- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Andie
őstag
Egy picit énis a digiTV védelmébe kelek, ha ér valamit itt a szavam.
Elég vacak helyen lakok ilyen szempontból, a Csillebérc kellős közepén, erdőben, a teraszomról pont délre a kakukkhegy emelkedik kb 300 méter magasságig. Mivel igy az isten hátamögött vagyok, se kábeltv, se upc, semmi nincs, a többi lakónak (10lakásos) upc directje van, vagy mi, apró parabolákkal. No nekem az drága volt (4000 ft ha jólemélxem), igy a diginél kötöttem ki. Kicsit paráztam, hogy nem fog a jel jönni, lévén a hegy eltakar mindent, azon meg ugye nem jön át a jel. Kb 20 fokos szögben lehet ellátni a fák fölött. No azért csak elhoztam próbaképpen Andristól egy szettet, mivel ö csak több hét után tudott volna kijönni, de biztatott, hogy menni fog az, nomeg telefonon rendkivül sokat segitett, ezúton is köszönöm neki.
Hazajöttem, felrögzitettem, bekábeleztem, kicsit jáccottam vele, és azóta is 85% körüli a jelem. Kopp kopp. Se kockásodás, se kimaradás, semmi. Naponta 2-3x elöfordul,hogy mint a rossz xvideknél, egy pillanatra szines kockák jelennek meg egy csikban, de ez fél másodperc, és kész. Nyikkan esetleg egyet, ha a hang is elbaszódik egy fél másodpercre. Ez belefér nekem 2700 ftért. Tökmindegy mit igérnek a lapon, milyen hangzatos szavakkal, más is igy csinálja, sőt. Nekem 99,9%-ban eddig minden pöpec volt, remélem igy is marad. Épp ezért kétlem, hogy az adó oldalon volna gond.
Ha valakinek ilyen állandó problémája van, nincs adás, szar a jel, stb, akkor mindenképpen a vevö részen keresgéljen. Van jelszintmérés a központi egységben, ott kell figyelni, és addig álligatni, billegetni az antennát _felszerelve_, miliméterenként, amig elég erös nem lesz a jel. Aztán lefixálni és soha többé hozzá nem nyúlni.
Apámat is rábeszéltem 2 hónapja, egy délutánt eljáccadozott a beállitással, azóta 50 magyar csatorna boldog tulajdonosa, pöpec, pengeéles minöségben.Szóval én azt mondom, kis türelem, kis odafigyelés, és persze a hibalehetöségek kizárása (beltéri, stb). Olyan ez kicsit, mint a "szar a windows" axióma. Persze, aki nem tudja használni, annál szar. Nekem 3 éve van ugyanaz az XP-m, fejlesztek, játszok, netezek rajta, és még mindig 20 mp alatt bútol, és nem fagy, nem akad, nem szemetel. Persze tudni kell karbantartani és használni.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Delta Force (2024)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Politika
- Asztrofotózás
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest