Hirdetés
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
A paladint nem ingyen adják?
-
krokk
senior tag
válasz
grimm2015
üzenetére
Már láttam, hogy írták, hogy a Divine Intervention név miatt arra gondolnak, hogy biztos Paladin bejelentés lesz és azért lett eltolva. Mert aznap Game Awardson bejelentik a Paladint és amikor megjelenik már ott lesz a vásárold meg a shopban
kíváncsi leszek.
De abban lehet valami, hogy valami plusz bejelentés lesz GA-n és ezért tolták el. Majad ott kiderül
-
savior
őstag
-
savior
őstag
Facebookon meg dec 12-es képet raktak ki. Valahol pedig még mindíg dec 9 van írva.
-
grimm2015
senior tag
-
boogie84
veterán

5 perc és élő tábortűz lesz akit érdekel... -
savior
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
"Helltidét" seasononként 3-5 karakterrel szívesen végigtolom, míg PoE2-ben 1-2 karaktert húzok fel, azt is keserű szájízzel. Sokkal jobb open world-ben csak úgy zúzni a mobokat, mint a sztorit ismételgetni. Vagy ha már azt kell, akkor legyen onlyan mint a Torchlight: Infinitében, ahol van azt hiszem 3 act és pár óra alatt könnyedén végigdarálható.
Persze van jópár dolog, amiben a PoE2 jobb, de ez pont nem az.
(Mondjuk a D4-et meg aukciós ház nélkül kiadni...) -
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Azért játszanak 3x annyian a POE-vel, mert a 2-nél szezon vége van. 14-én jön a kovi liga Druidával. Majd akkor nézd meg mivel hányan fognak játszani. Sztem POE, többen D4, és a legtöbben POE2-vel fognak majd játszani.
POE2 story fejlődés még mindig izgalmasabb mint itt a Helltide. A semmi közepén ölöd a mobokat és kész. Sztem ez előbbi jobb. Most már van Act4 és Interlude. Nem kell 2x végig menni az Act1-3 részeken.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
POE2....pont ma néztem streamen.
3x többen játszanak az első résszel.....
Nekem az a problémám a POE2vel, hogy még mindig korai hozzáférés és bitang szar dolog a stroyt állandóan végig vinni....tudom, azóta jött valami patch, hogy csak egyszer kell a szezonban, de nekem az is sok(k), mert uncsiiiiiiiii és feleslegesen lassúúú.... -
El Rey
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Ezt eltaláltad.
Ha ennyire nehezítettek rajta, ég még nehezebb lesz hozzájutni a cuccokhoz veszítettek egy csomó játékost. Hatalmas húzás. Jár nekik a taps.
-
rottenbull
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
A legtobben akik par het utan lefordulnak a jatekrol az a gondjuk, hogy nagyon grindolos a vege. Nekem ugy tunik, hogy az uj patch egy ujabb grind lehetoseget ad majd.
Lehetne ezekben tobb fantazia is. Az elozo ket reszben voltak jo otletek es helyszinek amiket kar elengedni. -
boogie84
veterán
válasz
malacka87
üzenetére
Remélem is, én nagyon várom.

Az viszont sajnálom, hogy az egyes karakterek skilljei megjelenés óta minimálisat, vagy semmit sem változtak. Milyen potenciál lenne benne, ha szezononként bővülne a skillfa... Minden szezonban több karaktert próbálnának az emberek, még több lóvét hagynának a shopban...
-
ƵøŁĭ
veterán
Én rég nem vettem elő a játékot. Látom a Topic is szinte halott. Valamit nagyon elrontottak, hogy ennyire csökkent az érdeklődés?
-
grimm2015
senior tag
Lesz még valami további korrekció az új szezonra, vagy elkönyvelhető az, hogy a barbár lesz most a meta? (Az agyon nerfelés ellenére is)
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Köszi!
Druida
Shred-et csináltam, de T4-re már nem tudok átmenni junikokkal sem, 6 capos horda sem megy. Kinyírok mindent, de nagyon sokszor 1 hitelnek. Nincs armor és nem is tudom honnan kéne lennie...
Ha valaki Druidához tudna junikokat adni Cataclysm, Raven), azt megköszönném, mert a Shred egyelőre idegállapotba tett.

-
citkar
addikt
válasz
boeing
üzenetére
Jelez most is belepesnel, jóvá kell hagyjam a régi telefonon. Az aktuális telefonomra augusztus elején tettem, akkor még lehetett költöztetni. Most az újabbra már nem engedi költöztetni az authenticatort (ezen nem jelez), így ha eladom a régit, előtte ki kell kapcsoljam ezt a szolgáltatást. Egy ekkora cégtől ez elég gáz hozzá állás. Ahogy láttam egy pár hónapja van ez a probléma.
-
boeing
őstag
Nekem semmi bajom vele,ha telepitem ujjra a diabolt jelez a app elfogadom azt enyi.
-
Win-T
őstag
Én sem tudom már vagy két éve rávenni a mobile authenticatort a működésre, ki kellett nekem is kapcsolni. Azt gondoltam ennyi idő alatt már rendberakták, éppen gondolkodtam rajta nemrég, hogy vissza kéne rakni, de akkor ezek szerint még mindig nem okés. Nem tudom a Blizz miért nem kezd ezzel valamit.
-
boogie84
veterán
-
citkar
addikt
Nem kifejezetten DIablos kérdés, de ahhoz kapcsolódik.
A Blizzard fiókomhoz autheticatort használok évek óta, ami egy ideje a Battle.net alkalmazásba költözött. Telefon költözés miatt az újon aktiválnám, de hibát ír, amikor rányomok az autheticator enabled gombra (Something went wrong). Ahogy rákerestem mások is jártak így, de megoldást nem leltem. Esetleg valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára? -
boogie84
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Legjobb leveling: Shred Druid. Sőt a szezonban sztem utána is jó. (bár ebben a szezonban csak unalomból kezdtem húzni egy ilyet)
60 felett már specializálódhatsz egy endgame buildre:
Farmolni S11 legjobb: Cataclysm Druid, T4-en sima minden is. Nem túl erős PIT-re.
1 gombos Raven. Nem túl erős PIT-re, de ez is gyors, csak itt neked kell castolni a raven-t és iránytani a sebzést.
Pulverize Druid. Szezon legerősebb Druidája. Farmolásra lassabb mint az előzőek. Visz mindent is.
Hugh Jackman alias Shred Druid. Kis AOE sebzés, viszont elég gyors. Farmolni nem igazán jó vele a kis területi sebzés miatt, de fun gameplay.
Jó játékot.
-
rumkola
nagyúr
Üdv! Nemrég kezdtem a szezont, ráadásul Druidával amit még sosem csináltam.
LVL46 vagyok, lightning stormos válatozat, de nagyon gyengusznak érzem.
Mi az ami ennél erősebb és gyorsabb 60-ig? Beőszülök.
-
faragojof
őstag
Üdv!
Kell valakinek egy 4GA-s Esu's Heirloom chaos unique pants? -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
PlayStation 5 Pro konzolon játszok a játékkal, viszont nem boldogulok az egyik trófeával, ahol 5 PVP gyilkolás kell.
Van olyan köztetek, akivel ezt megcsinálhatnám?
Tervezem kiplatinázni, de addig nem fognék bele a HC karakterbe, amíg ezt az ótvar PVP hülyeséget nem csinálom meg.
-
Tibe
aktív tag
Ezt nézzétek
Gatyákat gembléztem és bedobott egy mythic chestet a vendor
Homokszem került a gépezetbe...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
malacka87
üzenetére
Felesleges átmenni offenzívbe "Akármennyire is szidják az emberek", ettől a stílustól kíméljük meg a fórumot

Nagyrészt oké, bár a "használható white/blue/rare" rész loot filter nélkül továbbra is azt jelentené, hogy mindent is át kéne nézni a dropból. Szóval aki Diablo2őt akar játszani, annak van lehetősége Diablo2őt játszani.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
It's OK.
Igen.
Van. -
boeing
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen tart még,és sok BUILDS tudsz választani ami S TIER.
-
WayneGace
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ne aggódj még van elég játékos! Ráadásul tele van a város vásárolt skines karakterekkel, szóval költenek is az emberek a játékra. Tehát nem ma fogják lekapcsolni a szervereket.
Tudtommal decemberben indul az új szezon, talán korai megmondani melyik kaszt lesz erősebb, mint a többi, hiába van PTR és tapasztalatok.
Érdemes-e neki vágni? Ha élvezed a játékot, akkor igen, ha nem, akkor nem. -
Roland861010
veterán
Reggelt,
Hogy látjátok a jelenlegi D4 helyzetét?
Elég sokszor temetve lett.Érdemes neki menni az új seasonnak?
Van valami kiemelkedő osztály ami most jobban teljesít mint a többi? -
lafaty80
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Az a baj, hogy variálom, most sima unique-os cucc-cal, de stat ugye így kevesebb (mondjuk mindenre is elég most is) csak gondoltam akkor legyen teljes a build. Most még surranót tudok betenni, de mivel azon meg nincs speed, annyira bellasul a medve, hogy siralmas
. Majd akkor még csippentek chaos-t, hátha beadja a jót. -
lafaty80
addikt
Rob 1 gombos druid-jában van egy "Kilt of Blackwing" helm-et. Ezt látott már valaki?
jópár chaos armor-t kaptam már, de ezt eddig még nem. Trade oldalon sem találom úgy mint helm-et. -
savior
őstag
Most olvasom, hogy a diablo.trade oldalt hamarosan kipimpelik. Ra is fer szerintem. A discordjukon van egy video amin bemutatjak es azalapjan eleg jo lesz szerintem.
-
grimm2015
senior tag
Érdekes...

-
sith7
félisten
Rob 1 gombos druid build - t próbálom összerakni, egyelőre még a "speed no uber, no chaos" verziót.
Azt mondja meg nekem valaki, hogyan lehetséges, hogy nem tett pontot a pulverize - re, mégis ott van a skill bar - n ?
-
Lokids
addikt
Összedobtam egy sorcot lgBallra. Jól értem, hogy gyakorlatilag melee kariként kell játszani, és a sebzést a körülöttem lévő orbok adják? Mert így nagyon nem bejövős.

-
qsscanner
csendes tag
Itt most is meg lehet nézni mi a meta, mégha nem is offical: [link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
boeing
üzenetére
ja, az egyertelmuen latszott, hogy season7 utan nem volt nagyobb banwave, kb a szezon masodik napjatol az LB teteje pedig jellemzoen botozokkal volt tele.
ettol fuggetlenul be lehetett nezni a lista kozepere is, hogy adott paragon szint es gear mellett kb mit lehetett kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Homokszem került a gépezetbe...