- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
szente #71840 üzenetére
Azt cégként úgy tudod megoldani, hogy annyi fővonalra fizetsz elő, amennyi hívást maximálisan egy időben fogadni tudsz, ezt a szolgáltatónál egy főszám alá bekötteted, és a cég vesz egy annyi fővonalas telefonközpontot, amivel ezt az egyidejű hívást le is lehet kezelni.
Ez tehát nem két filléres elosztó kérdése... -
forten
aktív tag
válasz
szente #71829 üzenetére
Hello.
Nem mindegy ,hogy most pontosan mit is szeretnél.
Ketté osztani a meglévő telefon vonalad,vagy két különböző telefon vonalat szeretnél?!Ha,meglévőt szeretnéd elosztani,akkor egy sima telefonos T elosztót kapsz a villanyszerelő boltba.
Viszont,ha még egy külön telefonvonalat szeretnél,akkor ha nem olyan eszközöd van,aminek 2 telefon portja van,cserélik, vagy kiegészítik.
Bár abban nem vagyok biztos,hogy magánszemélyeknek biztosítanak több vonalat, vagy csak cégeknek?! -
Gregorius
őstag
Én is. 3 napot vártam az online igénybejelentés visszaigazolására, aztán megkerestem a helyi üzletkötőt. (két hét múlva hívtak, hogy látják az online igénybejelentést, mondtam a szerződés már megvan és utána mondták a pontos időpontot, hogy mikor jön a szerelő) Ennek ellenére volt több, mint 1 hónap a bekötés. Bár lehet, hogy a karácsonyi szezon volt sűrű.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest