- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
wwenigma #14611 üzenetére
jah de digi-nél nincs részletre iphone.
más szolgáltatónál meg van de ahoz x év hüség díjcsomagban, annank meg tök mindegy hogy menyire megy a digi ha a másik amiért havonta fixen kell fizesen 2év-ig tuti megy.#14612) Hegyirabló
olvasd elejétől,
ha részletre veszed akkor van 2év hűséged a másik 3nál.
ha egészben kifizeted, akkor nem olyan szolgáltatóhoz fogsz menni egy 400e Ft-os készülékkel ahol még országos lefedettség sincs, hanem olyanhoz ahol az a létminimum .Aki képes 400e kiadni egy iphone-ért ritka hogy ilyen fillér.... legyen. -
orsib78
tag
válasz
wwenigma #14500 üzenetére
Hát remélem, hogy tévedsz, mert ez még az Apple-től is túlzás lenne. Azt el tudom képzelni, hogy szép kis summát leakasztanak azért, hogy bekerüljön a configba, meg komoly műszaki feltételeket szabnak, sőt még azt is, hogy éves díjat kérnek, de hogy eszközönként, az eléggé durva lenne. Valaki szivárogtathatna a Telekomtól, hogy ez hogy is működik... :)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
wwenigma #14238 üzenetére
A diginél mindenre kiterjedő, meg van szabva azt hiszem, hogy meddig érvényes. De nem érdekes már, majd hoznak ki, csak ez így kalap szart sem ér, mármint a meghatalmazás. Ezt a fajta meghatalmazást nem lehet kamuzni, mert be kell menni személyesen és ott csinálják, rögzítik a gépben, az előfizető és a megbízott is jelen van. Házastársak között meg adatvédelem... ezt ugye viccnek szántad.
-
Siriusb
veterán
válasz
wwenigma #14238 üzenetére
Mindenre kiterjedő: a szolgáltatónál bármilyen ügyben eljárhatsz, jogokat szerezhetsz, kötelezettségeket vállalhatsz.
Ha az van a meghatalmazásban, hogy pl. csak az internet előfizetéssel kapcsolatban járhatsz el, akkor értelemszerűen tévé előfizetéssel kapcsolatban nem intézkedhetsz. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
wwenigma #14229 üzenetére
Most ez hiába linkeled, nem érted amit mondok. Ez egy UTÓLAG kreált szarság. Anno egy MINDENRE KITERJEDŐ meghatalmazást csináltak, az van a rendszerükben. Pont.
cyber: köszi ennek utána járunk. Mondjuk az új meghatalmazás ehhez értelmetlen lenne, mert ahhoz úgyis be kell mennie anyám párjának, és akkor már intéz majd kártyát, és kész.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #14177 üzenetére
Huh, de jó hogy így egymásra találtunk....
1 évvel ezelőtt töltöttem le utoljára. Most szerettem volna ismét (gyereknek régi meséket, amiken annak idején szocializálódtam), erre jött az email, hogy kivágtak az ncoreról, mert sokáig nem voltam aktív.
Szóval ha meglepne valaki, hálás lennék. 😁 -
dchard
veterán
válasz
wwenigma #13317 üzenetére
Ha a hálózatkeresésnél kiírja, akkor nem lehet a 3MHz a probléma, ami egyébként is teljesen szabványos, és a kötelező támogatási listában lévő sávszélesség. Janónál sokkal inkább valamilyen PDN aktiválási probléma van.
Régebbi TP-Link MIFI-vel figyeltük meg azt a jelenséget, hogy valamilyen firmware probléma miatt megpróbált két PDN-t aktiválni ugyanazzal az APN-nel, a másodikat a hálózat nyilván elutasította, így em jött létre a kapcsolat. Esetleg érdemes lehet még megpróbálni a roamingot bekapcsolni, hátha rosszul érzékeli a listájában nem szereplő MCCMNC kódot, és tévesen azt hiszi hogy a kártya roamolni próbál.
-
dethroner
veterán
válasz
wwenigma #12887 üzenetére
Nem értem, miért ne lehetne? A redmi note 7-be hogy került bele a Digi profilja? Vagy a Digi kereste meg őket és adták meg az adatokat, vagy a kínaiak keresték meg a Digit, de ez ebből a szempontból lényegtelen. Ha a redmi note 7-be bele tudták írni, ugyanazzal az erővel lehetett volna a többi típusra is küldeni egy patch fájlt .
-
-
beller
aktív tag
válasz
wwenigma #12737 üzenetére
Én ugyan így vagyok, de nem csak a vodásokkal, hanem a 20-asokkal is. Hívom őket, én hallom mit mondanak tisztán tökéletesen, ők meg leteszik, mert nem hallanak semmi.
A hétvégén Cserkeszőlőn áztattunk a családdal, tökéletesen működött a DIGI. Illetve ott is volt hogy hívtam valakit, én őt hallottam ő viszont engem nem. Nem az 5 Ft-ért, hanem azért bosszantó, mert a hívás ugye fel lesz számolva minden alkalommal és nem "kapok" érte semmit.
-
-
törölt tag
válasz
wwenigma #12239 üzenetére
Nem volt NAT-olt IP-je a drótos Internet szolgáltatásán.
Publikus volt.
A DIGI Mobilnet kliens meg mindig NAT-olt címet kap, mert 100.-osat kap mindegyik kliens.
Mivel a DIGI routerei szempontjából mindkét cím belső lesz, ezért a drótos WAN-ra 100.-ásként érkezik.Amennyiben a DIGI Mobilnet kifelé megy persze már nem 100.-osként megy tovább. Ezt is megnéztem. Nálam valami 78.-al ment ki.
DE! mégyegyszer NEM lép ki a csomag az Internetre, ha DIGI Mobil DIGI drótoshoz kapcsolódik.
-
-
-
válasz
wwenigma #6072 üzenetére
Ja látom. Szóval meg lehet próbálni megkérni a céget hogy mondjon le az évi durván 5 Mrd Ft-os nyereségéről és adja olcsóbban a perceket, csak szerintem nem fogják. Lehet, hogy azt válaszolnák erre, hogy azért vállalkozunk, hogy jövedelmünk legyen belőle, és ezzel nehezen tudnánk vitatkozni.
-
adam3
aktív tag
válasz
wwenigma #6035 üzenetére
Korlátlan csomagnál is fizetnie kell a szolgáltatónak az állam felé. Nem azt mondom, hogy emiatt indokolt a 40ft egyes csomagok esetén, de azért ma már egy feltöltőkártyás is tud 15ft körül beszélni. Sajnos a bankok esetén a tranzakciós díj elég volt ahhoz, hogy megszűnjenek a kvázi ingyenes számlák, itt is lehet az adó a további csökkentés akadályozó tényezője. Plusz frekidíj (németeknél épp most perelnek az iszonyat magas díjak miatt), állomás infrastruktúra (vas+licenc a vendor felé), bérleti díj, áram, stb... Nem véletlenül nem teljes az RCS lefedettség sem, ennyi pénzből nem lenne profitábilis. És ott még a jogszabályi környezet is barátibb... Ne értsd félre, nem a magas árak mellett vagyok, bíztam én is a Digiben, de egyre inkább tűnik úgy, hogy ez sem váltja meg a világot. Pár kommenttel korábban volt kép a 2G-ről. Ha tényleg kell nekik, az megint plusz költség a core hálózat miatt.
-
Diák66
őstag
válasz
wwenigma #6013 üzenetére
Ez szerintem telefon függő. Nekem honor 8 van és mivel dual active telefon, így mindkét SIM-re érkezhet hívás egy időben. Adatforgalmat viszont csak egyik SIM-ről tud, de közben a másik SIM telefonálásra alkalmas marad. Menüből kiválasztható, melyik SIM kapcsolaton legyen a mobilnet. Természetesen ha SIM 1 2G/3G/4G és SIM 2 2G, akkor SIM 2 esetén csak EDGE érhető el adatforgalmazásra. Eközben SIM 1 lóghat 4G-n, de minek? Csak hívásra lenne használható, VoLTE meg nincs a telefonban. (hazai firmware nem tartalmazza)
-
válasz
wwenigma #5951 üzenetére
Nem tudom kik számítanak ellendrukkernek. Én nem számítom magam annak, inkább kritikusnak. Épp mint ahogy egy fórumtárssal beszélgettük privátban, én inkább csalódott vagyok, mint bármi más ezen a téren.
A csalódottságot úgy értem, hogy persze, az elmúlt időszakban már nagy valószínűséggel sejthettük, hogy nem lesz ma indulás, nem volt reklámozva, ilyen csendes startot elképzelhetetlennek tartok.
Én azt is írtam, és ezt a jelenleg rendelkezésre álló infók alapján tartom is, hogy valószínűleg nem váltok át hozzájuk, de erős a gyanúm, hogy jótékony hatással lesz a piacra egy majdani új szereplő, így az én szolgáltatómra is árban, minőségben, igyekezetben. Tehát, a kritikák ellenére, én várom őket. -
leviske
veterán
válasz
wwenigma #4557 üzenetére
Nem azt írtam, hogy agyonverte nézettségben.
Az utolsó oldal elég jól összefoglalja azt, amit írtam (mégha csak a totál nézettségre vonatkoztatva is). A TV2 már messze nem az a stabil második helyezett, mint a felvásárlás előtt. Nyilván a Tények zuhanó megítélésével nem tudnak mit kezdeni, de erre kb számíthattak is, mikor Fókusz 2-nek rendezték be.
Anyagilag most az RTL se a piramisra (nézettség harmadik helyezett), se a pénzt vagy éveketre nem tud mit reagálni. Az csak ráadás, hogy a BK kiesett a top10-ből, ami a korábbi évek tapasztalatait nézve elég durva változás.
szerk: Na de ne ragadjunk ezen a témán. Mi az aktuális DIGI mobil indulási időpont? Március?
-
dchard
veterán
válasz
wwenigma #4441 üzenetére
Na igen. Ilyen szempontból jobb lett volna egy voda-Telekom vagy voda-telenor együttműködés, így alacsony frekin az együttműködésük némiképp ellensúlyozhatta volna az 1800-on kialakult aránytalanságot.
Most hogy ezt végigfuttattam, rájöttem, hogy egy lehetőséget kihagytunk a számításból. Amikor a voda-digi együttműködést elvetettük, az volt az érv, hogy a DIGI 5MHZ-e nem ért annyit a vodának, hogy együttműködjenek. Viszont a DIGI által épített infrastruktúra és az Invitel megvásárlása (hint: a telenor és a vodafone országos optikája is Invitel tulajdonban van) már más helyzetet eredményez:
A voda egy megállapodás keretében így hozzájutna +5MHz-hez amivel végre tudna 10+20megát tolni LTE-n, behozná a kapacitás (és marketing) lemaradást, plusz használhatnák közösen a DIGI-s infrastruktúrát (rádiósat és optikait is). Így ez már mindenképpen jobb deal-nek tűnik egy esetleges együttműködésre, mint annó a "csak" 5MHz.
Dchard
-
polonic
félisten
-
dchard
veterán
válasz
wwenigma #4294 üzenetére
Pedig van különbség: külön DRB-n megy a jelzés és maga az enkódolt adat is, az enodeb ütemezője ennek megfelelően kezeli a forgalmat nem csak prioritás, de moduláció, HARQ és késletetési tolerancia szempontjából és power budget szempontjából is. Tehát röviden: nem mindegy.
Nyilván ha minden jól működik az előfizető keveset érzékel, de ha teszem azt megy az autópályán, vagy vonaton, és mondjuk közepes vagy gyenge lefedettség van, akkor ott érzékelhető lesz a különbség.
Dchard
-
-
kene84
aktív tag
-
kene84
aktív tag
válasz
wwenigma #4204 üzenetére
Most ebből miért kell gúnyt űzni?
Ha azt gondoljátok hazudok akkor legyen úgy, lehet más ezzel szórkoazik nekem nem volt szándékom.
Gondolkoztam rajta, hogy egyáltalán leírjam e de akkor hiba volt.
A Váci úti központjukban dolgozik egyébként, nem mondom hogy közel van a tűzhöz, ezért mondtam, hogy ennyit hallott. -
trec12
addikt
válasz
wwenigma #4155 üzenetére
"A TV kockasodas meg, khmm...eszköz hiba? Antenna hiba? Kábel hiba? Egyszerűen ki lehetne deríteni, mert a bejövő jel mindenkinek ugyanaz pár millió km²-en..."
A kockásodást leginkább az alacsony bitráta okozza. Sajnos műholdon ez hamar tetten érhető. Ha összehasonlítasz mondjuk nem pont Digi hanem akár más műholdas szolgáltató adását egy ktv-sel (DVB-C-re gondolok) ne csodálkozz ha sokkal szebb lesz a kép kábelen.
"....mobilnet korlátlan LTE 3200-4500ft/hótól elérhető legrosszabb esetben...de mindenkit úgy szivatja magát ahogy akarja..."
Sajnos a legtöbb ember nem elég tájékozott a flottás lehetőségekről + idejük sincs pl. arra, hogy fórumokat bújjanak, nem értenek hozzá meg nyilván vannak akik a fáradságot sem veszik.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
wwenigma #4146 üzenetére
ezt a Digi tönkre fog menni stb-t már évi 1x mindig kiirja valaki,
az a baj hogy enm értik meg, hogy amég a telekom-vodafone-telenor mind azonnali megtérülésel dolgoznak hogy minél elöbb legyen tömve a befektetök szebe.addig a digi hosszutávban gondolkozik nem 1-2éven belüli megtérülésre megy hanem 5-10évesre.
ez a nagyon nem mindegy persze profit orientált cég a digi is, de nem arra megy hogy 1éven belül ferrari emg luxus villa legyen minden Digis befektetöknek, hanem inkább 5-10év, nagyon nem mindegy.
amég a másik 3 kb lehuzza az embereket addig a digi nem és mégis van bevétele, jah és mégis adnak neki hitelt pedig ha sok hitele van akkor elvileg nem lenne hitel erös hgoy kapjon ujjabat egyidö után, de mégis kap, nah hgoy is van ez? amég kap addig az látszik hogy jo az üzleti model és üzleti tervük mert a bankok megelölegezik ezt hitel formájában, amivel fejelsztésre tudnak befektetni,bezsélnek itt jelekröl emg miegymásrol és? igen szerintem hamarosan indulni fog, vannak rolla jelek és enm csdak rádiohullámu jelek, és nem az nmhh oldalűán lévö jel hanem ügyfélszolgálati jelek is.
jah és ahogy irtad van 30mhz-e ha az eddigi 10mhz-et csak 100e tudja ahsználni máris 300e nél vagyunk de 300e mikor is lesz? uindulás elsönapjűn bemegy 300e ember és köt szerzödést nah az vicces lenne , de ezt aki komolyan gondolja az hülye.
trec12
miért is?
szerinted mi az amit irtam ami egyszerü?
k-sok papir munka , itteni engedély ottani lakoközösségi engedély iylen appir oylan papir, ezek igen is idöbe kerülnek, megjön a szálitmány késikk a szálitmáyn 3hetet , stb ez mind idö, ez nem megy az egyik percröl a másikra de ez már több mitn 1éve elkezdödöt, nem mondom azt hogy a végére ért , valami amit eleht fejelszteni böviteni az soha enm ér a végére, de már tarthat ennyi idö alalt egy olyan állapotban hogy indulhasson akár januárban már. -
PBA
aktív tag
válasz
wwenigma #4139 üzenetére
Kenheted a hajadra a tesztjelet! Én hegytetőn fogom a környező országok hálózatait, mondhatom, hogy tesztjeleket. Tudok rá csatlakozni? Nem. Miért is nem? Azért, mert a jel nem elég erős a stabil kapcsolathoz. Ahogy korábban is írtam, az hogy jelet fogsz, még SEMMIT nem jelent. Legyen az Digi hálózat vagy másé, ez tök mindegy. Ennek a tükrében érdemes örvendezni, hogy jaj, jelet fogtam. Oké. Stabil a jel? Nem tudod. Mennyire erős? Nem tudod. Használható ott a fedettség? Nem tudod. Ennyi. Meglátjuk majd, hogy mi lesz, jelen állapotban nem lehet a Digire építeni szerintem. Majd ha hozzácsapnak új frekitket, vagy egyéb módon bővítenek, majd akkor. Fáj vagy sem, ez most a helyzet. Nem véletlenül nem erőltetik. Haladnak a dologgal, de nem sietnek, jó okkal, és ez pozitív számomra, hogy nem ugranak bele hülyeségekbe.
-
válasz
wwenigma #4110 üzenetére
Semmiféle negatív propaganda nincs. Ha neked a realitás szó nem mond semmit, az nem a mi hibánk. Mi legalább érvelünk is, te meg nem nagyon, csak várod a csodát.
Egyébként csak mellékesen mondom, hogy én is várom a Digit, még ha nem is fogok valószínűleg náluk előfizetni, de a megjelenesük tuti jót tenne a piacnak. -
viktorhu
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
wwenigma #3945 üzenetére
#megaLoL topik.
Figyi: szerintem itt mindenki várka a digit, csak vannak akik hajnalosan felébrednek, és vannak akik délig alszanak/álmodnak.
Az elmúlt 3 év digis töketlenkedése engem arra ébresztett rá, hogy akkor lesz itt digimobil, ha:
1. lesz roaming
vagy
2. sikerül megvenni a vodátElsőben nem hiszek, mert ha ez keresztül vihető lett volna, akkor nem az egyhelyben topogás lenne 3 éve.
A másodikra látok némi esélyt, pláne úgy, hogy a voda semmit se nem villantott az elmúlt 1évben....mintha pont az "összepakolunk és megyünk" üzletpolitikát folytatnák.... -
válasz
wwenigma #3673 üzenetére
"és semmit sem tudunk a roamingpartnerrol csupan azt hogy a Vodával tárgyalnak. Ennyi."
Úgy olvastam, hogy ez nem így van: [link]
Ezt a cikket itt linkelték a topikban. Ebben nem az van amit te írsz, hanem az, hogy mind a hárommal tárgyalnak elvileg: "a cégnek még nem sikerült megállapodnia a másik három szereplővel, a Magyar Telekommal, a Telenorral és a Vodafone-nal a belföldi roamingszolgáltatásról, de úgy tudjuk, ezek a tárgyalások jól haladnak."
Kérdés, hogy ezeknek a tárgyalásoknak lesz-e valamilyen kézzelfogható eredménye.
-
mzso
veterán
válasz
wwenigma #3627 üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz akkor nincs is jó megoldás. Mert ugye a pénzt azt véletlenül sem kapom vissza számhordozás esetén, csak ha lejár a SIM...
(Ha csak nem tudom valami hasznosra levásárolni a maradék pénzt. Bár mobilvásárlást még soha nem használtam. Nem is tudom, hogy a Blue Mobil-nál van-e egyáltalán mobil vásárlás...) -
Joe123
senior tag
válasz
wwenigma #3587 üzenetére
Én most váltottam vodáról domino most + maratonra. Bp. XIII ker (tehát nem világvége), amíg a voda mindig HSPA vagy HSPA+ volt (12 éves SIM volt, valószínűleg nem is tudott 4G-t), addig a telekom itt bizony max. HSPA és visszaváltogat sima 3G-re is (és időnként pár mp-re a szolgáltató neve is eltűnik a telefonról), 4G-t sosem jelez, pedig a SIM tudja, készülék tudja. Mondjuk ettől nem vágom fel az ereimet, nekem telefonon pár megabit is bőven elég bármire, nem azon kell 4K videot nézni.
-
válasz
wwenigma #3584 üzenetére
Nekem inkább úgy tűnik, hogy ez egy szakmai fórum, ahol ő szakmailag érdekes hsz-t írt, amire te úgy reagálsz, hogy ne írjon negatív dolgokat (az írásaid alapján általad várva várt szolgáltatásról). Ez inkább olyan szakmaiság vs besértődés kategória. Próbáljunk meg tárgyilagosak maradni.
-
gabor9991
addikt
válasz
wwenigma #3503 üzenetére
Amit én használok, korlátlan LTE flotta, ott az adat mellé használható hanghívás is.Amikor fontos a normális minőségű hívás, ezzel 12 forintért beszélhetek mp. alapon 1 percet.Nem világbajnok ajánlat, de a jelenlegi publikus havidíjas tarifákhoz képest nem is rossz.H a ismerőst hívok, akár itthon, akár angliában, akkor viber amikor csak lehet, vagy ha nem elérhető azon akkor stuntcalls 5 forintért percenként ahogy te is írod.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #3488 üzenetére
Így hogy mondod....sokáig nálam is jó volt, de akkor voda lte-n voip-oltam. Aztán mióta telekom maratont használok, panaszkodnak a túloldalon. Meg az appban a minőséget jelző "csillagok" is "ugrálnak" le-fel. Pedig Budapest....
Na sebaj: jövő héten majd visszaváltok voda netre, és kiderül...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest