Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lippy
csendes tag
válasz
Stiletto107 #463 üzenetére
Igen, olvastam.
Végül is elslattyogtam a kirendeltségre, és ott felküldtek az emeletre a műszakis kollégákhoz. - Még jó hogy itt (Miskolcon) egy helyen vannak.
Szaki berakta a SIM-et stick-be, gépen sem ismerte fel a hálózatot. Telefonált BP-re, 2 perc múlva visszahívták, újra megnézte, így már működött.
Elvileg maga a Telenor nem élesítette a kártyát, így a DIGI hiába aktiválta a saját rendszerében - vagy hogy megy náluk!?
Telóba bepakoltam, kipróbáltam, király, a 2GB-os (3/1 Mbps) nekem szakít
DL UL Ping
6,7 1,91 51
7,36 1,84 86
9,28 3,29 72Nektek is köszi a segítséget!
-
Lippy
csendes tag
Stick-et nem is kértem, lévén úgyis telefonba szánom.
Régebbi Sony Xperia k16i-ba beletéve azt írja, hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton".
Végül is felhívtam a DIGI Ügyfélszolgálatát, pár adat és néhány hosszabb némaság után azt mondta a manusz, hogy már rég mennie kéne, látja nincs forgalmazva rajta semmilyen adat. Úgyhogy holnap séta a kirendeltségre és SIM csere. Bízom benne hogy valóban csak ennyi, és az új SIM jó lesz!? - Majd mindenképp megírom. -
Lippy
csendes tag
Fiúk-lányok... Abszolút tanácstalan vagyok.
Végig elolvastam a fórumot, de nem megy a dolog. Röviden.
Szerdán megrendeltem 2GB-os Digis mobilnetet, megkaptam Telenor-os SIM-kártyát, mondta ügyintéző csajszi aznap vagy másnap délelőttre várható az aktiválása. Vártam... hivatalosan 72 órát is, ami szombat délután telt le. Írtam ügyfélszolgálatnak emailt - mert említettétek hogy a telefonosok nem valószínű hogy tudnak segíteni -, leírtam hogy nem hiszem hogy az APN átírás (egyelőre) a bibi, ugyanis, ahogy a #411 hozzászólásban is olvasható, nekem is csak sötétszürke térerőcsíkok, mellette piros X. Tehát nem találja a hálózatot, a... Ja igen, el is felejtettem, Androidos (4.4.2), kínai telefonOKban próbáltam, egyikben sem működik. /Ha jól tudom, akkor a Telenor 2100 MHz-en tolja a 3G-t, tudják a készülékek, illetve alapból Telenoros vagyok másik SIM-en, használtam is eddig 100-150 MB-os netet, 3G működött.)Ha már SIM... a hozzászólások közt olvastam hogy ugyebár nem egyformák, más-más adatokat, programokat tartalmazhatnak. Lehet itt a bibi, hogy esetleg az én készülékeim nem is tudják azt a fajta kártyát használni amit adtak, csak a Stick olvassa? Az lesz a cumi. :S
Találtam egyszer egy Vodás kártyát, annak ILYEN a kiosztása, ezt felismerik a telefonok, van hálózati jel.
Amit kaptam, viszont teljesen MÁS. Szerintetek rátapintottam, ez lehet a bibi?Előre is köszi bárminemű segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest