Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BM1
csendes tag
Sziasztok, a diginél kábeles előfizetésem van.Tegnap estéig tökéletesen működött a tv,az összes csatornával egyetemben,ma pedig se analóg,se digitális csatorna sem jön be.A kábelt leellenőriztem,nincs elszakadva,jó állapotban van.Automata és kézi hangolást is csináltam,meglepő módon minden csatornát megtalált hangolás közben,analógnál kép is volt,de ez csak a hangolásig tartott.A Diginél 2 opciót vázolták föl.Vagy a kábel rossz,ami egyáltalán nem látható,vagy a frekvenciával kell valamit csinálni.Viszont eddig tökéletesen jött a jel.Egyébként 2 tv van itthon,a másikon minden bejön,itthon megoszlik a jel,viszont még1x mondom,tökéletes volt eddig minden.A helyzet tehát,hogy ez a tv érzékeli a csatornákat,megtalálta őket,listázza is,csak nem jeleníti meg,se kép,se hang.A 2 leggyakoribb frekvenciás módszert már kipróbáltam.Mielőtt a Digivel elkezdeném a javíttatást,remélem valaki tud nekem segíteni.
Előre is köszönöm.!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest