Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dragon3000

    veterán

    válasz elder troll #115094 üzenetére

    Az a gond, hogy ennek sok oka lehet, ha böngészőben mérsz, sok minden foghatja, akár védelmi program, akár maga a böngésző. A topik összefoglalóban benne van ez is. Így lehet megvolt az a 930Mbps, amennyi szokott, csak a böngészős mérés volt a gond, de akár a szerver is túlterhelt lehet, amin a mérés megy, találkoztam ilyennel is. Torrent/steam/battlenet.... mind mind megy 100MB/s sebesség felett.

    Az lényegtelen, hogy a románok esetében megy olcsón (ha megnézed a románoknál már évek óta 450 vagy 500Mbps feltöltés járt a gigabites csomag mellé, ezt a régi tulaj valahogy nem akarta ide is behozni, a 10Gbites csomagok lehet, hogy csak ár felverés céljából voltak itthon, nem tartom kizártnak), itt várható volt az emelés, elvégre megvették a céget és azt vissza is szeretnék termelni. A digi sok pénzt elbaszott a telefonos fejlesztésekre, ahol minden irányból keresztbe tettek nekik, ezért elég szarul ment nekik a felvásárlás előtti időkben, vissza lehet keresni a pénzügyi jelentéseiket.

    Valami történt, 18 óra óta ment a warzone és semmi laggolás nem volt, tegnap ilyenkor percenként ugrált fel a pingem 1500-2000-re.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák