- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #30176 üzenetére
Én sem kaptam levelet.
Hivatalosan csak így mondhatja fel a digi a szolgáltatást:
2) * Az előfizetői szerződés szolgáltató általi felmondásának felmondási ideje az (1a), a (6)-(7), illetve a (13) bekezdésben meghatározottak kivételével nem lehet kevesebb mint 60 nap.
(3) * A szolgáltató az előfizetői szerződés felmondását az előfizetővel tartós adathordozó útján köteles közölni azzal, hogy a tartós adathordozó elérhetővé tételéről az előfizetőt igazolható módon külön értesíti, kivéve, ha az alkalmazott tartós adathordozó jellege ez nem indokolja.
[link] https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300100.tvAz sms-t, a telefonhívást mint hivatalos értesítési formának nevezeni....
Pláne ha valaki engem hív, és úgy kezdi a mondandóját, hogy a hívást rögzítjük: azonnal közlöm, hogy nem járulok hozzá....
De ugyanígy nem minősül tartósnak egy reklámcsíkba írt dátum a szolgáltató honlapján, vagy közösségi oldalra kiírt szöveg.A digi akkor járt el jogszerűen, ha:
1. mindenkit könyvelt levélküldeménnyel értesített, és ezt igazolni tudja
2. ászf szerint végleg lezárja a csomagot és nem csak kivonja a köthető előfizetések közül (ez mind a mai napig nem történt meg). -
bksgbr
tag
válasz
Dr Bubo #30176 üzenetére
Nekünk csak SMS-ek jöttek a 3 DIGI-s számra, se levél, se telefonhívás nem volt. Mondjuk én már novemberben beállítottam az ügyfélkapun, melyik telefonszámot akarom megtartani és milyen csomagban. (3-ból kettőt tartunk meg, 1 Digimobil Plusz és egy Digimobil Junior csomagot.)
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur #30174 üzenetére
Persze, fentebb írtam is, hogy szoftver frissítés miatt, és csak tapasztalat miatt írtam be, tisztában vagyok vele, hogy nem a DIGI sara.
Csak olyan idegesítő, mikor átveretem magam. -
szabonagyur
félisten
válasz
#76519680 #30164 üzenetére
Te ugyanezt csinalod a tobbi temaban, felesleges a trollkodas, “feszko” keltes.
A negativ tapasztalat is hasznos, sot akinek nincs meg igenis segitseg, hogy mire szamithat. Es igen lenyeges info, hogy Digi szerint van terero de gyakorlatban megsincs.
Ha meg csak a szepet es jot akarod olvasni lehet venni premium tagsagot es mivel a nem tetszo neveket is ismered le lehet tiltani oket.
Es mivel rajtad kivul mindenkinek megfele/atugorja ezeket a temakat hagyd is meg masoknak a dontes lehetoseget mi legyen a tema.
-
DevKiller
senior tag
-
DevKiller
senior tag
válasz
4Grider #30094 üzenetére
Tényleg nem értesz.
Eddig VoWIFI mellett úgy néztem meg, hogy megáldtak-e térerővel, hogy bementem a beállításokba és ott a SIM kártya állapotokba, ahol ténylegesen azt írta, hogy milyen állapotban van. Van térerő? DIGI HU. Nincs?Csak segélyhívásokNem érhető el. Na most azt nézi, hogy mit ír a szolgáltató nevénél az értesítési sávban, egybe vették a kettőt. Jó persze, megtudom nézni úgy, hogy nyitok szépen egy Network cell info-t, de már eszményien sokszor beugrottam. -
törölt tag
Már úgy várom hogy fizetős legyen a digimobil !
Hátha akkor INNEN is eltünnek az örök elégedetlenkedő, mindent ingyen akaró, semmi nem jó, telesírom a falat, más szolgaltató bérencei, negatív arcok....
De jó lesz.... -
pinnacle
nagyúr
DIGI korlátozza a voWifit? Én meg azt hittem, hogy a Voda nem engedi a konkurenciát. DIGI-nek miért jó a voWifi-vel szívatni a jónépet, amikor pont oda lenne jó, ahol gyenge a térerő? XIII.kerületben is kipróbáltam a voWifit, 4G-t, 2G-t. Próbáljátok ki ha tudjátok, komolyan mondom, hogy 2G-n a legtisztább és voWifin a legrosszabb a hangminőség. Nem lehet azért, mert 2G-n szinte senki sem beszél?
Cellmapperen ha rákattintok a toronyra, azt mutatja, hogy mennyi a hatótávja? Akkor Monor harmadán nincs is térerő.
-
Rómeó
aktív tag
Mivel épp a plázában jártam,gondoltam beugrok az Digi ügyfél szolgálatra elintézni ezt a vowifi dolgot,előadtam a problémám,de a kiscsaj csak azt ismételgette ezzel kapcsolatban ők is csak annyit tudnak mint ami a honlapon van,pirosodott rendesen lerít róla,hogy hazudik,és majdnem elsüllyed szégyenében,egyértemű,hogy a Digi korlátozza a vówifit,ha mást nem tudok tenni kivágom a simet a francba!
-
dchard
veterán
válasz
bendegruz #30138 üzenetére
A 11-es buszon is nulla felfelé ahogy elhagyod a volt SZDSZ pártépület környékét (Ady Endre út környéke). A kerület nagyobbik részén nincs kültér sem. Tapasztalatból mondom
zelikocc:
Egy szektor nem egyenlő egy cellával. Mivel a Diginek csak 1800-on van frekije, így egy 1800-as szektor két cellát szolgál ki: az 1800-as LTE-t, meg az 1800-as 2G-t. De vannak multi-band szektorok is, amik akár 4-5 különböző frekvencián 2-3 különböző technológiát is ki tudnak szolgálni. A három nagynál egyre inkább ezek az antennák terjednek: egy szektorban van 800, 900, 1800, 2100, amik kiszolgálhatnak 2G-t, 3G-t és 4G-t is. Attól is függ a kiépítés, hogy mennyire forgalmas a hely, nem csak attól, hogy hol van frekije az adott szolgáltatónak. A jelenleg folyó 5G fejlesztések jelentős része is meglévő antennával 2100-on zajlik DSS-sel (alapsáv fejlesztéssel természetesen). Tehát a hány szektor hány cella nem feltétlenül triviális felszorzás eredménye még a Diginél sem
-
válasz
Diák66 #30135 üzenetére
Igen nyilván a domborzati viszonyok másak, de 100% biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lesz a helyzet, mint most, mivel jelenleg kb semmi nincs arrafelé. Valamennyi adót csak szét tudnak szórni arra és az már több lesz mint a semmi. A belvárosban is kb 4x több adója van bármelyik szolgáltatónak, azért is van nagy terhelés a DIGI-nek, szóval kell még sok adó.
Türelem.
2 év múlva nézzünk vissza a jelenlegi helyzetre, hogy mennyi fejlődésen ment keresztül a lefedettség.@Lajosnagy17:
Én rendszeresen látok 3 antennás tornyoknál CellMapperen 6 LTE szektort... sőt kb az összes 3 antennásnál 6 szektor van (ha nincs is megtalálva az összes, a számozásukból lehet következtetni)
Én eddig azt hittem 2 szektor jut 1 antennára, de gondolom dchard a szaki aki ért hozzá, miszerint 3 LTE 3 GSM. -
válasz
bendegruz #30130 üzenetére
@Lajosnagy17:
Amit cellmapperen látsz az csak cella. Ahogy dchard fogalmazott gondolom hozzáértően az antenna = szektor. Tehát 3 antennával (szektorral) 6db cella lesz (3db GSM és 3db LTE) míg a 6db szektorból 12 cella... és így tovább. Legalábbis én ezt vettem ki belőle.@bendegruz:
A második kerület nagyon nagy fekete folt a DIGI térképén, tehát idő kérdése és ez is le lesz fedve normálisan: -
CellMapper.
Mutatok egy összehasonlítást, amin látszik, hogy míg a DIGI-nek egy adója sincs az említett madárdomb lakótelepen, addig pl a Vodafone-nak 3 is van. Nem kell aggódni, nem marad így, türelmesnek kell lenni, vannak ennél rosszabbul lefedett területek is (pl az előző hozzászólásban jelzett 2. kerület, ott nagyon nagy az elmaradás egyelőre)
DIGI: -
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30121 üzenetére
Azt mondod, hogy a Digi nem Ericsson eszközöket szerel már fel? Nincs pénz arra sem? Összehozni a két gyártó eszközeit se lehet egyszerű....
-
Nem tudom ezt mire alapozod? Több torony = nagyobb lefedettség. Megnéztem az általad említett városrészt, mind a három nagy szolgáltatónak van ott a közelben bázisállomása, csak a DIGI-nek nincs. Egyértelmű hogy idővel a DIGI-nek is lesz a közelben és akkor neked is lesz beltéri lefedettséged. Türelem.
Romániában a DIGI éveken keresztül 2100 Mhz-el volt csak jelen, mégis működött. Az 1800 egy fokkal azért jobb, egy ilyen kis országban nem lehetetlen feladat. Aztán akár 15 év múlva majd ott lesz a lehetőség egy kisebb frekvenciára is. Hosszú távra terveznek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #30112 üzenetére
OK! Majd megnézem.
4Grider ez vezetékes UPC, optikai hálózat. Nem lehet, hogy az internetes hívás ilyen? Nektek nincs semmi problémátok? Nekem amióta MobileVoipot, DIGI-t használok állandóan panaszkodnak. Viszont régebben Skype-on beszéltem, azon tökéletes volt.
Volt egy kis földmozgás Budapesten, már be sem tölt az oldal.
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #30109 üzenetére
Magyarországon szállítunk csak, így a hazai Digi a partnerünk. De előre nem szeretnek utalni, mert azóta be sem tették hozzánk a lábukat, amióta megvontuk a hitelkeretüket. Persze nem véletlenül volt a hitelképességük vizsgálata...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #30107 üzenetére
Igen, azt írták a Vodás topikban is, ha elfogadta a DIGI-s SIM-et, akkor független. Megnézem azért. Illetve azt is, lehet, hogy portot kell nyitni. Persze legjobb a saját router.
Melyik érték a fontos? Nekem ez van a Samsung J5 2017-en, de néha nálam is panaszkodnak a hangminőségre. Az a furcsa, hogy én mindig jól hallok mindenkit, csak engem hallanak rosszul. Egyébként ugyanez van a MobileVoipnál is.
Most megtapasztaltam miről is van szó. Ezért nem tudtam rábeszélni a családot se a MobileVoipra se a DIGI-re. -
trec12
addikt
válasz
bendegruz #30102 üzenetére
Szerintem az túl nagy falat lenne a Diginek. Inkább fordítva vélik sokan a szándékot meg ilyen-olyan konteók léteznek
. Az a helyzet szerintem a Digi a végsőkig kitart amellett, hogy egyedül oldja meg a dolgait és nem hinném, hogy bármiféle közös szolgáltatásban gondolkodik bárkivel.
-
DevKiller
senior tag
Kapott az A50 egy frissítést.
Nagyon idegesítő, eddig mindig a beállításoknál a SIM kártya állapotnál néztem, hogy mit ír ki. Csak segélyhívások volt ki írva mindig, most meg DIGI HU, írja a VoWIFI miatt létrejött hálót isEddig legalább tudtam volna, ha hálózattal lepnek meg, de így már max a wifi kikapcsolásával...
Ilyen idegesítő frissítést -
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #30084 üzenetére
Előfordulhat...sőt biztos. Ez egy új állomás lehet (2020-dec-15 az első frissítés) és az M5-ös autópályán haladó user egy cellát tudott regisztrálni...Tuti hogy Lajosmizse irányába is lehet még legalább egy cella. Csak a 5-ös főúton kellene haladni, hogy regisztráljuk. Biztos kell hozzá még egy kis idő, hogy Digis cellmapperes arra járjon.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Masato #30083 üzenetére
Ú
ez nekem egy kicsit fura. Egy kültéri antenna vesz egy jelet amit egy beltéri sugároz??? Ahhoz hogy egy antenna vegyen egy jelet és házon belül egy antenna azt sugározza ahhoz nem kellene közé egy aktív eszköz (ami veszi a külső erős jelet és azt tovább sugározza a belsőre)? Hacsak simán összekötünk egy antennát az nem fog működni. Legalább is szerintem.
A linkelt antennáid modemekhez, vagy routerekhez készültek. Nekem is van egy Digis mobilnethez, ami egy routerre csatlakozik.
-
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer #30085 üzenetére
Kint van már a január elsejétől érvényes telefonos ÁSZF a weboldalon. Aszerint a legelterjedtebb Digitel 250 díjcsomag esetén 0 Ft marad ez az irány.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de DIGI vezetékesről január 1-től DIGI mobil irányba 0 Ft marad a hívás? Köszönöm szépen!
-
Nekem egyébként a sebességgel jobb tapasztalatom van. Budapesten valóban leterhelt és ott valós az 1-2 mbit/s de vidéken amerre eddig jártam mindenhol használható 10-15 mbit/s sebesség megvolt. Kecskeméten pl szeptemberben megmentett, amikor egy koliban használhatatlan volt a WIFI és a DIGI mobilnetről ment az online órám teljesen tökéletesen (ott kb 8-10 mbit/s volt a sebesség)
Én már áthoztam a családot 4 SIM kártyával és most is abszolút fő SIM kártyának használjuk, nekem mellette van egy Telekomos, de már nem igazán kell rá átváltanom, illetve a többieknek nincs mellette semmi (leginkább az ország középső része). Már rengeteget spóroltunk a DIGI-vel és nagyon szeretjük.
-
Joe1
tag
Sziasztok!
A Digi ügyfélkapun néhány hete 4db SIM kártyából 2 db-ot beállítottam Pluszra, 1 db-ot Juniorra. Az ünnepek alatt megnéztem, hogy átvezették-e már, meglepődtem, mert mind a 4 db-nál az szerepelt, hogy 2021-re nem kérem. Most már nem enged semilyen módosítást, a 1272-n sem lehetett, be kell ballagni valamelyik ügyfélszolgáltra, csak ott tudják beállítani december 31-ig.
Ha valamelyik kártya nem kell, akkor azt januárban még lehet aktiválni, ha nincs rá szükség, akkor meg lehet semmisíteni, ha később mégis kell, akkor újat adnak.
Tehát érdemes ránézni aki még nem tette meg. -
adman
tag
válasz
dchard #30070 üzenetére
a szakmai tudás nálad van ill laikusként is biztos vagyok benne hogy problémásabb egy 6 cellás felállás, de a cellmapper ill saját megfigyelés alapján én úgy látom hogy a digi ahova csak tud oda 6 cellát rak, olyan helyre kerül csak 3 ahol statikai probléma van, tipikusan auchan, metro, tesco stb reklámtábla, víztorony, vagy olyan idegen torony ahova már nem engednek fel 6 sugárzót.
---
arra van valami tipp h a Dunántúlon miért számozzák át a cellákat? ( 1-2-3...-ról 31-32-33....-ra) gondolom technikailag nincs jelentősége -
DevKiller
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy LG K42-n működik e a VoWIFI DIGI-n?
-
n00n
őstag
15 új torony jelent meg a Cellmapperen az elmúlt egy hétben. Az azért nem rossz szerintem. Ismerős azt hallotta egy Digis melóstól, hogy jövőre ráfekszenek a Dunántúlra is. Bár én nem igen hiszem, hogy erről egy sima melós sokat tudna, de legyen így
-
martonl
senior tag
válasz
BlacKSouL #30050 üzenetére
Egyébként más okok miatt nem lőttél ám mellé
. Ugyanis ha azt nézzük, akkor egy több sávon kommunikáló mobilba szerintem már elég méretes antennarendszert kell beépíteni. Ha csak azt nézzük, hogy amcsiban van LTE 600MHz (ez 50cm-es hullámhossz), nálunk meg LTE/5G 700MHz-es sáv, valamint még a milliméteres sávokon is van mobil, ezen túl több sávos pozícionálás stb. stb. a mobilok méretét növeli. Persze itt most nem kagylót meg külső antennát fogsz kapni "kárpótlásképp", hanem egy nagy kijelzőt.
#30047 David2135: A Digi térképe kültéri lefedettséget mutat, ezt valahol leírják, ha jól emlékszem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dchard #30046 üzenetére
Akkor ez csak véletlen nálunk. Fura is volt, hogy tudják ilyen szabályosan meghatározni.
David2135 ez akkor tényleg nem sokat ér.
Ha valaki tud arról, hogy van olyan összecsukható mobil, ami DIGI gyengén fedett területen is jól működik 2G-n, írja be legyen szíves. Nem reménytelen a dolog, mert a Doro Primo 215, teljesen jó és nem csak az ablak mellett, hanem a lakáson belül is. Ha nem összecsukhatóval van jó tapasztalat, az is jó lesz, mert lehet nem is fogok abból megfelelőt találni.
Nehogy ezért is bírságot kapjon a DIGI. Nincs annak feltétele, hogy mekkora lefedettség esetén indíthat valaki mobilszolgáltatást?
-
DevKiller
senior tag
válasz
pinnacle #30045 üzenetére
Én meg egy olyan téglalapba lakom ami kék, és kint GSM van 1 csíkkal, bent semmi sincs.
Még is milyen jó, hogy indulás óta körbe van lőve a település, de azóta sem értek odáig, hogy bent is legyen valami.
Kiegészítve egy olyan vodkával ami B20-on 1 csíkot tud, és az életem már is boldogabb. De mondjuk szétszakadok a röhögéstől, hogyha a DIGI majd jobb lefedettséget hoz létre nálunk, és akkor a sebesség is nagyobb lesz...(1 csíkot és 1/1-es sebességet nem lesz nehéz megverni...)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #30034 üzenetére
DIGI hibajelentő oldalán lefedettségi térkép van. Ilyen méterre pontosan tudják, hol gyenge a jel? Mi is ilyen "téglalapban" vagyunk. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy miért rossz a hívásminősége még voWifin keresztül is. Akkor is ha én hívom, nemcsak DIGI-ről hanem Telekomról is.
-
totron
addikt
Az összefoglalóban nem egyértelmű ("valamint"), elég tehát egyetlenegy Digi-szolgáltatás is SIM igényléséhez?
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
poci76 #30035 üzenetére
Nekem három ötletem van:
-minden változást, hirdetést meg kell küldeni az NMHH-nak és a GVH-nak, állásfoglalást kérni, hogy egyetértenek vele vagy sem. Talán ha egyetértenek vele, akkor nem büntetik meg a DIGI-t. Habár ki tudja.
-Le kell másolni a jogi szöveget a BIG Brotherek ÁSZF-jeiből.
-Bele kell építeni az árakba a büntetést. Sajnos, csak tompítani tudják a büntetést, elkerülni nem. -
poci76
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #30031 üzenetére
Szerintem írjanak egy olyan határozatot, miszerint minden hétfőn megvizsgálják a DIGI szabályzatát, és ha az alábbi két feltétel közül bármelyiket megsértik, minden hétfőn 100 millió forint büntetést kell fizetniük:
A) Ha csak a lefedett településeken elérhető a SIM kártya, mert ezzel diszkriminálják a más településen élőket.
B) Ha nem csak a lefedett településeken elérhető a SIM kártya, mert így megtévesztik a fogyasztókat nem létező szolgáltatás ígéretével. -
tobias88888
őstag
Sziasztok, próbáltam rakeresni de pár perc után feladtam: telefonhívást csak olyan területről lehet intézni ahol van minimum digis 2g lefedettség vagy esetleg csatlakozik más szolgaltazohoz (pl drágább hivas) ? Szülők váltananak, de számomra kérdés hogy mi lesz pl ha 2 város között ahol nincs digis lefedettség mondjuk leall a kocsi, tudják használni vagy sem?
-
trec12
addikt
válasz
viktorhu #30002 üzenetére
Szülővárosomban is helyi ktv van már régóta (bár jelentőset bővültek átvett területekkel.) A Digit várnám mert Inviteles terület ADSL és VDSL mix a város, Digi mobil viszont van. A helyi ktv szolgáltatása jó minőségű, rendelkezésre állás rendben, esetleges hibák elhárítása is pipa (nyilván a tulaj hozzállása is elvártak szerinti). Ami fájó az egészben, hogy viszonylag drága Akármilyen jó szolgáltatást is adnak sajnos nem tud olyan árat adni mint egy nagy cég főleg ha a Digi egyszer majd megjelenik az optikával. Így bizony az ár miatt is - és itt havonta több ezer forintról is szó lehet akár - jobban járhatnak a helyi lakók egy multival.
-
viktorhu
veterán
válasz
Lajosnagy17 #29995 üzenetére
Akit a sors arra kárhoztatott, hogy egy kicsitől kényszerüljön venni a netet (látod, még egy digi se képes normális nemzetközi peeringet összehozni, akkor mit csináljon egy városi kábeltévé), drágán, lassút, instabilat, meg vele intézze a panaszokat (amikor minden vihar elviszi pár napra a kábelt az utcában, meg simán megmondják, hogy most nem érnek rá kijavítani), akkor nagyon fog örülni, amikor végre átveszi a helyi céget egy profi szolgáltató.
-
csacsi67
addikt
válasz
radio100jozs #29996 üzenetére
Van már ilyen a Diginek de még sincs [link] . Mert egyik ismim Abonyba szerette volna megrendelni de majd talán jövöre.
-
radio100jozs
őstag
A Digi majd a településeket teleszórja WiFi antennákkal, aztán majd lesz VoWiFi. Végül is, most is vannak ilyen WiFi-s szolgáltatók településeken. A Diginek sem tilos ilyen hálózat kiépítése. A hozzáférést is tudják korlátozni, ahogy van még az ex UPC-s WiFree esetében.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
DevKiller #29994 üzenetére
Szerintem, ahogy írtuk korábban sajnos a kicsiknek nem sok jót jósolok. Ahol a nagyok megjelennek, ott csak idő kérdése meddig tudják fenntartani magukat.
Nem ide tartozik, de például a Pickup Kft amely Komárom és környékén üzemel. A Telekom elkezdett az általuk lefedett területén optikázni. PR Telecom eladott mindent a Dunántúlon, NetTV Mélykút és környéke a DIGI lassan minden településen elérhető lesz, ahol ők is.
Sajnálom őket, de a nagyokkal szemben, csak kicsi az esélyük a fenn maradására. -
-
Lajosnagy17
senior tag
Italian MVNO Digi Mobil has confirmed that Vodafone will be taking over from Telecom Italia (TIM)
Csak érdekességként. -
ggabor02
aktív tag
válasz
DevKiller #29977 üzenetére
Azt még nem is tudjátok, tegnap hallottam: Van egy másik eljárás is a GVH-nál ellenük (most éppen) kábeltévé témában.
Ha jól rémlik, akkor az RTL csoport, valamint valaki más csatornáit túl olcsón veszi a Digi, mert a nagy előfizetői szám miatt így alkudtak meg. A kis szolgáltató pedig nem tud mellette labdába rúgni. Ezért valamikor a nyáron eljárás indult ellenük. Állítólag ez a válasz a Pesti srácok TV ügyre. -
Masato
tag
válasz
zelikocc #29984 üzenetére
A meglévő Digi Mobil infrastruktúra egy része gondolnám én, hogy valamilyen módon beilleszthető lenne valamelyik meglévő mobilszolgáltató rendszerébe. Ha mást nem, a bázisok helyét lehetne használni (az engedély megvan, áram oda van vezetve stb.).
Nyilván az árverseny kizárása a cél, de ha áron alul elkezdené értékesíteni a Digi a meglévő eszközeit, nagy valószínűséggel akadna rá vevő.
-
válasz
Masato #29979 üzenetére
Mi értelme lenne egy jelenlegi nagy lefedettséggel rendelkező nagy szolgáltatónak megvenni egy részleges lefedettséggel rendelkező hálózatot? Mit kezdene vele bármelyik a 3 nagy közül?
Nem gondolod, hogy olcsóbb lenne neki saját magának bővítenie a hálózatát ott ahol szükséges? Innentől kezdve ennek nincs sok realitása...
Ami érdeke lehet a 3 nagynak az az, hogy ne csináljon versenyt a DIGI, ne vigye le az árakat és ez miatt nyomják(nyomhatják..) fel folyamatosan a GVH-nál hogy minél több pénzt szedjenek ki belőle, minél inkább ellehetetlenítsék, hátha megunják.
-
Masato
tag
válasz
DevKiller #29977 üzenetére
Én inkább azzal kalkulálnék, hogy addig csűrik-csavarják a Digit, míg be nem adja a derekát és el nem adja a hálózatot valami potom összegért, egy jó nagyot bukván. Beleolvad majd a TeleNER-be és vége a történetnek. A szükségtelenné vált bázisokat meg leadják ócskavasnak.
-
DevKiller
senior tag
Hali.
Valaki hisz abban, hogy a DIGI frekihez juthat?
Egyébként laikusként kérdezve, a 45 miskás büntetés újra kizáró ok?
A B1 és a B38? biztos jó volna, de hát nem tudom mennyire eszünk mi ebből a DIGI-n keresztül. -
válasz
radio100jozs #29974 üzenetére
Beleolvastam, megragadnám a lényeget a dokumentumból:
"A 2600 MHz-es sávban egyik szolgáltató sem nyújtott be ajánlatot"Ez még a tavaszi 5G aukcióból való frekvenica... inkább bevétel nélkül maradnak, mint hogy a DIGI-nek adjanak a felhasználatlanul maradt 2600-as frekvenciából...
Tehát ez valószínűleg egy újraértékesítés lesz...
Hasonlót láthattunk pl a 89,5 Mhz Music FM-el is, nem értékesítették újra a frekvenciát, ezáltal saját maguknak okozva kárt, de legalább el lett takarítva a konkurencia...
-
GRatta
újonc
Sziasztok!
Xiaomi redmi 4A telefonon próbálom beállítani a VoLTE-t. Elvileg a telefon alkalmas rá (mármint általánosan, DIGI-s listán persze nincs rajta), a menüben be is van kapcsolva. Feleségem redmi 5A telefonján (MIUI 9 vagy 10?) gond nélkül ment a korábban már leírt technika: ims APN készítése, majd *#*#86583#*#* és megjelent a VoLTE a felső sávban.
Nálam viszont a *#*#86583#*#* kódra nem történik semmi, csak bezárja a tárcsázót. Tehát se üzenet nem jön arról, hogy "VoLTE carrier check was disabled", se nem működik a VoLTE.
Mi lehet a probléma? Ezek a kódok telefon vagy operációs rendszer függőek? Lehetséges, hogy a MIUI verziója túl régi (én 8-ast használok), és az nem ismeri ezt a kódot?Köszi előre is a tippeket!
-
ElektrikusDE
senior tag
Offtopic!
Végre nekem is van sim kártyám!
Amióta megjelent próbáltam szerezni legalább egyet!
De nem feleltem meg a feltételeknek sajnos.
Erre hétfőn megállt a DIGI-s autó a házam elött, ablak leteker és a kezembe nyomnak egyet!
Kérdezem és a szerződés?
Majd, ha jönnek a szerelők, bekötni a Gigás nettet.
Addig is használjam a korlátlan mobilnettet.
Ui:
Románia
-
Lajosnagy17
senior tag
Mellesleg ha már Samsung meg lett említve, több Samsung telefon is elérhető.
Ezekre nem emlékszem, hogy a DIGI-nél elérhetőek voltak.
-
válasz
BlacKSouL #29946 üzenetére
Családban Samsung telefonok vannak, illetve egy Xiaomi Redmi Note 7 pro. A samukon alapból működik a volte, vowifi, mókolni, kódolni sem kellett, a Xiaomi sajnos bár tudja a vowifit és a kóddal be is lehet kapcsolni, a digis vowifit nem tudja.
Az MI9T elvileg tudja és ha működött, tudnia is kellene, de valaminek történie kellett, hogy most nem megy. Nem kapott új miui-t a telefon? 12-est pl? -
válasz
Gyurka6 #29942 üzenetére
Akarom mondani: a hatóság szerint volt megtévesztés...
Azért valahol egy picit a DIGI is hibás persze, mert ha jobban figyelne az ilyenekre és nem lenne ilyen esetlen, akkor nem lenne ez az egész.
De én kinézem azt is, hogy ha csak levegőt vesznek, már azért is megbüntetik őket, mert nem írták ki nagybetűkkel, hogy a levegő 78%-ban nitrogén.... -
válasz
Lajosnagy17 #29943 üzenetére
No meg kitudja, addigra lehet, hogy egy másik kormány lesz hatalmon, egy Digi, verseny és árbarátabb kormány.
-
törölt tag
válasz
4Grider #29933 üzenetére
Amíg mindenki átállíthatta online, gondolom addig tudta az telefonos ügyfelszolgalat is, már pár nap van ebből az évből, zárva a csomagok ! Az a pár " mókus" , aki meg most variál, fáradjon be !
Egyszerű ez.....
Nincs ezzel baj.....n00n : nem hiszem !
NAT levétele az ip címemről, digis ont átállítása bridge módba...stb.....soha nem ráztak le... -
törölt tag
válasz
#72755712 #29904 üzenetére
Nagyon gyors volt a Digi Support, a voLTE és voWIFI miatt másnap visszahívtak; arra sikerült megoldanom, okulás miatt a megoldás:
Xiaomi weekly-n 12.02.-ig megy, a 12.9-esen nem, sem a voLTE, sem a voWIFI. visszatettem a 12.2-t és megy rendben.
@ Közben a telefonos ÜFSZ módosította 2 simemen a Plust Maxra.
Szóval az is kamu, hogy be kell menni személyesen, azonnal megtörtént a módosítás. -
BlacKSouL
addikt
Napra pontosan amióta kiválasztottam a januári díjcsomagot, megszűnt a digi kártyánál a vowifi. Azóta sehogy nem tudtam újra aktiválni.
Eddig mindig wifin indult a hívás ha itthon voltam, ahol a térerő is kiváló, tehát eddig nem befolyásolta ezt. A router beállításai nem változtak. Vajon mi változott a háttérben?Valaki írta hogy a vowifi nem lényeges. De pont azért lényeges, mert a vowifin indított hívás megfelelő irányba ingyenes lesz. Akkor most központilag megszüntették az ingyenes vifis hívás lehetőségét?
Arra se lehet hivatkozni, hogy kiveszik azokat a telefonokat a vowifis lehetőségből, amelyik hivatalosan nem támogatott. Csakhogy ez a telefon eddig képes volt megbízhatóan vowifi hívásra, hiába nem volt listán, ezért erre hivatkozni minimum fura.
-
PeterPH
senior tag
"Vaskos bírságot kapott a DIGI a versenyhivataltól."
Már semmin sem lepődök meg. -
törölt tag
Nem tudom, írta-e már valaki, de gondoltam elmondom. Szóval online már nem tudtam állítani a jan 1-től érvényes, DigiMobil csomagokon, sehogy ! Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, ők sem tudják állítani ! Így csak személyesen ment ! Mire hazaértem, az app már az átállított csomagot mutatta.
-
4Grider
félisten
válasz
7Heads Drago #29918 üzenetére
A Digitől max. VoWiFi (megfelelő telefonokon és a saját wifiden). Vagy segélyhívás a másik három hálózatán.
-
Lajosnagy17
senior tag
50 000 000Eur hitel további fejlesztésekre(DIGI group) Lehet a Digi Távközlési Kft és az Invitel is kap a pénzből.
-
Friss: az NMHH 5 éven belül értékesíteni fog bizonyos mennyiségű spektrumokat a 450, 2100, 2300, 2600 Mhz, valamint a 26 és 32Ghz frekvenciákból [link]
Mint tudjuk Romániában a DIGI a legtöbb helyen a 2100 Mhz-re alapozza a 4G szolgáltatását, illetve városokban a 2600-at is használja.
Lehetséges, hogy ezért adták fel a 900 és 1800 pályázatát és ezért nem adták fel a fejlesztést, mert reményt látnak ezek valamelyikének megszerzésére.Persze abból is könnyen lehet koppanás végül, de hátha. Elsősorban ugye hátha addigra más kormány lesz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #29801 üzenetére
Köszi! Van már közelebb is a Lidlnél. Lehet, hogy van még egy 2G-nek is, vagy csak a CellMapper mérte rosszul?
Köszi dchard! Monoron lehet, hogy jobb 2G-n a DIGI, mint 4G-n. Szabadtéren, néha még jobb is mint a Telekom. Viszont nem egyenletes. A Telekom térereje stabil, a DIGI meg ide-oda ingadozik.
CellMapper térképét, hogy kell nézni? Ahol piros ott gyenge a vétel, ahol zöld ott meg jó? Monoron elégé üres. Lehet a DIGI is reklámozhatná a felhasználóknak.Bakos Gábornak én is köszönöm a térképet. Ott már jobban néz ki Monor. Ezek az adatok honnan vannak?
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Apumék is hordoztak egy számot, ma este volt a váltás.
Másik szolgáltató jele megszűnt, de kártyacsere, ki-bekapcs után még mindig az ideiglenes számot mutatja híváskor a digi részéről.
Itt is el kell telni valamennyi időnek, hogy átálljon a hordozott számra? -
n00n
őstag
Mostanában úgy sem volt, Digi lefedettség változás tavaly december óta:
https://onedrive.live.com/?authkey=%21AFdUbCbrY5LzGoI&cid=8627DCA318BF397B&id=8627DCA318BF397B%2132382&parId=8627DCA318BF397B%2123419&o=OneUp -
jovás
senior tag
Sziasztok!
A Családban van 2 db Digi K2-es telefon, tegnap felajánlott egy frissítést, de egyik sem csinál semmit.
Többször is újra megpróbáltuk, volt hogy több mint fél óráig nem nyúltunk a telóhkoz, és semmi.
Találkozott már valaki ilyennel?
DigiK2_2201_V2011
Méret: 553,42MB
Dátum:2020-12-18 -
radio100jozs
őstag
válasz
Kenderice #29867 üzenetére
Ha meglévő épületre, vagy meglévő toronyra szerel fel bázisállomást a Digi, az nincs fent az NMHH oldalán, arra más szabályok vannak. De ha teljesen új tornyot épít a Digi is, na az akkor fent van az NMHH oldalán. Gyomaendrőd körül két helyen lesz új Digi torony építve, ez volt az NMHH oldalán, az egyik a 46-os főút mentén Nagylaposnál (ez Gyomaendrőd közigazgatásilag), a másik meg szintén a 46-os főúton Gyomaendrőd és Csárdaszállás között félúton valami majorságnál. Így ami most Gyomaendrődön van az épületen lehet rajta, de ha ez az említett kettő is megépül , akkor szépen végig le lesz fedve a 46-os főút.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #29865 üzenetére
Egy korábbi hozzászólasban jelezte valaki, hogy torony építésére kapott engedélyt a digi gyomán, illetve nagylaposon.
Torony még nincs ott, ahová az engedély szól, de a Lidl-nél 8 megabit körül mértem két napja.
Lehet, valamilyen építményre tudtak tenni egy bázist...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest