocka
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
a régin nincs CAN azonosító szám
Ezért gondoltam, hogy azt hiszed 2016 előtt kiállított személyim van. Ezen ugyanis van CAN.
És volt bármi hír arról, hogy miért volt indokolt 2021-ben újabb igazolványt terjeszteni? Vagy jó magyar szokás szerint ez is fű alatt történt?
Egyébként ha jól számolok, a régi kártyás személyik is idén járnak majd le, szóval jövőre elvileg már mindenkinek csak chipes személyije lehet.
-
cocka
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Az enyémet 2019-ben adták ki, nálam is van gravírozott ló. Összesen 7, ebből 4 Magyarország délkeleti, keleti és északkeleti részén. A maradék három kb. a bal felső sarokban, abból az egyik valamilyen sötét ló. Az apokalipszis lovasai.

Négy Magyarország is van az előlapon: Egy nagy, ahol az adatok vannak és amin a 4 ló van. Egy hologram a nagy arckép jobb felső sarkában, egy másik láthatóbb hologram a jobb alsó sarokban, amelyben 3 különböző színű kisebb Magyarország van (ezt egynek veszem, mert gyakorlatilag egymásban vannak).
ujjnyomat szimbólum gravír,
Az melyik részén van?
Szerintem ti azt hiszitek, még 2016 előtt kiállított személyim van, legalábbis a leírásból ítélve:
A fő kérdésem pedig ez volt:
A 2016-2021 közt kiadott személyik másképp néznek ki, mint a 2021-2024 közt kiadottak?Erre nem kaptam egyértelmű választ. 2016-tól minden igazolvány chipes. A kérdés tehát arra vonatkozott, hogy a chipesek kinézetében történt-e változás 2021-től kezdve?
-
Schafranek
aktív tag
-
-
-
-
-
Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest