-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
Dilikutya #51868 üzenetére
Nekem most dobálja a szórólapot a telekom a flipről, és a környékbeli kisebb tesco bejáratára is ragasztottak plakátot.
A 4000Ft nem rossz ajánlat, a diginél hűséggel a legkisebb net+tv+tel csomag 4800Ft ( illetve 4500 azoknak, akik a ratyi és a vereskettes 300 forintos sarca előtt kötöttek hűséget)
-
CirrMee
addikt
válasz
Dilikutya #51868 üzenetére
Ez, és az örökös harcom az ügyfélszolgálatukkal meghozta a gyümölcsét, a Telekom előfizetőt vesztett. És nem én vagyok az utolsó, családom másik része is követ télen a hűségidő lejártával.
Amíg lép helyedre másik bepalizható jómadár (most mindegy, hogy kényszerből, vagy csak simán ezt választotta), és az állam sem lép a tökükre (mint szabályozó szerv), lesz*rják a dolgot.
Steam-ről, Origin-ről sem láttam soha 20-30 Mb/snél többet, nyilván a HDD-k is korlátozó tényezők lehetnek
Nem a merevlemez lesz a korlátozó tényező, hanem a digit áruház szerverei. A mai SATA vinyók ennél azért jóval többet tudnak, még a legócskább laptopos lemezek is.
-
Varszegig
veterán
válasz
Dilikutya #51730 üzenetére
Igen, a UPC, Telekom üzletpolitikája más. Van egy pofátlan listaár, amit aztán mindenféle csomagokkal, rabláncokkal lehoznak egy elviselhető szintre, ami még mindig több, mint a digi listaára, amiből aztán az elején még kedvezményt is kapsz. Szerintem ez a becsületes út
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest