- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Hieronymus #31 üzenetére
a lényeg az ingyenességen van azért nem volt belöle probléma a torrentezésel németbe.
Én is éltem kint és ez volt az elso amit a helyi emberek mondtak nekem , hogy felejtsem el, mert gond lehet.
ÉS a közvetlen kollégám is 60 as foszer, jott az egyik nap, hogy kapott egy levelet amibe azt irják, hogy fizessen be 200euro buntit mert torrentezett. azt se tudta, hogy mi az nem hogy letöltött volna bármit is, de azt mondta, hogy erre csoportok alakultak, hogy random embereknek kiküldenek ilyen leveleket , és olyan összegek szerepelnek benne amit kifizetnek inkább minthogy ugyvédhez forduljanak mert az többe kerülne nekik .
Amolyan offline zsarolás. Beszélt ugyvéddel is azért ,de még az ugyvéd is azt tanácsolta neki, hogy jobb lesz ha befizeti minthogy utána emelkedne az összeg a késedelmes vagy be nem fizetés miatt. Mert , hogy szabályos felszolitás jott a szolgáltatótol és az IP cim is stimmelt, gondolom valahogy feltörték a gépét és ugy inditottak letöltést és emiatt a faszinak meg küldték a számlát miatta.
Aktív témák
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest