-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
MaxCharge #55706 üzenetére
Valószínűleg a 2 különböző napi mérésekkel alátámasztott reklamáción nem gondolkoznak sokat, hála Istennek.
Idáig nem volt gond a NAT, de ez az utóbbi 1 hét kicsúcsosodott egy tűrhetetlen állapotban tegnap.(#55712) kristof123
Pingplotteres képeket küldtél?(#55733) MaxCharge
Grat -
-
törölt tag
-
Hardtech
aktív tag
válasz
MaxCharge #55469 üzenetére
Nekem kb 3 napja van ilyen problémám. Streamek szakadoznak, wow-ban nagy latency/discconect hegyek.....Még a hearthstoneba is megáll néha a játék. Irtam a blizzardnak lefutattam a szokasos teszteket. Ezt a választ kaptam:
'I hope you are well despite this problem with your connectionSo firstly thanks for contacting us about this and for providing this information - I checked and found that the issue seems to lie with your internet service provider (at the ip of 10.1.127.5)!
If you actually show that winMTR to your ISP they'll be able to see that they are not only having packetloss on their servers but also high latency (often caused by packetloss). They can then look let you know when th eissue will be fixed if they're able to identify it!
Thanks so much for your time, and I hope you have a good day! \o/'
Ezt a levelet tovább küldtem a DIGInek magyarul, elmagyarázva nekik hogy mi is áll benne nagyjából (mert gondolom fogalmuk sincs). Már 3 emailt küldtem nekik. Választ nem kaptam egyikre se. Pedig csak szerettem volna infot kerni hogy tudják e mi a probléma mikor lesz valami javulas stb....
Nektek van valami ilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban mennyi idö még ezt javítják? 7-8 éve vagyok digis de nem volt még ilyen problémám.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest