Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
qnadam
üzenetére
Asus RT-N12+. Az be volt állítva, szerintem az lesz a legegyszerűbb, hogy kérem a bridge-t, aztán max. a nevet, jelszót átírom, ha kell. Amúgy attól függetlenül, hogy most optikán jön a cucc, ez a PPPoE dolog akkor nem változott ugye? Meg publikus IP-m volt, azt elbarmolhatták megint?
Ez olyan jó amúgy, ők "fejlesztenek", én meg szívok. Mondjuk, ha megdöglik az ő eszközük, akkor cseréig se TV, se net. Eddig meg legalább valamelyik mindig volt. Meg most járassam állandóan az eszközüket, végül is ne ők fizessék az áramot, fizessem én. Hát nem vagyok boldog...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez olyan jó amúgy, ők "fejlesztenek", én meg szívok. Mondjuk, ha megdöglik az ő eszközük, akkor cseréig se TV, se net. Eddig meg legalább valamelyik mindig volt. Meg most járassam állandóan az eszközüket, végül is ne ők fizessék az áramot, fizessem én. Hát nem vagyok boldog...