- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
nanotek911
csendes tag
Tehát ha ezt a fájlt "eltesszük" akkor nem lesz probléma, bármikor visszaállíthatók a beállítások.
Ez világos – az kevésbé, hogy ha bezárod az inkognitó-ablakot pl. akkor 2 másodperccel később már nincs, mit lementened akkor se, ha semmi baja az SSD-dnek.

Nyilván nem annyira profi, (és valószínűleg kevésbé is biztonságos) mint egy gyári app, de a feladatát el fogja látni.
Az tök jó, én is írtam anno egy "konzolosat", mbed TLS-el, meg sqlite3-al, azt akartam eredetileg kibővíteni, amikor észleltem, hogy átaludtam valamit

A DÁP-al az a fő gond, hogy régi mobilokon nem fut
Nekem mondjuk nagyon nem ez a fő gondom
de nézzük akkor ezt.Ha most van mondjuk egy Android 10-ed, megállít a rendőr, igazolnád magad, és kiírja az app, hogy ma reggel kijött egy frissítés, frissítsd, aztán kiírja, hogy kell venned Android 11-et, majd a fogdán..
Nyilván far fetched, de sokkal szürreálisabb (valószerűtlenebb) a lehetőség, mint valószínűtlen.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1 humoros
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Starfield
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- PC Architech NOVA Gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest