- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
Szintén Havannán lakom, voltam múlt héten Csontváryban DIGI ONT-n wifit beállítani
simán viszi ugyanúgy a gigás netet mint a Havanna utcában
Meglepő is lenne ha nem vinni hiszen új kiépítés a hálózat nem 10-20éves
Nyugodtan mehet az átkötés, kérd az ONT-t bridge módra és vegyél rá egy jófajta gigabit képes routert (Asus AC65P pl)Ja mérni meg speedtest alkalmazásban mérj, böngészős mérések nagyon félremennek
-
-
TeeJay
félisten
Havanna utca itt már FTTH van és 1000/300-as net éjjel nappal hasít 945/328megabittel
30-40megabit az elég karcsú tényleg bár kétlem hogy ennyire le lenne terhelve az ONT és a switch. Jelentsd be hogy miért ilyen gyenge mert nekem FTTB-n is gigás net volt és az is mindig hozta lefelé a 900-at felfelé köhögött csak -
mgy
senior tag
Nálunk megvették a helyi kábelszolgáltatót, simán viszik tovább az ő szolgáltatását (és árait). Nem mintha nem lenne elég a mostani sávszél bármire, de nyilván jó lenne már az új.
Ma azt láttam útközben, már "házanként" szereltek dobozokat a villanyoszlopokon. Itt is gondolom majd követik a korábbi kábel nyomvonalát a telken, házon belül. -
zsolt501
nagyúr
Ez úgy kamu ahogy van, be is baszna hogy ha én a cég által rendszeresített beállításokkal használnék valamit, pláne hogy ha még port átirányítás is nem engedélyezett lenne, na meg a wifi jelszó módosítás is...
Ott mondtam volna a szerelőnek hogy akkor most jó hívjuk fel a központot, és ha ez így van akkor már vihetik is az eszközüket magukkal, mert ilyen feltétellel én nem kötök szerződést.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest