Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Engem még mindig lekötne ha lenne annyi időm játszani vele. Persze azért egy 100-as karit össze fogok rakni még. D3-al is több hullámban játszottam, több platformon és mindig jó volt. Ez is hozza eddig amit elvártam tőle, néha többet is.
-
yericho800
aktív tag
Season 1 hozzá se nyúltam xD
Le szedem, meg nézem, h eternalba mi változott..
Fel húzom lehet sorcerert lvl 100(elméletileg könnyebb a fejlődés) több az xp.. 76 jelenleg
Jó a game.. Egyszer fő sztori okés.
De annyi, hc nyomják meg akinek 1000+ órája van egy hónapba erre. Kéne még kontent mainbe.
Minden season új karakter , rövidebb sztori kész paff annyi. Season nem vihetsz át semmit, csak a karaktered,ha vége a szezonnak. -
nonsen5e
veterán
Én a D3-mal is játszottam 1000+ órát (85%-át RoS kieg. után) és most is játszok első naptól kezdve, persze nem hardcore szinten.

Annyira mindenképpen van jó mint a D3 alapjáték. Vannak persze problémák, közel sem egy tökéletes játék, sőt. Személy szerint a RoS endgame a "végtelen" paragon szinttel funabb volt mint a most a végére döglött csiga szintjére lassuló 100 szint. Egyelőre ugyanakkor folyamatosan javítgatnak rajta.
A "leköt titeket" rész szerintem csak azon múlik, hogy valaki csak exkluzívan ezzel akar játszani hónapokig, évekig minden nap sok-sok órát és semmi mással nem (ebben az esetben tényleg elfogyhat a tartalom véges időn belül, ahogy történt is sokakkal) vagy csak előveszi heti pár órát, kihagy heteket, hónapokat majd visszajön újra, stb. Utóbbi esetben sokáig fun maradhat a játék.
-
gabor7th
addikt
Akik játszottak vele... Még mindig leköt titeket mint a korábbi részek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

A 3. részbe pedig belement 1500 óra kb