- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
Ahol én lakom még csak 2 utcát sem kell megtenni, mert abban az utcában az egyik oldalra ezt írja a honlap:
Kábeltelevízió, Normál sebességű internet, Telefonarra az oldalra ahol én lakom:
Kábeltelevízió, Nagysebességű internet, Telefona magyarázat egyszerű..én panelba lakom a szemközti oldal meg családi házas.
-
Drenadar
veterán
belvárosban nem igazán lehet jól fejleszteni, nagyon sok a védett ház amire nem lehet csak úgy bármit telepítgetni sem, valamint ott sokkal macerásabb feltúrni bármit is, mint egy lakótelepen
Én sem laknék belvárosban, de sokak szerint szuper az hogy minden közel van... kocsival meg egyenesen gyűlölök oda bemenni, nem azért mert sok a kocsi, hanem mert drága a parkolás, és nehéz parkolóhelyet találni...
-
DonMaster
addikt
nem a digi a belvárosban még nem igazán van ne is várd, 10-emeletesek elsökörben ahol van digi lannet és msot elkezdet ftth hűlozat kertes házrészben, a fövárosban a belvárosban emiatt sem érdemes lakni,
nekem is 19kerben sima strada van pedig logmár az optika az oszlopon nyár ota remélem hamarosna jön is mert kéne
pécsen viszont lannet 10-emeletesben, csak még nem növeltek itt .de hátha december ig növelni fognak -
Gejza1981
tag
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest