- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
pixta78 #109294 üzenetére
Nem lehet belépni. Az ügyfélszolgálat már nem adja ki a belépési adatokat, engem is elhajtottak, amikor ezügyben érdeklődtem pár héttel ezelőtt. Idézem a hivatalos álláspontot, a válaszukat:
"Az eszköz felhasználó által korlátozottan elérhető firmware felülettel
került kiadásra, egyszerű, otthoni felhasználásra alkalmas
beállításokkal.Abban az esetben, ha Önnek nem felel meg a routed módban működő ONT
eszköz beállíthatósága, szíveskedjen saját eszközt (routert) használni,
és kérje kihelyezett eszközünk úgynevezett bridge módba történő
átállítását.Szolgáltató részről további beállítás nem lehetséges, azt Önnek
egyedileg kell megoldani."Az eszköz "beállíthatósága" helyesebben úgy hangzana, hogy beállíthatatlansága, mivel ugye pontosan NULLA dolgot tudok jelen helyzetben beállítani rajta, semmit.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
pixta78 #109124 üzenetére
Padlásra nem teszünk ilyen eszközt.
Optika bejön, végére kerül az ONT.
Innen kell elvezetned az utp és koax kábeleket a célig.
Koax mehet fel a padlásra és ha kell ott érdemes osztani a jelet...majd onnan le a kívánt szobákba.
Az UTP már érdekesebb lesz mert LEHET .....ha olyan eszközt kapsz...., akkor csak 1 db Gigabites csatlakozó lesz rajta a többi pedig csak Fast Ethernet ( 10/100 ) lesz....az meg lófütty.
Tehát ez esetben az ONT mögé be kell tenned egy Gigabites SWITCH-et is......onnan pedig tovább a vezetékes eszközök felé. -
-
kuthim
tag
válasz
pixta78 #101028 üzenetére
Én szeptember 9-én kötöttem meg a szerződést személyesen az ügyfélszolgálaton (FTTH 1000). Azóta annyi történt hogy november 9-én egy szerelő kijött és megállapította hogy az optikai kábelen "nincs jel". December közepén érdeklődtem megint, akkor azt mondták hálózat fejlesztés kell és majd hívni fognak. Eddig még nem hívtak.Vác belváros.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged