Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Fuvaros #12829 üzenetére
Ezt a témát légyszi tedd OFF-ba, ha itt akarsz beszélni róla, vagy írj privit!
Én a telefonos ügyfélszolgálaton kiválasztottam a lemondás menüpontot, ahol megkérdezték, hogy mit szeretnék, én meg elmondtam, hogy a havidíj-emelgetésük miatt lemondom az összes szolgáltatásukat. Mire ők megkérdezték, hogy meghallgatom-e az ügyfélmegtartó-ajánlatukat, ezt követően pedig én meghallgattam és a netet el is fogadtam (a TV-t nem), mert bár nem akartam 2 év hűséget vállalni, de annyira jó volt az ár, hogy aláírtam (szóban). Azóta kiküldték a szerződést is, és havi bruttó 2.200,- Ft-ot fizetek a 30 Mb/s-os netért. "Ennyit tudok elmondani. Kéremkapcsojjaki!" - by Szalacsi Sándor.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest