- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
nanotek911
csendes tag
Tehát ha ezt a fájlt "eltesszük" akkor nem lesz probléma, bármikor visszaállíthatók a beállítások.
Ez világos – az kevésbé, hogy ha bezárod az inkognitó-ablakot pl. akkor 2 másodperccel később már nincs, mit lementened akkor se, ha semmi baja az SSD-dnek.
Nyilván nem annyira profi, (és valószínűleg kevésbé is biztonságos) mint egy gyári app, de a feladatát el fogja látni.
Az tök jó, én is írtam anno egy "konzolosat", mbed TLS-el, meg sqlite3-al, azt akartam eredetileg kibővíteni, amikor észleltem, hogy átaludtam valamit
A DÁP-al az a fő gond, hogy régi mobilokon nem fut
Nekem mondjuk nagyon nem ez a fő gondom
de nézzük akkor ezt.
Ha most van mondjuk egy Android 10-ed, megállít a rendőr, igazolnád magad, és kiírja az app, hogy ma reggel kijött egy frissítés, frissítsd, aztán kiírja, hogy kell venned Android 11-et, majd a fogdán..
Nyilván far fetched, de sokkal szürreálisabb (valószerűtlenebb) a lehetőség, mint valószínűtlen.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest