- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
fokati
csendes tag
válasz
fokati #24755 üzenetére
Sziasztok!
Közel egy hónap telt el amióta ezt a levelet kaptam, legalább ötször kértem az aktiválást a levélben leírt módon (1272). Azt mondták visszahívnak a nem digis telefonszámomon.Egy alkalommal megcsörgettek, mire kivettem a telefonom a zsebemből le is rakták azóta semmi visszahívás. Valakit visszahívtak már aki így postán kapott nem aktivált SIM kárttyát? Vagy csak egy reklám kamu az egész?Kedves Érdeklődő,
Szívesen segítek a SIM Kártya aktiválásában, kérlek küld el a telefonos elérhetőségedet és felveszem veled a kapcsolatot.
Üdv.,
MariannSziasztok!
Már több alkalommal írtam a "hűséges ügyfeleknek postán küldött SIM kártya" aktiválásával kapcsolatosan. Valóban azt gondoltam a tegnapi napig, hogy ez a SIM kártya dolog egy reklám kamu, de lássatok csodát!
Tegnap kapcsolatba kerültem "Mariann1979" felhasználóval, aki felajánlotta a segítségét.
A mai napon felhívott egy kedves hölgy a DIGI-től, igazi ügyfélszolgálatoshoz méltóan minden felvilágosítást megadott, valamint aktiválta a SIM kártyát is!
Nagyon szépen köszönöm Mariann 1979-nek és a kedves ügyfélszolgálatos hölgynek!
(lehet a két személy ugyan az)
Tehát ha valaki ilyen módon postán kapott SIM kártyát az ténylegesen jelezze a 1272 telefonszámon az aktiválási szándékát, később az ügyfélszolgálat visszahívja és a telefonbeszélgetés alkalmával aktiválni fogja a SIM kártyát!
Üdv., Attila -
kurtuzov
senior tag
válasz
fokati #24755 üzenetére
Nyolc kártyán vagyunk túl, igaz mind kézbe véve üzletben. Eddig eggyel nem volt gond, mind azonnal működött. Lassan vége a korlátozásoknak, üfszolg addig nem jössz el, amíg nem adnak egy azonnal működő kártyát. Ha nehéz megszervezni ezt, egyszer akkor is meg kell, utána meg lehet tesztelgetni végre.
-
fokati
csendes tag
válasz
fokati #24268 üzenetére
Sziasztok!
Közel egy hónap telt el amióta ezt a levelet kaptam, legalább ötször kértem az aktiválást a levélben leírt módon (1272). Azt mondták visszahívnak a nem digis telefonszámomon.Egy alkalommal megcsörgettek, mire kivettem a telefonom a zsebemből le is rakták azóta semmi visszahívás. Valakit visszahívtak már aki így postán kapott nem aktivált SIM kárttyát? Vagy csak egy reklám kamu az egész? -
4Grider
félisten
válasz
fokati #24271 üzenetére
Az ügyfélszolgálat nagyobbik fele otthon van. Az ügyfélszolgálatok egyszerre 1 ügyfelet fogadnak. Nekem két olyan ügyem is van velük (vezetékes fronton), amit 30 napon belül kellett volna megoldaniuk (számlázási és átírási gond). Egyik sem fért eddig bele a jogszabályi 30 napba, akkor te nem tudom, hogy mit vársz...
-
sifarr
senior tag
válasz
fokati #24159 üzenetére
Szerintetek mit kell tennem?
Várnod, amíg hívnak.Mást nem is tehetsz.
Mivel a tesztcsomagban csak az internet az ingyenes, de a hálózaton kívüli hívásokért fizetni kell, ezért addig nem lesz aktív a kártya, amíg nem kötsz szerződést a DIGI-vel.
Ha felhívnak, akkor (valószínűleg szóbeli) szerződéskötést fognak indítványozni. Ha elfogadod, akkor aktiválják a kártyát.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest