- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
tobias40
veterán
Elegendő ha digisat előfizetés van vagy kell a vezetékes tv vagy internet?
-
csasaKKP
senior tag
Van településlistájuk, itt: http://digi.hu/lefedettseg
De sok település hiányzik a listából, ami egyébként a térképen teljes mértékben lefedettként jelenik meg. Pl. Sajószentpéter.
-
w.miki
veterán
válasz
DevKiller #8516 üzenetére
2020-tól mennyi lesz a havidíj?
Illetve, ha veszek egy DigiMobil előfizetést, de nem telefonálok vele, csak az 50GB netet osztom meg, akkor is 0 ft lesz a havidíjam?
Vagy nem tudok vele netet megosztani?(Ja, nem olvastam, hogy csak meglévő Digi-s kötheti...
)
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Én is kértem egy kártyát, ügyfélszolgálaton sokat nem tudtak mondani csak az ami a digi.hu-n is fent van. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig lesz 0Ft a havidíj. Valaki tudja esetleg? -
adika4444
addikt
válasz
Luissimo #8506 üzenetére
"A mobil internet szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebessége: 22.1/7.5 Mbpit/s, garantált sebessége: 0/0Mbit/s. Havi 50 GB adatforgalom felett a maximális adat le- és feltöltési sebesség 256/256 kbit/s."
Forrás: DIGI mobil -
nfsu17
veterán
válasz
MasterMark #8504 üzenetére
mi értelme, ha több a lefedetlen terület, mint az aktív?
ezt nem lehet szerintem fő kártyának használni, különben a semmi közepén állsz és nézel, hogy hol a térerő, miért nem érnek el.
vagy én értek félre vmit
Luissimo
nem, nem 64.
felmennél a digi SAJÁT honlapjára és kiszúrná a szemed. -
adman
tag
nos én nem kaptam digis sim-et, mert még nem adtam le a telenoros-t és persze nem volt nálam
ok, megírták hogy adjam le, de minek nekik? visszaadják a telenornak? -
Fidel76
tag
A kecskemétibe holnap kapnak 600 db simet és a digis telefon a C1, R1,K1 csak kb 2 hét múlva lesz. Arra nem tudott válaszolni, hogy akkor az ár is ugyan annyi ha utólag veszed a készüléket, arra se hogy mennyi a garancia, van e feltétele, biztosítások, stb. Szép lassan alakulnak a dolgok. Felírta a kérdéseim papírra. Azt mondta, hogy minden nap az összegyűlt kérdéseket továbbítják felfelé és őket, az ügyfélszolgálatosokat "eligazítják" hogy akkor mi is van.
A digis készülékek specifikációiról nekik van hozzáférésük. De kinyomtatni nem nyomtatta ki nekem. -
-
anglergab
addikt
válasz
Kisruszki81 #8422 üzenetére
Itt lehet egyedül voltál a cellában (ha nem voltál annyira közel a toronyhoz).
A hívásod pedig hálózaton kívülre ment a kodek alapján.
David2135
Minden VoLTE/VoWiFi-képes telefonnal működik, ami minden szolgáltatónak engedélyezi ezeket vagy kifejezetten tartalmazza a Digi Mobil HU profilját. -
bopeti98
őstag
Ami számomra érdekes, hogy a Digi rögtön működő VoLTE meg VoWiFi szolgáltatással indult. De gondolom sokat tesztelgették, többek között ezért is indulhattak ilyen későn. VoLTE meg VoWiFi nélkül kuka lenne az egész.
VoWiFi tudtommal jelenleg egyik másik szolgáltatónál sincs, csak a Telekom tesztelgeti. Bár azért nekik nincs is nagy szükségük rá 800-as LTE mellett. Digi esetében viszont életmentő lehet. -
matta2003
tag
válasz
#71835392 #5522 üzenetére
Egy év alatt sok minden változott.
"Azt már korábban hallottuk távközlési berkekből, hogy a Digi nagyon modern hálózatot épít az Ericssonnal, és ezt most alátámasztották azzal, hogy a hálózat csak a 4G és a 2G távközlési szabványt ismeri, a 3G-t nem. A 2G-re amiatt van szükség, hogy a hangszolgáltatás esetében minden létező készülékkel kompatibilis legyen a Digi hálózata, a 4G pedig a mobilnetezéshez szükséges. Az, hogy kihagyták a 3G-t, jóval olcsóbbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a Digi hálózatát."
Azóta kifestették piros-fehérre a tornyokat. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Jester01 #8391 üzenetére
Szia!
"amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel."
Én vállalom, adják ki azonnal a 4 SIM-met!
Persze lehet hogy ők nem így gondolják...
Ui:
Ahogy felettem írták tényleg nem így gondolják...
-
anglergab
addikt
Akinek megy a VoLTE Samsung telefonnal, az hívás közben tudna egy Home gombot nyomni, majd Tárcsázó, oda beírni hogy *#0011# és a kapott képernyő screenshotját ide beküldeni?
nfsu17: a Galaxy S2-n a Digis kártyával csak telefonálni/SMS-ezni tudsz, mobilnetezni nem.
-
bopeti98
őstag
Látom hogy Orosháza és környékén egész korrekt a lefedettség, csak kár hogy Orosházán nincs vezetékes Digi kiépítve (pedig jó lenne, már kezd nagyon elegem lenni az Oroscom-ból de sajnos nincs más
).
-
pinnacle
nagyúr
USB modemet nem lehet venni. Mi lenne a legolcsóbb ajánlott a Digihez? Vésztartaléknak, ha esetleg elmenne a net jó lesz.
-
-
pn4hvq
senior tag
Az olyan telefon, ami nem ismeri a B20-at, milyen kompromisszumokkal használható a Digis kártyával?
-
Fidel76
tag
Sziasztok!
A Digi saját telefonjainak mik a megfelelői a piacon?
Melyik lett átcímkézve?
Van a C1, R1, K1Valaki tud ezekről mondani valamit? Vagy valaki kérdezte már, hogy a sim után is bármikor megveheted bármelyik készüléket ami a listában van?
-
iop111
csendes tag
Sziasztok! Meddig kell leadni a régi telenoros usb sticket? Bármelyik DIGI ügyfélszolgálaton le lehet adni? Köszi!
-
DarkByte
addikt
válasz
Lackooo84 #8330 üzenetére
Köszi!
1+6T-n az APN típusnál csak a "default"-ot kellet beírnom, ha a "suppl"-t is odateszem akkor aláhúzza és nem lép fel.
Szóval, egy tök üres új Android APN profil esetén ezek vannak kitöltve:
Name: Digi Internet
APN: internet
MCC: 216
MNC: 3
Authentication type: PAP
APN type: default
APN protocol: IPv4/IPv6
APN roaming protocol: IPv4/IPv6 -
DarkByte
addikt
Nincs semmilyen hűségidő, akármikor lemondhatod majd ha nem kell. Direkt rákérdeztem a hölgynél.
Aminek díja van (pl. a nem hálózaton belüli hívás) azt a normál Digi számládhoz csapják hozzá. De alap esetben teljesen ingyen van, előre láthatólag az év végéig.denko: igen, én. Nekem csak FTTB 500-am van. Lehetett. Felmartam két SIM-et is.
Gejza1981: igen, így van.
-
Vangelis
félisten
Én is erre vártam de nincs digi előfizetèsem
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Most ülök a Digi ponton. Tiszta káosz, még végig se tudták olvasni az oktatási anyagot. De mindjárt a kezemben lesz.
Azt mondják, a bejelentés óta jönnek az emberek. -
pucsido
csendes tag
Mondjatok, milyen szamot kaptok? 20 30 70 es a digi?
-
4Grider
félisten
Első mérésem (Campona környéke):
https://www.speedtest.net/my-result/a/4976171396Sokkal acélosabbra egy ideig nem is számítok, a Campona-ból én hoztam el az első két sim-et.
Nekem DIGI HU-t ír a Speedtest, nem értem a Telenort (jó a másik slotban az van).
Wow, sikerült már 5,79/3,62-t is mérni!
-
-
Takato
csendes tag
Akkor hogy jöhetnék ki a legolcsóbban ha Digi Mobilt akarok? Persze hűség nélkül mert csak teszt jelleggel venném
-
Komolyan nem értem ezt a fillérbaszást. Fizetsz a telekomnak, aki semmi másért nem adja annyiért ezt a szolgot, csak hogy benyúlja a digitől az ügyfeleket (még úgy is, hogy neki mínuszos a történet) Ha a digi mondjuk holnap becsukná a boltot (mert túl sok okos van, aki 100ftért az anyját is eladná), akkor hipphopp a 3k-s vagy mennyi csomagot hirtelen 10k+ lenne. Ugyanígy érdemes a mobillal is ezt csinálni, nehogy a 4. szolgáltató egy kartellező piacon erőre tudjon kapni. Az olyan rettenet rossz lenne, hogy végre az totálisan elszállt árakat letörné...
-
trec12
addikt
A Flip érdekes lehet a jövőben bár szerintem nagyon függ attól hogy a Digi Mobil milyen lesz a valóságban mennyi ügyfelet szerez majd. Vannak itt még kérdések. Ezt csak azért írom mert a Flipnek (Telekomnak) véleményem szerint semeddig nem tartana egy un. Flip Mobil-t bevezetni nyilván nem 0 Ft-ért de nyomott áron amiben szinte nulla kompromisszum van csak a lefedettséget tekintve stb. Persze amig lehet ezeket a flat mobil csomagokat publikusban 10+-ért adni addig annyiért fogja....meg a többi is.
-
Met
nagyúr
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Ha a feleségem nevén van a szerződés én nem igényelhetem?
-
stanley00
aktív tag
A mobiltelefon szolgáltatáson felül a DIGI az ügyfelek számára elérhetővé tesz egy, a megbízható és ismert márkák portfólióiból választott készüléklistát is, mely készülékeket a legtöbb DIGI üzletben ki is lehet próbálni.
A DIGI már a mobiltelefon szolgáltatás indulásának pillanatától elérhetővé teszi sajátmárkás telefonkészülékeit, a DIGI C1, DIGI R1 és DIGI K1 típusokat. Ezeket a készülékeket kifejezetten az ügyfelek igényeinek kiszolgálására fejlesztették, mind minőség, mind ár szempontjából.
A közleményből nem világos számomra, hogy ismertebb készülékekből vásárolni is lehet majd náluk a szerződéssel együtt vagy csak a sajátmárkás telefonokat lehet majd venni.
-
Takato
csendes tag
válasz
#08205312 #8272 üzenetére
Nekem nincs Digim csak Flip van..szóval most nem tudom azért érdemes e előfizetni feleslegesen műholdas szolgáltatásra..ha valaki jár Digi pontba kérdezze meg! Köszönöm!Azt még egy kérdés erejéig ott van hogy bármelyik szolgáltatása a Diginek pl ha csak a sima Telefonra fizetek elő akkor igénybe tudnám venni?
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
aki esetleg beszélt már velük, csak személyes átvétel játszik (mondjuk azt írják)? sajna a legközelebbi digipont 100km-re van tőlem.
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Jól látom akinek nincs Digi vezetékes szolgáltatása az elfelejtheti a Digi mobilt?...Mert az oldalon ez derül ki
-
Con Troll
senior tag
Nekem a telefonos ügyfélszolgálat épp az előbb azt mondta, hogy már lehet ma is szerződni/menni SIM-ért a digi pontokba.
szerk: + az oldalon is ezt írják:
Amennyiben szeretné megrendelni a szolgáltatásunkat, kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi DIGI Pontot -
DarkByte
addikt
válasz
Siriusb #8248 üzenetére
Van egy lista a telefonokkal amivel működik. Ebben csak Samsung és Huawei telefonok vannak eddig. Az alapján hogy a telefonon lévő szoftvernek ismernie kell a szolgáltató VoLTE konfigját (ami egy tucat fájl) sajnos nem így működik a dolog. Ez nem csak egy APN konfig mint a mobilnetnél. Ha a Digi eljuttatja a gyártóhoz (esetemben a OnePlus/Oppo-hoz) a konfigot, akkor a következő ROM frissítéssel bekerül. Addig esetleg kézileg lehet befűzni, ha ért hozzá az ember. De szerintem ez még mind nagyon korai. Szerintem ez gyorsan bővülni fog.
Én úgy látom közben le is került a Mobil menüpont a Digi honlapról, szóval lehet még picit várni kell majdA Sajtóközlemények részen azért ott van a bejelentés.
Közben megint visszatértSzóval csak fazon igazítgatás megy.
-
ElektrikusDE
senior tag
Én beruházok egy digi szolgáltatásra, az ingyenes korlátlan mobilnettért!
Ui:
Szerencsére Bp. a lakcimem viszont ahol használni fogom az nincs a listán, bár lefedettség van...
Nekem is eltűnt a Digi oldalán a fejlécben a Mobil menüpont.
De lementettem...
-
Jester01
veterán
De hogy minek kell lekorlátozni egy mobilnetet lakcím szerint az nem is értem: A DIGIMobil szolgáltatás csak egyéni Előfizetők számára érhető el, amennyiben Előfizető a Lefedettség oldalon felsorolt települések egyikén rendelkezik bejelentett lakcímmel.
Felmondták a telenorost nekem, van is amúgy digi a telefon szerint, de nem vagyok a listában. Akkor? Remélem nem veszik komolyan...
tomp: rendelj műholdast az mindenütt elérhető.
-
DarkByte
addikt
Habár még így is érdekes lehet próbálgatni, azért remélem a VoLTE és VoWIFI képes eszközök listája drasztikusan bővülni fog. Vagy legalább is lesz valami okosság a OnePlus 6T-mre
Mondjuk egyelőre eszem ágában nincs a Telenor-os flottás SIM-emet kidobni mellőle, de vannak ötleteim a jövőre nézve.
Úgy gondolnám le lesz limitálva hogy előfizetőnként max. 1 SIM-et lehet igényelni, de még nem láttam az ÁSZF-et ezzel kapcsolatban.Mod: hmm, most nekem eltűnt a Digi oldalán a fejlécben a Mobil menüpont. De még biztos rendezkedés megy.
-
tomp
félisten
Én szeretnék SIM kártyát de nincs a területemen se digi se invitel. Akkor nekem ez bukta... Még fizetnék is érte...
-
DarkByte
addikt
válasz
Renwick #8234 üzenetére
Oh. A VoLTE + VoWIFI kombóra indulásnál nem számítottam. Főleg utóbbi a gyatrább beltéri lefedettségen segíthet. Ha jól értem, akkor ez Digi hálón belül teljesen korlátlan hang hívást és SMS-t is enged?
Az viszont akkor bejött, hogy indulásnak csak meglévő Digi előfizetők köthetik. Talán jobb is ez így a jelen szakaszban. Viszont ezt a 0Ft-os havidíjat még nem teljesen értem, gondolom hamarosan lesz rendes leírás a honlapjukon.
Mod: Digi Mobil közben itt van. Wow, szóval tényleg tök ingyen van meglévő Digi előfizetés mellé?
Ez így kicsit meredek nekem.
trec12: igen, de ilyen szempontból ez egy tök korrekt hozzállás. Nem titkolják hogy teszt fázisban van az egész. Szerintem én második SIM-nek fogok is egyet szerezni, próbálgatni.
-
Renwick
őstag
Budapest, 2019. május 27. – A DIGI 2019. május 27-én elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezáltal a szolgáltató portfóliója teljessé válik, a vezetékes (kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon) szolgáltatások, és a műholdas televízió mellett a mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is tartalmazni fogja.
A kínált szolgáltatás
A hálózat elindításától a DIGI év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot nyújt lakossági ügyfeleinek. Az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára érhető el.
A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, nagyon kedvező áron.
Az ajánlat legfontosabb elemei (részletes ajánlat elérhető a digi.hu honlapon):
Havidíj 0 Ft/hó
Mobil adatforgalom Korlátlan
Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet
Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5Ft/percA hálózat lefedettsége
A DIGI folyamatosan fejleszti mobilhálózatát és több ütemben bővíti annak lefedettségét. „Eltökéltek vagyunk, hogy további beruházásokat eszközöljünk, teszteljünk, továbbra is együtt dolgozzunk az ügyfeleinkkel, és folyamatosan bővítsük lefedettségünket azokra a területekre fektetve a hangsúlyt, melyek a legfontosabbak a mi mobil szolgáltatásunkat választó ügyfelek számára” – nyilatkozta Dragos Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője és az Invitel Zrt. vezérigazgatója.Annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető, kezdetben csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a szolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van. A szolgáltatás lefedettségét a DIGI folyamatosan bővíti. A cég a digi.hu/lefedettseg honlapon található lefedettségi térképet, valamint azon települések listáját, ahol a szolgáltatás kereskedelmileg elérhető, folyamatosan frissíti.
Készülékkínálat
A mobiltelefon szolgáltatáson felül a DIGI az ügyfelek számára elérhetővé tesz egy, a megbízható és ismert márkák portfólióiból választott készüléklistát is, mely készülékeket a legtöbb DIGI üzletben ki is lehet próbálni.
A DIGI már a mobiltelefon szolgáltatás indulásának pillanatától elérhetővé teszi sajátmárkás telefonkészülékeit, a DIGI C1, DIGI R1 és DIGI K1 típusokat. Ezeket a készülékeket kifejezetten az ügyfelek igényeinek kiszolgálására fejlesztették, mind minőség, mind ár szempontjából.
Használt technológia
A DIGI hálózata magában foglalja a mobil telekommunikáció legutóbbi kiforrott fejlesztéseit, 4G technológiát kínálva az újabb generációs telefonok számára. Ugyanakkor a hálózat a 2G szabványt is használja, hogy a hangszolgáltatások esetében biztosítsa a kompatibilitást a korábbi, már használatban lévő telefonokkal. A DIGI 5G szolgáltatásokat is fejleszteni kíván, hogy előmozdítsa a gyors fejlődést a mobilkommunikáció jövője felé.A DIGI már a szolgáltatás magyarországi indulásának pillanatában térítésmentesen bevezet két 4G funkcionalitást, melyek a hangszolgáltatás kiemelkedő minőségét hivatottak biztosítani. Ezek minden kompatibilis telefonkészülékkel rendelkező ügyfél számára elérhetőek lesznek: VoLTE (4G/LTE alapú hangátvitel) és VoWIFI (WiFi alapú hangátvitel). Ezek a funkcionalitások szinte azonnali híváskapcsolást és kiemelkedő hangminőséget biztosítanak, illetve a hangszolgáltatások lefedettségét kiterjesztik azokra a területekre is, ahol az előfizető WiFi kapcsolattal rendelkezik . A VoWifi egy plusz minőséget hoz azon ügyfeleknek, akik a DIGI optikai hálózatán biztosított internet szolgáltatásokat veszik igénybe, de elérhető minden más, nem korlátozott WiFi hálózatban is.
-
pucsido
csendes tag
Üdv újra. http://digi.hu/ajanlat/internet/mobilnet alul van xy táblázat. Pdf megnyílik, digi mobil net 1tol 15gb ig van. Ez már az lenne?
-
tomee987
tag
-
tomee987
tag
Egy kis érdekesség. Miskolctól utazom kelet felé (Sátoraljaújhely). Nagyjából 10 percig volt Miskolcot elhagyva Digi Mobil hálózat, azóta csak a 3 nagy, 2G-n és 4G-n is. 80km-ből kb. 10km volt Digi Mobil, azóta semmi. Azért ez így kemény
-
trec12
addikt
No kíváncsi leszek hétfőn bejelenti-e a Digi és mit?
-
Kronos3000
senior tag
válasz
radi8tor #8197 üzenetére
Mivel jelenleg semmi konkrétum nincs,így szerintem,javíts ki ha tévedek,sok minden a mobil hálózatokkal kapcsolatos szakmai eszmecsere belefér a topic-ba.
Ezeknek mind köze van a reménybeli Digihez is.
Ezekből az eszmecserékből részben dchard-nak is köszönhetően,sokan,így jómagam is meglehetősen sokat tanulok,tanulunk.
Többet,érthetőbben mint bárhol máshol.Ám ha a szigorú moderáció nem lehet rugalmas a tanulni,tájékozódni vágyó földi halandókkal,természetesen fejet hajtok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topik DIGI mobilnetről szól!
Aki nem ezzel kapcsolatos hozzászólást írna az mostantól tegye ezt máshol ahol a téma ontopic.
-
-
Flashget
félisten
válasz
bajusz15 #8167 üzenetére
Digi mindig felkavarta az allo vizet a tanyerostv bevezetesekor a lan eseteben szinten vagy az olcso kabeltv elofizetessel. Most sem lesz maskepp bizom benne.
Digi nelkul az arak mar reg nem ilyen szinten lennenek az UPC es T-nel majd ebbe a halmazba fog bekerulni a Vodafone es Telenor -
bajusz15
senior tag
válasz
DonMaster #8155 üzenetére
"nem véletlen fél a másik 3 a Digitöl" nálam ez úgy jött le, hogy most fél a 3 másik a Digitől, ezért írtam, hogy szinte senki nem változtatott nagyot, pedig ha valakiknek tudniuk kell, hogy milyen is lesz a Digi, akkor azok a konkurensek. Szóval vagy ők sem tudják és majd kihoznak akkor valamit, ha már látják mizu, vagy tudják, hogy nincs túl sok esélye a Diginek (egyelőre)
-
anglergab
addikt
válasz
#72445440 #8164 üzenetére
Igen, csak 2G és 4G.
2G csak hangra (GSM), 4G hang (VoLTE) + adat (LTE).
GSM 2 MHz, LTE 5 MHz (ha nincs mellette GSM), vagy 3 MHz (ha van mellette GSM).
A GSM (hang) a régi és/vagy nem Digi HU VoLTE-képes telefonok miatt kell.
VoLTE-val sokkal optimálisabb a hangszolgáltatás, de ahhoz Digi HU VoLTE-profilt (216 03) támogató telefon kell, ami elég ritka jelenleg.
Érdemes lesz minden hangot VoLTE-ra terelni, azaz a VoLTE profilukat minden szoftverfrissítésbe beletenni - az amúgy VoLTE-képes, még támogatott/frissíthető/nem túl régi telefonok esetében. A nem szolgáltatótól beszerzett, azaz független/unbrandelt készülékek is támogatni fogják a VoLTE profiljukat, egyesek már most is támogatják. -
p2pp
őstag
válasz
bajusz15 #8148 üzenetére
A semmi lefedettséggel vigyázzunk!!!
Csak óvatosan ezzel a kijelentéssel.
Lenne nagy nagy meglepi, ha a valós a Cellmapperen
még meg nem jelent bázisok is megjelennének.
Még mindig nagyon sokra adnak ki engedélyeket.
Rengeteg a félkész, bekötetlen állomás.
A türelem lefedettséget terem!
Elmondanám ha megyünk Anyuhoz,
a falu végén ott figyel a Digi zsír új bekötött bázisa.
De sehol nem látszik a cellmapperen!
Többi 3 meg sehol! Ez csak 1 volt a sok közül.
Ahol lakunk, ott a Diginek annyi van már most,
mint a többi 3-nak összesen!!!
Tudom nincsenek csodák.
Kevés a freki. De ha lesz még, akkor nagyon jó lesz. -
DonMaster
addikt
te tolod a kreténséget, tényt írtam, van digi mobile sim-em látom mire megy fel , neked van jah hogy nincs, akkor tolod a baromságodat, .
menj ki nyugodtan Romániába vegyél 5euro ért digi mobile élőfizetést és külön kell kérni roaming-ot hozzá ha szerinted ez hülyeség akkor egyet értünk mert szerintem is , de attól még ez így működik, de attól hogy ez tény még hívhatod hülyeségnek de nem az.
-
DonMaster
addikt
válasz
fornettisuti #8138 üzenetére
és ezt honnan gondolod? , indulás urántól beszélünk nyilván nem most amíg elsem indult csak sugározról.
nem mellékesen ha a romániai digi-t is nézzük akkor ott telenor és telekom kártyával is megy, igy nem tartom azt opcionak, hogy ne legyen itteni Magyarországinál is induláskor roaming a külföldi telekomunikációs cégekkel. De ha a romániai Digi-böl indulunk ki akkor ott külön kell aktiválni a roaming-ot(x idöre) és máskép dijazza, kérdés, hogy a gyakorlat nálunk is ez lesz vagy az amit a másik 3 tol most is.
-
-
törölt tag
válasz
viktorhu #8135 üzenetére
Erre ne vegyél mérget: Romániában magyar telekom sim-mel csatlakoztam a helyi 3G-s digi hálózatra. Manuális hálózatválasztás kellett, de sikerült; ráadásul úgy, hogy a román T még jobb jelszintet produkált mint a digi adott helyszínen.
A voda az érdekesebb: az csak akkor engedett fel, amikor a román voda jel teljesen elment, és volt digi. Ritka eset, de találkoztam ilyennel.
-
viktorhu
veterán
válasz
bociusz #8121 üzenetére
Később sem. A telekomos kártya a telekomos hálózaton fog roamingolni. Az ingyenes roaming (ami csak a fogyasztóknak ingyenes) óta a szolgáltatók igyekeznek cégen belül tartani a roaming költségeket. Nem is értem a kérdést.
Szerk: mármint miért akarna a Telekom a diginek roamingdíjat fizetni, amikor ott a saját sokkal jobb hálózatuk?
-
DonMaster
addikt
válasz
#72445440 #8131 üzenetére
jogos, viszont lefedettség az lesz lakot területen annyi legalább is hogy telefonálni lehessen, de mind ez javulni fog folyamatosan, mint azt leírtam régebben, Lesz pénz a digi-nek efi + befektetöktöl a pozitiv irány miatt, a másik 3 meg minuszolni fog : 1mert csökken az efi létszám 2 mert árat kell csökkenteni , hogy az efi létszámot megtudják tartani , és mind kettő eredménye, az hogy az árak lefelé mennek.
És ez nekünk jó , ki az aki nem örülne annak hogy a digi mobile miatt a telenor vissza hozná mondjuk a HD csomagot vagy valami hasonló korlátlan neteset, akár a másik 2 is, de 5-6e ft-os áran. Mindenki nyer vele, aki a digi-hez megy azok lesznek azok emberek akik miatt lesz pénze befektetői a digi-nek és ö miattuk lesz olcsóbb a másik 3 is ha maradunk akkor is. végeredményben elindul a verseny és mindenki nyer a dolgon, és ez nem 1-2év hanem rövid időn belül.Azt nem hiszem, hogy a telnor telekom vodafone, 2-3évet-ig megengedje magának hogy az előfizetői szivárognak a Digi-hez az árak miatt, és addig nem befolyásolja az árazásukat, ügyfél megtartás szempontból.
-
DonMaster
addikt
válasz
kchris78 #8129 üzenetére
igen van különbség, de optikát optikával hasonlítottam, és ott a költség ugyan az és csak a netet, semmi iptv dvb-c vagy telefon csak net és abból is csak optika.
igen ez is igaz hogy a telenor evvel kappot egy nagy mínuszt .
igen más a mobiltelefon hálózat mint a vezetékes, viszont csak a hasonlóság kedvéért említettem , hogy ott is pont ez történt , és szerintem ezt mind a 3 tudja telenor bukot x miliot havi a felmondással, t-home tudja hogy mi a szitu igy a t-mobile- nem fogja lépés nélkül hagyni ezt, vodafone, hát ez jokérdés pasz, ahogy látom itt is és keletebre is elkezdet közel only üzleti élőfizetéssé válni, inkább a cégeket preferálja , mint az egyszerű mezei élőfizetőket , szerintem .
hamarosan úgy is itt a nmhh által beírt határ idő ahol 2 opció van 1. elindul , 2 eltolódik .ami biztos hogy induláskor, rövid időn belül igen is hatással lesz a piacra az árai miatt, ha csak az 1000ft/50gb-indulunk ki akkor jó árak lesznek.
optikát vágom 90ft mezei embernek az optikai kábel amit a digi használ kültéren, ök meg nem 10-20m-t vezsnek hanem km-eket ara meg tuti jár még valami kedvezmény nem zárom ki hogy nagy tételben, simán métere 40-50Ft , ami szinte ingyen van a coax és utp-hez képest.
-
kchris78
veterán
válasz
DonMaster #8120 üzenetére
onmagaban az hogy felmondta a szerzodest a T-al mar az szazmillios nagysagrendu kieses legalabb szerintem... van racio abban amit irsz.
Mondjuk kiegesziteskent hozzatennem hogy nem feltetlenul gonoszsag meg minden hataron tuli profitehseg van abban hogy pl a T milyen arakkal dolgozik vs Digi. Osszehasonlitva a technologiat amikkel operalnak es ahol mukodnek, hat az onkoltseget nem irigylem a Tnek es a tobbtizeves rezes vonalas halora ugy tudom ellatasi kotelezettsege van.. A digi meg bejott, epitett ethernet halot SOHO elemekbol olcson, aztan mikor lement az optika ara (es nem csak az osoreg draga ATMes optika volt mar E1/T1 vonalakkal meg IP over ATM, ez mar sokaknak szerintem sokat nem mond) akkor meg elkezdett FTTH-zni es terjeszkedni ha novekedni akart tovabb a paneleken tul... Egy telefonhalozatot meg szerintem nem lehet soho elemekbol osszebarkacsolni ott azert szerintem szigorubbak az SLA-k mint egy altalanos netre/voip szolgaltatasra, de cafoljon meg valaki ha ismeri a szamokat.. -
bociusz
aktív tag
Sziasztok, szerintetek a meglévő csehországi T-Mobile-os kártyámmal fogok tudni induláskor roamingolni a Digi hálóján, vagy ennek csak később lesz realitása?
-
DonMaster
addikt
válasz
bajusz15 #8117 üzenetére
tehát az hogy az ára miatt a másik 3tol eljönnek, embereke nem hat ki a piacra rögtön , érthető végül is országunkban mindenki 3x-4x többet keres mint a 98e ft-os minimálbér.
nem véletlen fél a másik 3 a Digitöl, nálunk az országban nem a minőség vagy hasonló a lényeg, hanem az ár, ha az ár jó akkor közel mindegy a minőség, nem véletlen van több Digi 1000-res előfizető is mint t-home 1000-res. egyik 3e másik 10e , és a Digi-vel az elején voltak bajok nem kicsik nagyok, de mind megoldódott,
ha elhoz a mostani 3tol 100e efi-t. csak mobilnetre, lehet kevésre a freki stb, lesz baj vele, igen, de az akkor is 100e efi kiesés a másik 3nál az mi ha nem hatás a piacra,
tudod itt az országban nem mindenki ugy csinálja hogy utána néz lefedettség frekvencia, stb, mint itt amit reálisnak láttok egyesek, hanem 1 dolog van szem elött, az ár, ha a Digi 1000 ft brutto ért ad 50gb mobil netett akkor miért fizessenek 5000ft-ot a t-home vagy telenornak vagy vodának ugyan azért, persze lefedetség sebesség sokkal gyengébb lesz de havi 3-4e ft marad a zsebben , itt ez a lényeg, az országban élök többsége ezt nézi nem azt hogy mi az ami minőségi,
és van az a réteg aki nem a többség, aki megfizeti azt ami , és nem lép a digi-hez majd csak 3év múlva(talán) mikor már normális lefedettség és elegendő freki és nagy sávszélesség lesz , ahogy eddig néztem a topic többsége ez utóbbi kategória, persze vannak páran flottásak is.
De azért reálisan nézve az ár nagyon nagy befolyásoló érték az országban.pl:
szerintetek Marika néni a maga 60e ft-os nyugdíjával mit fog nézni hogy 1000ft-ért lesz internet ahol tud beszélni az unokával vagy hogy mennyi a sebesség stb ?#8119) ish4d0w
nem azért de te a rokonokhoz azért mész hogy mobilnetez?
csak szerintem nem kell ahhoz rokon látogatásba menni, bár az igaz, hogy vendégségbe legalább nem kell a főzés sütéssel foglalkozni -
bajusz15
senior tag
válasz
#71835392 #8110 üzenetére
Ez így van. Szerintem egyik mobilszolgáltató sem indult egyből 100%-kal, ez sem fog. 1-2 év és lehet lesz hatása, de akkor már az áraik sem annyik lesznek, mint a most indulók az is biztos.
Én nem "szemétkedésből", de a hozzászólásokat várom akár itt, akár a digi fész oldalán, azoktól akik befizettek, de nem működik nekik és ócsárolni fogják az egészet -
trec12
addikt
Úgy emlékszem mikor bevezették a Digifone500-at (vezetékes irány 0 Ft volt) azt sem reklámozták sehol. Véletlenül szúrtam ki a honlapon egy darabig használtam is....
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest