Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Aktív témák
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Igen, ez igaz. Az a bizonyos 1-1,5%-os penetráció elég gyalázatos...
De ennek messze nem csak a felhasználók közönyössége az oka. Némi tájékoztatás sem ártott volna. (Vö.: A kutya sem tudott róla.)
Olyannyira nem volt ez támogatott, hogy amikor a feleségemmel személyit csináltattunk, az ügyintéző szó szerint próbált minket lebeszélni az e-aláírásos e-személyiről! Végül mindkettőnkét el is rontották. Az enyém hibája azonnal látható volt, úgyhogy azt némi duzzogás kíséretében orvosolták, a feleségemé viszont egyszerűen csak nem működött. Szerveroldali hiba miatt, amit a tanúsítvány két éve alatt nem is sikerült nekik orvosolniuk!
Én személy szerint a bevezetésétől kezdve próbáltam népszerűsíteni a személyis aláírást, és gyakorlatilag mindenki, akinek mondtam, tőlem hallott róla először. Aztán az AVDH valóban elvitte a show-t, aminek meg is voltak az itt általunk ismert jó okai. Én is azt használtam, amikor a célnak megfelelt.
De normális esetben szerintem lenne létjogosultsága egy e-személyis rendszernek. A DÁP mellett is.
MaCS
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest