- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ennek semmi köze a tényleges, torrenten mint eszközön keresztül megvalósított jogszabálysértéshez.
Kismillió országban működik az a gyakorlat, hogy kamu alapon pénzt követelnek és a címzett bekapja a horgot, megijed vagy egyszerűen csak olcsóbb fizetnie. A németeknél az volt ebben a vérlázító, hogy ügyvédek álltak bele ezekbe a követelésekbe, miközben tudniuk kellett, hogy erősen vitaható a jogalap, miközben nyilvánvaló volt, hogy a német szemlélet szerint az ügyvédek korrektek.
Ennek nálunk az Intrum Isutitia volt az élharcosa. Három követelést kaptam tőlük hét számjegyű összeggel -- és semmi közöm sincs egyikhez sem. Bepróbálkoztak, nem kevés esetben sikerrel.
Az állampolgári appról: én rögtön az elején regisztráltam, és amint lehetett, aktiváltam. Szerintem ez a jövő, nem is értem, hogy hogyan lehet ezt megkérdőjelezni. Az persze már más kérdés, hogy milyen a kivitelezés -- és egyelőre elég szerény.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért gond az, hogy az idősebb generáció számára ez kihívást jelent. (Én is közelítek a hatvanhoz...) Nem kötelező a használata.
MaCS
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest