- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
dchard #103618 üzenetére
Ahogy szépen leírtam, teljesen értelmetlen a kérdésed itt a digi topikban, akár felfogod, akár nem. Ha a windowsal vagy elégedetlen, méghozzá eléggé specifikus kérdésben (és a windows nem lopott), akkor egyetlen épeszű megoldás van, fordulj az MS supportjához, és ha elég kitartó vagy, akkor az MS ad rá egy javítást, és mindenki örülni fog. Ugyanis nyilván a windows kódját nem macskajancsi farmer fogja esetleg belőve toldozgatni mint a linuxnál, hanem az MS fejlesztői. Szóval az általad keresett "szakértő" hogy értsed egyáltalán mit keresel, az az MS supportja és fejlesztői. Most hogy már tényleg alapszinten elmagyaráztam mindent, szerintem be is lehet fejezni ezt a nem túl lényeges offot.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest