- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12615 üzenetére
azért az legalább hasznos rúna fejesbe cannot be frozen miatt, nekem pl kiváltana egy gyűrű slot-ot. mondjuk mindegy, mert a res akkor meg a gyűrűn bazi drága.
ja és tegnap fury tesztrunolás közben esett egy 46-os war traveler
egész reggel nemtok képet feltölteni, de vajh mit ér az most? kéne egy második forti, kiindulásnak jó lenne hozzá. -
zsirfecske
addikt
na itt egy travi run:
https://youtu.be/yi-sH7gKBoUa life 3671/4576, hazudtam, és a spiriten még csak pár pont van. mondjuk ide minek, ott áll a a vérkutyi a lecsóban, nem is látni a mancsát ahogy csapkod, a hp meg meg se moccan. ja a fire res-em csak 36, szóval nem attól ilyen pitt
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #12601 üzenetére
nehogy elpazarold, nagyon nem egyszerű ami ott vár és az sem mindegy hogy csinálod, egy game-ben a hármat stb. mindenképp olvass előtte utána, én pl 1 hónapja készülök rá és még nem jutottam el odáig tápolásban...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12598 üzenetére
travi vicc nálam, tolom kövi hsz-ben a videót. nihlathak farmolást is megnéztem most emiatt, hasít és nem lehet meghalni vele, csak a csicsó életbentartása lehet gond a physical immune-ok megtörése miatt. nélküle is megy csak lassú, mert a torch fire dmg és egyéb kis elemental dmg-ekkel tud csak sebezni. mondjuk ha farm, akkor el kell kutyagolni mellettük és kész, karcolni se tudnak.
gearek: jó hát nekem forti egy Gul-ért cserélt Lo-ból lett, az nem számít. de ez a Zod téma is megdöbbentő, ahogy a botd-d is, grat hozzá. diablo szegény hamar kapitulál
majd egyszer mérjük már össze a két karit egy game-ben, biztos érdekes lenne!
ias: az off weapon ias nem teljesen felesleges, max épp a te esetedben. ha megnézed mondjuk 50% weapon ias mellett a highlord amu +20-s pont átdob 5.4-ről 4.6-ra. amúgy nekem meg épp a metalgrid volt a dilemma, 9000/9600 most az attack ratingem, ezen elég nagyot tolna, de nekem a ribcrackerrel meg vsz pont a deadly strike segít be a mob-ok elleni dmg-be. szóval itt még majd lehet próbálkozni a másikkal mindkettőnknek, nyilván überre cserélnem kéne metalgridre (CB-hez nem kell deadly de attack rating és allres annál inkább) , majd ha oda ill hozzájutok egyszer.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12585 üzenetére
én is stormshield + grief kombót néztem elsőre, ez az eth gp botd nyilván beteg hozzá képest is. viszont a ribcrackert bagóért vettem, az upolása kb drágább volt mint a majdnem perfekt cucc maga, szóval még a grief setuphoz képest is olcsó. kíváncsi lennék mit művel über bossok ellen a brutál fenti flat dps-ekkel szemben. pvm-re nyilván jobb a dps, bár így se mondanám hogy szenvedek. lehet felveszek egy travi run-t mindjárt és majd ti megmondjátok
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12583 üzenetére
itt volt a bugged attack speed calc.
fury druid-om van, bizony, de nekem a 65% CB köré épül és nem a dps-re megyek.
a meglévő 10/4 dual leech blood gyűrűm még nemtom hordani, de nyilván annál még lehetne jobb, csak olcsó volt. a charmok nagy részét nagyon jó áron vettem a 2 BO-s cta árából, olyan ésszerűbb life gyúrós, attack ratinges irány max dmg/allres/mf nélkül, az egyetlen mf-es sc saját drop volt. offhandben +4 ondal, saját drop, itt mutattam.
az eredmény egyelőre:
vérfarkas formában 3671, whisp-el 4350 life. szeretem mert a 2x5 fhr sc-vel megvan a 86% / 6 frame breakpoint, a highlord* és az ias jeweles ribcracker intézi a 4.4 / 5 frame attack speedet (fenti calc alapján a jelenlegi 35 werewolf skill mellett, rendre fury / feral rage attack esetén).*ha jó a kalkulátor, 30+ werewolf skill mellett ez a +20% ias már nem számít, alatta miatta van meg a 4.4 frame a 4.6 helyett.
szóval kis géppuskamancsú kutyus, szeretem. már csak játszani kéne vele
-
zsirfecske
addikt
válasz
MutantZombie #12562 üzenetére
sigon set lol, ezen jót röhögtem
grat!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12556 üzenetére
tényleg, egy csicsó armor kimaradt a felsorolásból, de ez a fade proc miatt macerásabb, figyelni kell rá, anélkül meg szinte csak az IAS ér rajta valamit:
Treachery
'ShaelThulLem'5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck
25% Chance To Cast level 15 Venom On Striking
+2 To Assassin Skills
+45% Increased Attack Speed
+20% Faster Hit Recovery
Cold Resist +30%
50% Extra Gold From Monsters -
zsirfecske
addikt
sztem a stone egyértelműen a leggyengébb, nála kevesebb rúna költséggel a duress jobb resekkel, kicsit kevesebb fhr-el (bár nemtom hogy merc breakpoint miatt ez mekkora szívás) ad +%ed-t, flat cold dmg-t, 15% CB-t, 33% OW-t, cserébe nincs rajta missle def és +attribok amik meg magasabb szinten nem annyira fontosak.
a forti más liga, a +300% dmg nagyon jól jön a life leech-hez, többet szív és jobban életben marad, a flat +life jó, az allres és a chilling armor meg magáért beszél.
a duriel's meg olcsó, közepesen jó cucc és cannot be frozen.
Blizz:
én is csak utánakerestem anno, és elég egyértelműen úgy működik ahogy mondtam.tehát ha kapsz 100 physical sebzést (ugye csak arra vonatkozik), akkor pusztán e miatt a stat miatt nem sebződsz kevesebbet, tehát minden mástól eltekintve 100 dmg jön be, viszont annak a 12%-a hozzáadódik a manádhoz. tehát egy ilyen csapás után -100 life +12 mana lenne a mérleg, ami merc-nek teljesen haszontalan.
-
zsirfecske
addikt
ez téves, a 12% damage goes to mana azt jelenti, hogy manát generál a bekapott sebzés 12%-ában, nem csökkent semmit!
szerk.:
azzal együtt ez fura, mert a forti a fury druidomon nem igazán pumpál manát, ezért is akarom a dual leech gyűrűt annyira elérni már szintben. pedig sebezni sebeznek mert a res alacsony, de a life magas és a lifetap/steal miatt nem mozog nagyon. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12550 üzenetére
érdekes, stone-t még nem is hallottam használni. duress, fortitude, vagy duriel's shell a cannot be frozen miatt. tényleg ha már fhr, a cbf nem fontos szted csicsónak?
a fenti 4 közül nem is tudom mit adnék a fury druid csicsóra (jelenleg duriel's). ugye ott az a fontos hogy életben maradjon és szúrkáljon a reaper-rel sokat hogy gyorsan lehúzza a physic res-t.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #12533 üzenetére
eltoltam picivel 4 ist alatt, ez van. éreztem, hogy nem kell nekem ilyen hazárdirozós cuccba kezdeni mint a cta, ráadásul sose tetszett. most legalább megnyugodtam, megvolt a durva tanulópénz és továbbléphetek végre.
ncc1701:
jogos, de 4 ist most kisegít épp, szóval éltem ezzel a sz*r trade-el. -
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #12522 üzenetére
+1 shapeshift/warcries +life skillerek, ar/maxdmg/life small charmok vagy allres érdekelnének elsősorban vagy rúnák amikből tudok ilyesmit venni, vagy esetleg vmi op gyűrű. nyilván egy eth reaper is jó lenne. de nem várok érte túlzóan sokat nyilván, csak hát ugye ohm+ist+malba fájt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Winzsolt #12518 üzenetére
de neked 1000-ről ugrik annyira kb.
én viszont farkas formában nem tudom a 3 cta warcry-ból egyiket se használni, ergo transzformáció előtt kell, így viszont az alacsony értékek miatt alacsony a duration tehát végeredményben csak a BO-t használnám ha már van, de azt meg kb minek ha 3000 helyett 3500 hp-m lesz csak vele.
az árából még így is jobban járok, ha upgrade-elem a charmokat +life változatokra, csak 2db +40 life gc skiller adna önmagában 80*3=240 life-ot farkas formában, prebuffolgatás nélkül. a hülyének se éri meg BO-zni fury druidnál így.
most már csak el kéne adni/cserélni charmokra a cta-t. mondjuk ohm+ist+mal-ért kaptam volna jó párat
-
zsirfecske
addikt
ráadásul fury druidhoz ez nem is éri meg. jelenlegi 1000 körül hp-ból lesz 3000 körüli farkas formában, ahhoz +500-at tud adni a BO (kb +50% a werewolf +200% körüli). a mana/stamina boost meg kit izgat.
tehát ugyanitt low CTA eladó, ohm+apróért
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
végigtoltam normal act1-et soloban a gold find barbommal ezzel:
2 ilyen teeth wand (hogy ha kifogy lehessen cserélni) és úgy haladtam mint anno a necro-val, egy kis szaladgálás után még a kovács is befeküdt neki
26k gold egy javítás, azaz 52k egy faluba visszamenés. de hát gold find lesz, előre megy hitelbe
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12397 üzenetére
vágom hogy a reaper a decrepify miatt működik tutira, itt nem tudtam hogy csak a csicsó light damage-re hat, de utánaolvastam és tényleg így van
akkor a 3 socket eth cv nem sokat ér...
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12391 üzenetére
én ezt úgy értettem, hogy akit a csicsó crescent moon-nal szurkál, annak lehúzza a light res-ét, a light sorcival meg leölöd. mint ahogy a fury druidommal physic immune-okat azután tudok legyakni, hogy a csicsó a reaper's toll-jával beleszúrt és megtörte az immunitást. bár ott annyival jobb a helyzet, hogy felezi a rest, nem pedig flat mínusz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12387 üzenetére
csicsójának gondoltam
-
zsirfecske
addikt
hell bocin esett, crescent moon rw esetleg csóró light sorcinak bele?
-
zsirfecske
addikt
visszatérve a +3 warcries fegyverekre, 1 nap malah vendor farming eredménye 10 ilyen:
ebből 2 magamnak kellett, addig csináltam míg nem tudtam mind a 4 lehetséges dobófegyver típusból választani két olyat, aminek alacsony a dex req-je. végül balanced knife lesz, mert az néz ki a legjobban és az a legritkább, bár tény hogy a gaive a legkönnyeben viselhető a maga 35 dex-ével.
hármat már el is adtam, pul/lem körül mennek, ugye sok a barb és nekik ez egy olcsó cta. korábban még kérdeztem, hogy lesz kb 20 lem-em a gold find barbhoz, de kiderült, hogy nagyrészt így. ennyire determinisztikusan nem lehet lem-et gyűjteni máshol, csak baromi unalmas, rohadt ritkán adja be a warcries-t és még ritkábban a +3-at. végülis nem rosszabb mint pl. diablo-t runolni, csak nincs xp meg az egyéb cuccok esélye.
ugyanitt pul-t lemekre cserélek, ha valakinek meg az kell
-
zsirfecske
addikt
sztem inkább obedience, az +370% Enhanced Damage vs +160%.
-
zsirfecske
addikt
válasz
aradebil2 #12330 üzenetére
én pont tegnap toltam Malahnál jó sok kört, egyelőre egy +3 warcries throwing knife lett és egy +2 warcries axe, meg egy +2 barbarian skills axe. ha valaki ráér, ebből lehet csinálni csak ki-be járkálással pénzt, mert elég ritkán adja be. ha meglesz a második +3 nekem, lehet még a +2-seket is megveszi valaki pár pgem-ért mert dögunalmas kutatni utána ennyit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Winzsolt #12310 üzenetére
igen, de gamble a kézenfekvő és a legegyszerűbb is, mert ott biztos az item level ami kijöhet: char level -5/+4, tehát 85-94 ilvl közti magic amukat kapsz random. azaz mindenképp 4 affix lesz (ilvl 71+ felett garantált), viszont átlagban 90 körüli lesz a crafted cucc ilvl-je, amire már kvázi minden affix rollolhat. az egyedüli szívás ha emiatt hordhatatlan gyűrűt kapsz (lásd nálam blood ringekkel a 96 level req), mikor a legdurvább modok egyszerre spawnolnak rá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12282 üzenetére
nem defense, abból kb 50-60 pluszt adna 163-as str req-ért cserébe, meg gondolom nem sok kicksin használja, csak kérdeztem, hogy szokták-e. nyilván jobban néz ki ha egy ilyen értékű cucc elite, meg perfekcionizmus stb.
Peddy789:
ezt vágom, csak ugye én hajnalban kómásan arra voltam képes hogy america régióban elindítottam a játékot és kreáltam hell game-eket miközben már adták el nagyban a soj-okat. gondoltam ha határ mákkal jó ip-re kerülök, azt látom a soj eladás értesítésből a stream-mel kvázi egy időben, de lehet nem így megy. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12273 üzenetére
remélem most már én is. elég baba lett a fury druid, még közel sincs kész de már olyan a farkas mint egy cséphadaró
a resek sajna a béka segge alatt, überezéshez asszem fortidude helyett chains of honor kellene majd, ott úgyis 65% crushing blow-val öl. még lev 82-n toporgok, így csak 26% life és 0 mana leech van, ez majd még elmozdul 30 és 4 felé.
-
zsirfecske
addikt
volt éjjel ani event, épp felébredtem és belenéztem twitch-en, de mivel nem néztem utána hogy kell az ip-t mókolni, csak random léptem be és nyilván nem spawn-olt.
legközelebbre viszont már kéne, tegnap respeceltem végre ribcracker fury-ra a druidom, kíváncsi vagyok hogy vinné.
-
zsirfecske
addikt
köszköszkösz, már megvan!
nem akarok trade fórumot csinálni a topikból, csak a gold find barbomnak kellett 2x6 socket fegyó a kezébe, de rájöttem hogy utálom a crystal swordot. mindenki azt tolja, ezért inkább mást kerestem. viszont így az egyetlen reális alternatíva ez:
ami viszont nem egy gyakori cucc. épp ezért tetszik
viszont csak ameth-ért voltak hajlandóak adni őket.
már csak 2x6 lem kell beléjük, meg 2 lem a bonehew-ba, meg 1 a wealth / esetleg 3 a griswold's heart armorba, 2 lem az ali babába. meg 2 lem az ik sapiba ami még nincs is.
ez összesen mennyi is? 19-21 lem? hát nem ma lesz ez sem
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
savior #12247 üzenetére
én igen, a csontikból több cucc esik és sokszor jó fehérek/socketesek.
földről kb bármi lehet arany, de főleg elite fehérek, eth/socketes szürkében főleg (pl egy ilyen kb lottó 5-ös). archon plate és monarch bármilyen színben (monarch még kékben is érhet 5-10 ber-t!), meg a triviális unique cuccok, jó set-ek és persze minden amu/ring, főleg a rare, de abból a kesztyű/class sapi/coronet-tiara-diadem.
MrlLamaSc videója ilyesmiről, meg általában a cuccokról (videó sorozat).
-
zsirfecske
addikt
mit éri meg mostanában adni egy low baba torch-ért?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12131 üzenetére
grat, ez király!
pont agyalok rajta, hogy ha eljut oda az ember hogy megvannak a rúnák, pl egy CTA-t érdemes egyáltalán megpróbálni kirakni, vagy a tuti a trade? nekem 5 bo/4bc elég lenne, azok már nem annyira drágák, viszont nagyon kis eséllyel jön ki ilyen is DIY-ban.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot
ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik
(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.
nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12004 üzenetére
na én akkor a mai, alábbi 21 db-bal befejeztem a blood ring craftot:
gyatra kör volt, csak az elsőt pirosaztam, talán az a leghasználhatóbb.
külön köszönet sto1911-nek a rengeteg ruby-t hozzá, és ncc1701-nek a jeweleket. kicsit már közösségi craft lett belőle a végéreha valakinek kell bármi belőle, szóljon! annyi van hogy baromi sok, nehéz átlátni hogy melyiket akarom majd használni (szint req csak jobban bekavar), szóval a legjobbak egyelőre inkább nálam maradnának.
röveden szummázva az egészet: nem érte meg
a pontos mérleg: 64 craftból semmi igazán használható, egy jó dual leech, de az meg lev 98 req. épp ettől féltem mikor annyit kalkuláltam előre. sebaj, átállok gamblingre majd ha megvan a char level hozzá.
ja és mindig a saját előző kommentre válaszoltam (összesen 4 hsz), akit érdekel, végigklikkelve az összes gyűrű screenje elérhető így. remélem leszűrhető belőle valamiféle tanulság mindenki számára a blood ring craftra vonatkozóan.
-
zsirfecske
addikt
bocs srácok, van valakinek 6 db random jewele most felesleges? nyomtam 14 blood ring craftot és kifogytam, ennyi van vissza, aztán végeztem.
szerk.: ja és alapanyag gamble közben lett egy 66/21 nagelring, első unique ever, mondjuk kb a legrosszabb
-
zsirfecske
addikt
válasz
Franklin #12021 üzenetére
az itemlapon kiírt sebességek/shield block értékek stb karakterenként eltérhetnek (pl egy staff druidnál sokkal gyorsabb alapból mint egy necronál), így vsz más karakterrel nézed mint a screenshot készítője.
Jocika84:
a corruption sztem diablo modos dolog, azokban vannak corrupted cuccok. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12014 üzenetére
blood ring crafting, kb egy tucat hsz-t írtam erről eddig mostanában, olvasd vissza
a recept: kék (magic) ring + sol + bármilyen jewel + perfect ruby a cube-ba. de ésszel csináld, a gyűrűt magas szinten kell gamble-özni, hogy lehessen rajta mindenből jó stat és a kari level is magas kell legyen. ahhoz hogy ne ilyen 96 level req kerüljön rá a legjobb stat esetekben (lásd itt a bal felsőt), célszerű max level 85 affix statoknál maradni. linkelt példámban a +6% mana leech csap neki oda. én level 87-en gamle-öztem így már minden stat lehet rajta, de erről is trágyaltunk itt részletesen.
ja és nekem eddig 40+ próbából nem lett egy fele ilyen jó se, de látod mert mindet bescreeneltem ide
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12010 üzenetére
a kérdés már csak az, hogy lesz a Gul-ból Lo a fortitude-omhoz
közel vagyok, de gondolom ez még kevés.
mondjuk a 40+ blood ringből biztos lenne olyan ami mellé már elég lenne, de hogy találok olyat akinek ez kell pont és van Lo-ja? asszem várnom kell még hogy essen valami jobb.
-
zsirfecske
addikt
megérte eljutni végre hellforge quest-ig a druidommal, egyetlen rúna esett de az gul volt
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11861 üzenetére
és akkor a mai adag blood ring craft 24 db lett.
spoiler: nem váltottam meg a világot vele
csak azt az egyetlen jót pirosoztam, ami a lev req miatt nem hordható. itt megérte volna a számolgatás, pont bejött a 6% mana, ami kinyírta a használhatóságot
durva hogy ennyiből ezen kívül csak 1 dual leech lett, értékelhetetlenül kis százalékokkal.
még megnézni sem volt érkezésem, szívesen veszek véleményeket.
-
zsirfecske
addikt
na most derült ki, hogy jól beleválasztottam ezzel a fury druiddal a D2R egyik legdurvább (IAS) bug-jába, ami gondolom kapcsolódik a többi meelee karihoz is.
MrLlamaSC videójában 12:30 körül indul a machine gun kelly fury, nagyon durva
yt-on még nincs fent, de teljes a kavar a fejemben, hogy most mi a szitu. kell IAS gear-re vagy nem, jobb lett volna Shael rúnát tenni a +15 IAS / +13 max dmg jewel helyett a ribcracker-be vagy nem?
redditre tettem ki az itteni upolós képet, ott eszkalálódott eddig a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest