- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tupijani
tag
Ezt értem, egyet is értek. A garantált is meg van. De az üzletpolitika már más kérdés. Nem érzem magam becsapva, csak valahogy (nem tudom, hogy csak itthon, vagy más országokban is, mert nincs rálátásom) csalódottság fog el, amikor egy ajánlatnak (nálam) csak a 30%-a az, amit garantálnak. Ennél már csak a mobilszolgáltatások 0%-os garantáltja rémesebb.
A szerződést aláírtam, és azt is kapom. Az is érdekes, hogy ezért az árért, ha csak annyit írnak:
- garantált 300 letöltés és garantált 50 feltöltés
egy árva szavam nem lenne (nincs is), még a minimum gépigény sem zavar (kevés, legyen, bár szerintem elég, de nem vitázni akarok), csak van ez a rossz érzés. Nekem sajnos nincs meg és ez nem azt jelenti, hogy mástól sajnálom, csak jó lett volna. Biztos kisebbrendűségi érzés, nekem nem jár? Na kikeseregtem magam, egy jobb hetet kívánok mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged