- iPhone topik
- Android szakmai topik
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Nem lenne rossz egy olyan kompatibilis készülék lista, amely nem csak a Digi-nél jelenleg is kapható (már ahol...) készülékeket sorolja fel, hanem tényleg bővülne azokon kívül is, hogy melyik mit támogat a tesztüzemből is mit nem...
-
Td48Vii
csendes tag
Activity Launcher
com.android.settings.Settings$SimSettingsActivity -
mgy
senior tag
Tudom eléggé offtopik a kérdés itt, de jelen helyzetben, a lefedettség, a tesztidőszak miatt mégis érdekes lehet, biztos többeket érdekel.
Ismertek olyan android alkalmazást (widgetet), amivel nagyon gyorsan, egy kattintással lehet az alapértelmezett adat, beszéd SIM-et választani?
---
Illetve két visszajelzés korábbi kérdéseimre:
* simán megy a volte/vowifi, én néztem be valamit (le voltak tiltva a státuszsorról a megfelelő ikonok, ezért hittem azt, hogy szar a beállítás)
* az egyik simem továbbra sem csatlakozik fel, már 72 órát kért a bolt, az ügyfélszolgálat, s már messze nem voltak annyira jó fejek, mint két napja. Gondolom van rajtuk nyomás elég. -
snowdog
veterán
Úgy tűnik én szerencsés helyen lakom, mert egyenlőre szinte minden - amit ki tudok próbálni - az működik.
Ha már a hotspot miatt betettem egy Digi kártyát az S6-ba, gondoltam kipróbálom a telefon funkciót is. A másik telefon egy Siemens ME 75 volt.
Mindkét telefonról kezdeményezve a hívást rendben működött. Annyi volt a különbség, hogy ha az S6-ot 4G módba kapcsoltam, akkor a kicsengetés 2-3 mp-cel később történt, mint amikor 2G/3G vagy 2G only módban volt.
Még annyit tennék hozzá, aki nem tudná az S6 alapból nem tudja a VoLTE funkciót. A neten láttam egy videót, ami szerint meg lehet hekkelni, de én nem foglalkozom vele.
-
snowdog
veterán
Akár ténylegesen tiltatni is tudnák, ha akarnák az internetmegosztást, nem csak beleírni a szerződésbe hogy nem szabad. ...
Ettől függetlenül egyelőre én nem hiszem hogy a digi jelenleg ezzel foglalkozna, főleg nem sim-et tiltana miatta.Úgy tűnik a Digi egyenlőre nem foglalkozik vele. Kíváncsiságból egy kártyát betettem az S6-ba, és bekapcsoltan rajta a hotspot-ot. Laptoppal rácsatlakoztam, és elvégeztem egy sebesség mérést. Ez lett az eredménye.
-
anglergab
addikt
Akinek Samsung telefonja van és 5-10 (vagy még több) Mbps körüli letöltést mért (minél több, annál jobb) Speedtesten, az(ok) kérem, csináljon/csináljanak egy ilyet:
1. menj közel a cellához, látótávolság lenne a legjobb, de nem mindenképpen szükséges
2. Indíts egy Speedtestet
3. gyorsan: Home gomb, nyisd meg a Tárcsázó appot, írd be hogy *#0011#, gyorsan míg tart a letöltési Speedtest mérés szakasz
4. görgess le, hogy a DL MCS és Max RB(DL/UL) pillanatnyi értéke látszódjon és készíts egy screenshotot. Minél nagyobbak a DL MCS, Max RB értékek, annál jobb, a Max RB(DL/UL) a fontosabb érték.
Ezt/hasonlót kell keresni, a lista végén/vége felé lesz (természetesen nálad nem 0 értékkel):5. A screenshotot küldd be ide a fórumba, az éppen futó Speedtest eredményével együtt.
Köszönöm!
-
orsib78
tag
Mondjuk en tegnap probaltam az egyik Digis kartyamat egy iPhone XS-ben es ott nem mukodott a hotspot. De nem azert mert a Digi tiltja, hanem azert mert nem engedelyezi. Gondolom ugyanugy resze a Szolgaltoatoi profilnak ami letoltodik automatikusan az iphone-okon, mint a VoLTE es VoWifi ami hasonlo okok miatt nem mukodik iPhoneokon... De ez csak feltetelezes...
-
ablack
senior tag
válasz
pinnacle #9571 üzenetére
Akár ténylegesen tiltatni is tudnák, ha akarnák az internetmegosztást, nem csak beleírni a szerződésbe hogy nem szabad. Külföldön van olyan szolgáltató aminek a mobilnete nem osztható hordozható hotspottal, de még okostelefon internetmegosztás funkciójával sem. Egyszerűen olyankor nem működik a net, de a megosztás kikapcsolása után simán megy tovább. Büntetés nem jár érte, mivel egyszerűen úgy nem használható.
Ettől függetlenül egyelőre én nem hiszem hogy a digi jelenleg ezzel foglalkozna, főleg nem sim-et tiltana miatta.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #9570 üzenetére
Szia!
Én tegnap vettem át a kártyákat, és mivel a Digi telefont még nem forgalmaz, azért máshol nézegetem a készülékeket. Mivel elégedett T-Com ügyfél vagyok, ezért kimondottan tesztelési célból kértem a Digi kártyákat (egyébként is szeretek tesztelgetni, pl. GPS készülékeket, de ezt bizonyára tudod).
Van itthon két-három nagyon régi Siemens telefon (C55, ME75, stb.), és ezekkel a telefon része rendben működik. Van egy Samsung S6-osom is, amiben meg a net ment elsőre, mindenféle külön beállítás nélkül.
Mivel minden szolgáltatásom (banki és hasonlók) a T-Com számomhoz vannak rendelve, ezért ezt a részét megtartom az S6-oson.
Arra gondoltam keresek egy olyan telefont, ami duál sim-es (van egy Voda kártyám is, amit időnként használok), és tudja azokat az üzemmódokat amiket a Digi biztosít. Hosszú keresgélés után egy Nokia 8110 4G Dual SIM készülékre esett a választásom. Tudom hogy ez nem egy okostelefon, de nem is arra kell.
A fő szempont az volt, hogy duál sim-es legyen, használható legyen VoLTE módban, legyen benne WIFI, GPS (navigációgoz), és főleg hotspot (laptoppal így egyenlőre ingyen net lesz, már ahol van térerő).
A készülék még nem jött meg, amint megérkezik leírom a tapasztalataimat.
A román DIGI oldalon nézegettem a DIGI saját készülékeit is, lehet hogy a legolcsóbbat (DIGI C1) ki fogom próbálni.
-
-
RTG
tag
válasz
simsonbetyar #9494 üzenetére
Állítsd angolra a telefont,indítsd újra, elvileg ez segít. utána visszaállíthatod magyarra.
-
anglergab
addikt
válasz
#23310336 #9564 üzenetére
Jelenleg a VoLTE/VoWiFi megbízhatóbb mint a CS/GSM fallback, ezért ha a telefon támogatja, érdemes aktiválni és azokkal telefonálni.
Vagy folyamatosan GSM-et használni, de akkor nem lesz mobilnet.
A legjobb megoldás a VoLTE és a VoWiFi hanghíváshoz: megbízható telefonálás és mobilnet (akár hívás közben).
A legjobb hangminőség (4G HD hang, ami sokkal jobb mint a 3G HD hang) is csak VoLTE-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi, VoLTE-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE hívások során valósul meg, hálózaton belül. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
lsebestyen #9560 üzenetére
Stick jó, pcre, laptopra, de ha telefonra osztaná, akkor nem.
-
törölt tag
Győrben maximálisan meg vagyok elégedve a mobilnet sebességével és lefedettségével is. Bízom abban is, ha sok előfizető lesz sem fog a sebesség használhatatlanra lassulni.
Ami viszont gond és remélem hamarosan javítani fogják, hogy a 4G->2G váltás hívásindításkor és fogadáskor 20-25mp alatt valósul meg, ill. bejövő hívásoknál nem is mindig történik meg, csak SMS-t kapok. (sajna a telefonom nem tudja a Volte és Vowifi hívásokat kezelni)
-
thomas77
senior tag
Inviteles üzletben is lehet simlártyát venni?
-
UHHH
őstag
válasz
ferenck #9553 üzenetére
Gyorsan kerestem egy jó eszközt: S4 mini i9195 forever, tud LTE-t és osztani is...
-
lsebestyen
addikt
Mintha már írta volna más a topikban, hogy működik USB stickkel is, szerintem kutya sem nézi, hogy miben használod. Hogy melyik a legolcsóbb újonnan kapható megbízható stick az engem is érdekelne!
-
Siriusb
veterán
Feladtam a telefonomon, hogy működésre bírjam a VoLTE-t, egy megoldás sem vált be, de akinek újabb telefonja van, lehet működik ez a módszer, mindenesetre a Wifi Calling kapcsolót is elő tudtam hozni vele a VoLTE opció mellett, de egyik sem kelt életre.
Csak saját felelősségre, csak root-tal, az itt található sorokat írtam be a build.prop-ba (nekem a fele már eleve benne volt): link
-
-
Sziasztok. Tudnátok segíteni melyik a legolcsóbb hordozható eszköz amivel meg lehet osztani a digi mobilnetet? Sajnos olyan telefonom van amiben csak 1 sim tehető és az kell a mostani számomnak. Kösz.
-
anglergab
addikt
válasz
simsonbetyar #9539 üzenetére
Ha lassú a kimenő hívás felépülése, akkor valószínűleg időtúllépés miatt nem fog sikerülni a bejövő hívás felépítése, ott szigorúbb az időzítés.
Mindkettő problémát lehet jelenteni.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest