- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
llamának van most throw barb és summon druid videója is, mindkettő érdekelne, még azért követem az újdonságokat.
közben viszont az elden ring egyre jobban behúz, mert ott kinyílik a virtuális világ, vannak új és váratlan dolgok, nehéz, új rendszert kell tanulni stb. de lehetne a helyén valami tök más játék vagy hobbi is, inkább az van, hogy most hogy kitisztult a diablo drog a szervezetemből, nem 100% hogy lesz még kedvem újból egy századszori karakterhúzásra, úgy hogy amúgy van 2 perfekt karim, mert ez már túlságosan repetitív.
szóval végeredményben ezzel, hogy ennyire elhúzták a laddert, szerintem kicsit öngólt lőttek most a fejlesztők. bár respect hogy felvállalták hogy kipofozzák ezt a régóta változatlan, kult játékot, kerül amibe kerül
-
zsirfecske
addikt
tényleg, a leech-et elfelejtettem és ias biza szintén nagyon hiányzik obedience-ről, de az enchant és a brutál dmg kárpótol. ja és van rajta 40% fhr is, szóval az 52 tényleg könnyű vele.
amúgy lehet engem elveszít lassan a game, túl sokat mókolnak a ladderig még ha szuper is minden amit csinálnak! jön a jóidő nyár stb mire kijön, no meg az elden ring is itt van. lehet végleg átpártolok a konzolosabb, kevésbé loot vezérelt, open game szájtátós-felfedezős témára. simán az év játéka lesz, hiába februárban jött ki. még mrllamasc is streamelte, én is belekezdtem
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14810 üzenetére
nem játszottam azóta hogy eladtam mindent! beléptem kb 3x, de csak szétnézni, hogy mim van, meg vettem egy 261def 3 socket mage plate-et, mert elrakva csak 260-as volt, ami ugye csíra, hisz nem perf
összvissz egy stash tab-nyi base item-em van eltéve, főleg +15ed-s fehér fegyverek, azokat nem volt szívem kidobni, hátha játszom majd még ladder után. meg ez a pár max körüli elite armor base, ha akarok még egyszer enigmát vagy bármi.
amúgy van még egy 514 def 10ed 4os superior dusk shroud-om, meg egy 3/3 light die facet-em, ami kilóg a sorból, ha valakinek kell, adhatna tokent érte, mert szívesen megszabadulnék tőlük
-
zsirfecske
addikt
nézem közben a druid werebear változásokat, innye, lehet hogy be kell majd próbálnom a fury farkas helyett egy böszme, megállíthatatlan macit, amihez meg is van a 412ed thunder maul ebotd-m. nyammi.
még jó hogy vettem 1 tokent mielőtt kiszálltam, lehet hogy kéne még
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14806 üzenetére
igen, bele is szerkeltem közben. ha az obedience-t nem nerfelik vissza még, ez elég nagy buff, nem kell ilyen eth hone sundan-ekkel bohóckodni jó drágán
Hel + Ko + Thul + Eth + Fal az semmi, 5 socketes amazon spear base-t találni persze nehezebb, de a CB miatt nem is muszáj a matriarchal pike, meg átmenetileg ilyen rúna költséggel elég a +2 spear skill is amíg nem szerzel jobbat.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14804 üzenetére
köszi!
az über diablo change elég masszív, mostanában ne vegyen senki anni-t, eladni is csak nagyon gyorsan
- throw barb változtatások királyok, főleg a replenish esélyek!
- druidnál végre:
"Summoning
Druids can now have spirit wolves, dire wolves, and bears all summoned at the same time"a shapeshift attack speed kalkulációt nem értem, meglátjuk melyik lesz akkor, de a 150%-ra rakott cap miatt vsz mindegy is, nem lesz nerf az tuti.
- palát tovább buffolták, nevetséges..
- a merc változtatások tök jók a class itemekkel!
- rúnaszavak(!):
"Plague can now be used on Claws and Daggers in addition to Swords
Infinity, Obedience, and Pride can now be used by Spears and Amazon Spears"akkor tényleg tuti az assa, poison nova plague claw-ra fogok hajtani mint endgame!
wm2: neked meg kötelező megcsinálnod a spearzontbudget obedience +3 ama spear-el 40% crushing blow-al? nobrainer.
-
zsirfecske
addikt
grat, van ilyen, ha az ember már nincs annyira rápörögve a játékra és jó arc, simán odaadja másnak a drága cuccot is áron alul ha épp jó az időzítés.
én pl hirdettem ist-ért a +2necro +30dex +2x poison facetelt magic circletem, jött egy csóka, dumáltunk hogy pvp-re kéne neki de csak pul-ja van. mivel épp kiszórtam mindent, simán odaadtam neki ennyiért. ha ő még duelekben simán mókázik vele, én meg úgyse nagyon nonladderezek jelenleg, akkor mire tartogassam a plusz cuccokat?
grat amúgy, akkor kb te is végeztél, neked is kín lesz kivárni a laddert :P
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14792 üzenetére
és ahogy írják, előbb lesz 2.4 aztán 1-2 héttel később a ladder, ahogy jósoltam.
-
zsirfecske
addikt
6-8 hét a ladder, jövő héten jön a ptr új verziója, annyi változtatás lett végül hogy vsz kellett.
szerk.
itt a blue post hozzá -
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
jöhetne a ladder, 7 napja vagyok tiszta, azóta nem léptem be a játékba. az életem szebb lett, de hiányzik
amúgy volt most egy elszólás redditen egy blizzard community managertől, miszerint a summon druid nagy változáson esik még át a patch-ig, szóval vsz nagy erőkkel dolgoznak a 2.4 véglegesítéséig még a balanszon. érdekel mi lesz, meg tök jó lenne level 1-en szaladgálni kicsit egy szem fehér fegyverrel mint a legelején.
-
zsirfecske
addikt
válasz
gubisadam #14771 üzenetére
phase blade-es rúnaszavak (nincs durability), vagy indestructible rw-k, vagy unique cuccok mint pl. Azurewrath.
Tothg86: igen, elvileg működik gond nélkül, bár én személy szerint csak LoD-dal próbáltam.
tibcsi0407: nyilván sz*rul van összerakva valami benne, hogy ilyen előfordul, de a wp-knél az extra lassúság amiatt van, hogy betölt egyszerre mindent az adott area-ból. lehet hogy vga-nál is számít a sávszél?
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14768 üzenetére
nvme jó, de ez már az a szint, ahol a pcie 4.0 ajánlott, annyira lassú. drop az van, néha ahogy írtam én is. meg kifagyás, pl druiddal travincalban egyik elemental effektnél rendszeresen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14757 üzenetére
100+ FPS
régen 25 frame volt ugye, nem vágom hogy ez hogy változott az új grafikával, van egyáltalán látható különbség? nekem 75 Hz-et tud a 1440p monitor, de nem vettem észre semmi különbséget vele a 60-hoz képest. illetve az ssd talán még többet is számít, ugye pályatöltéskor durván lassú tud lenni, valamint kurast dockban a tp felé szaladva cain előtt 10/10-szer röccen egyet a kép. szóval tényleg nem ideális a helyzet, de a játék legalább mai szemmel is gyönyörű a kategóriájában.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14755 üzenetére
egy részét persze, pl a jmod és egyéb jewelers cumó, de amuban és fejesben is a magic cucc a bis mondjuk egy traps assának. épp azért mert ott a +skill számít leginkább, a socket inkább csak a res-ek miatt kell (a trap minion, így nem hat rá a facet enemy res csökkentés).
-
zsirfecske
addikt
igen, ezen gondolkodom. mindig van egy kattanásom, nonladderen a fehéreket gyűjtöttem, most jöhet a kék, de ezúttal hordanám is
. nem beszélve az egész lényegéről, hogy így meglenne a plusz kihívás is, a talált unique cuccok meg mehetnének egyből trade-re. meglátjuk tudom-e majd tartani.
amúgy eddig is id-ztem minden potenicális értékes kék-et, több száz kék barb helmet (ott ugye a +5/6 bo az értékes), druid pelt-et (+5/6 nado), claw-t és az elején rengeteg gyűrűt és amut, de az egyetlen 14allres/10fcr gyűrűn kívül sose találtam értékest. tényleg nagyon ritka cuccokról van szó, hátha ilyen előzmény után már ad majd párat. meg ugye ott van a vendor shopping is, önmagában érdemes hell-en egy csomó cuccért náluk kutatni.
a jmod (jewelers monarch of deflecting), a deflecting-es pala pajzsok, jeweler's tiarák stb az csak a hab a tortán, életünkben nem fogunk látni olyat vsz, de egy 40% mf gyűrű meg pár jobb kesztyű és fegyver azért beeshet.
-
zsirfecske
addikt
ezért is volt xar a d3, nálunk egy full kékbe öltözött kari nem feltétlen gyengébb annyival! egy assa egy +3 traps/+3 lightning sentry feral claw-al még 2 socket nélkül is letolja szerintem annyi idő alatt a bossokat mint egy átlag meta build. hát még ha facetelve van a 3 socketes kék fejes is, mondjuk +6 jav/40 ias javelin is a javazon-on a +3 jav/+20 ias kesztyű mellett. de ezek már a sok ber-es kategóriák meg gyakran pvp buildek, csak jó példák a kék cuccos csúcs karikra.
amúgy tényleg, anni/torch/gheeds kivételével minden charm oké lenne hisz kékek. ahogy a jewelekből is a kékek a leginkább op-k a magasabb rollok vagy a rare-en nem lehetséges ias miatt.
szóval lehet megcsinálom, tetszik ez mint ladder cél. úgyis unique mindenre megy a nép az elején a sok mf sorcival, a kékeket akkor még senki se nézi
public runokban sincs stressz, csak fel kell szedni amit más nem. egy jó kék gyűrű is "bármikor" jöhet, +15 allres +10 fcr ugye ist+ kategória, de az amukon is fincsi lehet a magasabb skill vagy res.
-
zsirfecske
addikt
nem mf, hanem magic, azaz csupa kék itemekben
ugye javazonnál amúgyis kék kesztyű és fejes a BiS (best in slot) item, de martial assa esetén is elképzelhető valami +3ma +20ias kesztyű, meg shako/rare circlet überelő kék fejfedő. innentől már csak egy anti-meta lépés a kék gyűrű, amu stb. persze páncél és cipő esetén már gyengébb lesz a felhozatal, kivéve a mindennél drágább agyon jewelezett megoldások.
szóval a blue cuccoknak a rajtuk lévő magasabb stat-ok miatt igen is lehet létjogosultsága, azon túl hogy számomra komoly romantikája is volna
wm2:
igen, egyelőre assá-nál maradnék asszem, bár az a pár hét várakozás ami hátra lehet még a ladderig (elvileg március közepén jöhet) lehet azt fogja eredményezni, hogy már csak belecsapok az érzésbe és nem fogok egy karit sem végigvinni. mondjuk a full kék cuccost legalább ilyen esetben is könnyű megvalósítani, vendornál/gamblizve ingyen összeszedhető sok minden hozzá. úgyis mindig vonzottak a staffmodos assa fegyverek, ha levelinghez ki tudom próbálni az új pattern rw-t valami jó 3 likas fehér itemmel, aztán meg valami brutál larzukolt kék claw marad az endgame, az nekem már tök ok! -
zsirfecske
addikt
én épp elvonási tünetekkel küzdök, de kitartok. már olyan gondolataim is vannak, hogy ladderen full magic itemes karit kéne csinálni, mert az milyen fun lenne. akkor viszont javazon, esetleg (martial) assa jöhet szóba. ugye utóbbi mellett döntöttem még legutóbb, épp jött is ki egy mrllamasc videó a témában.
-
zsirfecske
addikt
na mindjárt nyomom a stash és mule kiszórást, akinek kell bármi base/jewel/charm/amu/ring/unique stb, lehet jönni válogatni. le lesz dobálva, a legtöbb béna, de lehet gubizni közte biztos jókat is! becslésre 200+ item
GAME/PSW:
stash/clear -
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14721 üzenetére
én ha kellett valami, általában nem farmoltam 5-10 órát, hanem játszottam 1 órányit és abból inkább trade-eltem ami lett. nekem ez élvezetesebb volt mint a game maga. érthető, hogy ha megvan minden karira amit akartam, már a játék is abbamarad vele, mert nincs mit tápolni. jó, még rámehetnék mondjuk a csicsó sisakra a poison necro-nál mert asszem egy sima crown of thieves van rajta, de ha most a végén még összekapart apróból azt is megvettem, akkor tényleg the end.
ezért várom a laddert, ahol jöhet egy kis játszás, tiszta lappal.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14719 üzenetére
nemtom, lehet ma este is, addigra csak megleszek az 500-al a traderie-n
de majd benyomom ide a game nevet, meg kicsit később redditre aztán vihet mindenki mindent.amúgy vicces, most pl volt olyan muki aki egy free 6os great poleaxe-et nem vitt el mert nem eth. mondom ingyen nem jó ha már úgy van listázva? az emberek ingyen is vakok néha, vagy félkegyelműek...
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14708 üzenetére
de, csak nem függ össze. kész van minden karim, ezért kipucolok mindent. minek a 17 mule már nekem
tettem fel pár free cumót traderie-re, meg sokat bagóért, ezzel elérem mindjárt az 500 értékelést, az szép kerek. aztán vsz nyitok free game-et, és a cuccok 95%-át kiszórom.
-
zsirfecske
addikt
kell valakinek egy mid druid torch ingyen? vagy igazából bármi. fogok csinálni egy game-et szerintem hamarosan, amiben kiszórok mindent.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14704 üzenetére
kavarod, a ladder 4 féle lesz:
- a classic D2 content HC/SC módban
- a jelenlegi D2R content (LoD és a D2R újításai) HC/SC módbana játékosok megjelenés óta elért progress-ét nyilván nem fogják sehol resetelni, következésképpen a nonladder marad az amit most élünk. minden mostani rw és kontent ebben él tovább, de ehhez képest is lesz új tartalom ladder-en. de a jövőbeli balance és játékmechanikai változások mindig is patch-ek által mindenre kihatnak majd, ami nem classic, az új content meg csak ladder-en lesz elérhető. a kérdés csak az, hogy mi lesz a ladder resetnél a nonladderbe visszaesett karikkal és új content-es cuccaikkal, de erről elvileg még csak találgatások vannak, közölt tények nem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14702 üzenetére
a 2.4 patch miatt itt van egy kis kavar, az én tudomásom szerint a tények:
- a 7db új rúnaszó közül sok vagy mind ladder only lesz
- a régi LoD-os ladder only rw-k amik ugye D2R-ben indulástól elérhetők nonladderen, maradnak elérhetők nonladderena többi kérdés, bár szerintem az új módi az lesz, hogy minden új rw ladder only lesz, amik minden ladder végén visszakerülnek nonladderbe és onnantól ott is, újonnan kirakhatóvá válnak, hogy ne legyen zavar. aztán az új ladder meg megint hoz be legalább ennyi új rw-t és így tovább.
arról emlékszem hogy beszéltek korábban a dev-ek, hogy lesz egy csomó új rw, de nem feltétlen mind most az első ladderrel. logikus lenne ezek alapján hogy ladderenként jöjjön mindig új cucc, a köztes balance/hibajavításon túli patch-elés meg célszerűen elkerülendő lenne. szerintem arra volt itt a nyitó 3-4 hónap, innentől ladderenként fix keretek közt lenne értelmes (és unalmas) játszani. bár ahogy a PTR végetért, ki tudja, a balancing még messze nem okés.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14700 üzenetére
az érvénytelenné válás nem tuti d2r esetén. arról volt szó szerintem, hogy azok utána is használhatók lesznek, mert ladder reset-enként jönnek majd mindig újak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14695 üzenetére
áh akkor főleg megveszek most mindent ami kell, és utána nem nyúlok már a cuccokhoz. így legalább a nonladder karik azt mutatják majd amit valójában elértem. köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14693 üzenetére
minden ami nem perfekt! tehát ha most mondjuk 10 ist egy 20/20 torch, akkor nem számítank rá, hogy 2-ért megkapom majd, de mondjuk 5-8-ra lemehet.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14669 üzenetére
na és ezt most vitték el 2 ist-ért, mikor már tökre nem is érdekel. jellemző
Blizz: és szerintem többet is ért, csicsóra vette meg a srác, végülis van értelme, csak agyalt rajta mit tegyen a 3 lyukba, 15/40-eket? hehe, ott volt zsé asszem.na de akkor kezdjek el mégis mindent eladni és fg-be tetetni valakivel
-
zsirfecske
addikt
na ezzel zárom a poison necrót, szép lett, 14k max nova dmg, 75% block és 1200+ hp:
még megpróbáltam egy újabb +97 life-ost larzukolni, de az is 1 lyukas lett. 8-ból 2 lett 2 lyukas, gyalázat
amúgy gondolkozom, hogy kiszórok minden maradék cuccot, és törlöm a tucatnyi mule karit is, ladderig már minek. fg-n keresztül átmenteni ugye nem akarok semmi értéket, valódi reset lesz. ezért is csesztem el még az uccsó ist+ rúnákat is a 8. kék circletre, hátha. de a fenti arány után végleg letojom, genyó a játék, elfogadtam
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14679 üzenetére
nem zavar ha sokan kihasználják, nonladder-ladder átmenetre tökéletes a d2jsp. ti majd tudtok belőle hamar és hatékonyan tápolni, még többet csinálni.
én viszont mostanra kiégtem, pont jó lesz egy self find self trade ladder lazán. totál nulláról. nem lenne már erőm újra eddig elmenni: egy 5/5 facet és megvan a fullos lev93 posion necro is a nagyon fullos lev92 fury druid mellé (plusz a 87-es gf barbi). ladderen max egy karim lesz, elvileg assa ami olcsó de sok irányba mehet majd (akár martial is a 2.4 balance miatt), és annyi.
-
zsirfecske
addikt
hopp ezeket érdemes lehet izibe fg-be váltani annak aki akar ladderezni, mivel a ptr a héten végetért, lehet hogy igen hamar meglepi jön.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14666 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14663 üzenetére
hát az is, meg dmg maxolás unalmamban
de most már ez tényleg gáz, egy +99, két +97, egy +90 life-os ment pocsékba és volt még 30 frw-s is. vsz csak a +100 life-os az amit beadna nekem, de olyat meg honnan szedek? gamblizzak mint a bolond? ha valaki lát ilyet, gondoljon rám.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14659 üzenetére
itt mutattam az első próbát, ott még egyik jó lett, másik nem, na az 50-50%
mostani 3 alapján viszont 0-100%
szerk.:
szomorú vagyok, mert ennek a 3-nak az árából már meglett volna a másik 5/5 posion facet ami hiányzik, meg ezek rohadt ritka kék itemek, rossz nézni. a +99 life-osra ész nélkül cseréltem volna a +30 dex-est, mert ugye necronál +30 vita az csak 60 life. tehát jobban megérte volna dex hard pointot pakolni, respeceltem volna miatta és akkor a meglévő 8/10 facetes circlet se ment volna kárba, eladtam volna simán. így meg ha nem lesz másik 2 luykas kékem, akkor azt kell hel rúnázni. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14636 üzenetére
crescent moon-t mibe rakjátok? az csicsó cucc, nem? akkor meg a -res nem hat csak a csicsó sebzésére, meg amúgyis melee statok. szóval ez fő karinál kell legyen, de az meg mit kezd a 20 ias meg hasonlókkal?
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14605 üzenetére
elég jó, szerintem viszonylag sokat
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14599 üzenetére
ööö bakker tényleg:
[Conviction] Does not affect Physical, Poison and Magic resistancesakkor egy gonddal kevesebb, köszi
másik ügy:
ha átkapcsolunk G-vel klasszik nézetre wp-zés előtt, akkor gyors, próbálta ezt bárki? -
zsirfecske
addikt
juteszembe egy infinity + high level lower resist együtt képes megtörni az olyan poison immun szörnyiket, amik azért előfordulnak de nem a leggyakoribbak, viszont a lower res önmagában kevés hozzájuk? mert akkor nekem is kéne egy infinity
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14591 üzenetére
melyikkel szeretsz leginkább játszani? vagy másképp, melyiket veszed elő legtöbbször?
illetve a játék nálad mit takar, farmolást? mert akkor kezdd enigmával és utána ha megint gazdag leszel, jöhet az infi. ugye fordítva ahogy írtad, az infinity-t nem tudod igazán kihasználni, de az enigma azért mind a 4 karin dob, legalábbis utility-ben, még ha a barbár alapból is gyorsan szaladgál is. ugye ha immune van továbbugrasz és kész, nem is kell az infinity
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14583 üzenetére
elvileg a fun rész úgyis hell-ig van vele, aztán meg áthúz wm2 örökre mindenen ingyen, szóval nem para
na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.
a war cry barb amúgy hogy lenne már p8? nekem nem full singer van, csak war cry-ozó gf barb (+5 bo +4 war cry helm-ben), de csicsó nélkül még council is esélytelen vele 1 playerben.
a zöldsapka meg megy egyelőre stash-be:
így már látszik a szép hajam is:
mana, life úgyis minek, 10% dr helyett simán jó a +10% block amit ad a dex. az mf meg végre 0! sokat dolgoztam értemár csak egy +6 str poison and bone skiller kellene, 3 ist-ért van eladó épp, sajna kiköltekeztem épp, ha valaki meg tud szánni 2 ist-el, most jól jönne, eskü megadom
csak +4 str-es skillerem van, de a shako +2-je pont hiányzik a dusk shroud 77 str req-jéhez mert eredetileg ahhoz lőttem be. amúgy tényleg fullos a kari, majd csinálok is egy kis shotot belőle ha kész.
-
zsirfecske
addikt
héé, eth sundan fg-vel összevásárolva? de ekkor ez op lesz, csalás
részemről ok, max még 5x megváltozik mit akarok, vagy nem is tudunk majd egy idősávban játszani, de ha összejön, simán. főleg ha én csicska leszek te meg ingyé felhúzol
na asszem az anti-meta poison necro sityak is eldőlt közben, így már nem nagy dilemma:
amúgy jó a block, meg jobban is néz ki a circlet sokkal mint a vastag, csicsás korona.
ist körül lenne még egy +3 p&b +30 frw magic circlet, de már nem akarok sztem rizikózni megint meg larzukot venni hozzá, pedig vonz kicsit az értelmetlenül gyors szaladgálás.
-
zsirfecske
addikt
fend és egyéb melee amazon infók itt, de ennyi a lényeg:
Attack Speed increased by 100% (Reduced the rollback frames value between each attack)
amúgy egy spearzon-nal kezdeni az elég olcsó, kb minden jó neki az elején, nem? olyan megúszós mint a holy fire pala. elején raj vagy, végén csicska, tetszikamúgy meg ha nem fejezed be, sebaj, majd non-ladderben ráér.
-
zsirfecske
addikt
igen, legutóbb is itt tartottunk és a spearzon nekem is tetszett, most ugye azóta kiderült már hogyan buffolják (Fend Attack Speed increased by 100%), bár amúgy kicsit felemás lett.
akkor csoki csikó és lándzsás csaj, nyomjuk. ja, hogy még mindig van vissza a ladderig pár hónap? damn
más, ha már off-meta. valaki melee nekrót nem tol? annak lenne egy TÖKÉLETES sityakom:
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14575 üzenetére
pont a fun része érdekel, tibcsi0407 fentiére is írom hogy ha végig fun, akkor az nem munka mire felhúzod az új karit, aztán ha eseik egy-két hr ehhez a típushoz már meg is van minden belőle idővel. játszogatós, nem metázós, másokat húzós, trade császár téma.
attol egyebkent nem kell tartani, hogy barmelyik holy fire/freeze/lgt csinalna barmit is fenyeffektusok kivetelevel, 30-40+os szinten se fog :DDD.
ez vicces fogalmazás volt, nevettem. de amúgy ezen most elvileg valamennyire változtatnak, bár a visszanerfeléssel épp kevésbé. -
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14568 üzenetére
ezért nerfelték, de kétlem, hogy innen bárki lenne aki infinity-s double dream auradin-nel nyomja
én biztos, hogy munkát már nem akarok a ladderbe tenni, inkább csak egy kis fun-t várok tőle, nehéz volt nem kiégni azért október óta ebben.
szóval én már kvázi elengedtem, most is épp ami foglalkoztat az ilyen vicces önszórakoztatás:
melyikre cseréljem le a posion facet-es shako-t, hogy ne legyek tucat zöld sapis metaboy, és vajon larzuk beadja a 2 socketet rájuk? -5/4 posion facetből két darab már meg is van hozzá. de max block felé menjek, vagy a 79% frw felé? esetleg nézzek egy +3 p&b magic sapit? na jó, de milyen stattal? nehéz döntés, és csak 2 larzukot vettem hozzá. mondjuk 2 sockettel bármelyik simán eladható ha nem kell, az tuti
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14566 üzenetére
azért az auradin-hez kell kb 10 ber, nem éppen olcsó build. ennek ellenére mégis nerfelték már menet közben a buffot
szóval ettől nem kell félni, az meg direkt jó, hogy egy exploding fire íjjal lődöző ranger pala (ami egy full anti-meta build) kicsit erősebb lesz. ugye az explosion-höz eddig is hozzáadódott a holy fire dmg, úgyhogy ezzel a rangert is direktben boost-olják. most kb 12 ember velem együtt örül ennek, többit meg nem igazán érdekli
-
zsirfecske
addikt
wm2:
nemtom jársz-e még erre, de asszem eldöntöttem a laddert: az első ptr verzióban agyonbuffolt és aztán csak kicsit visszavett, de eredőben még mindig tápolt holy fire miatt holy fire ranger paladint akarok. szép fricska egy missle weapon pala a sok smiter meg hammer mellettnem beszélve róla hogy az elején még tök erős is a holy fire, ha jól tudom amúgyis az az alap jezdő skill minden palához.
szóval ha a damage scaling buff a végleges 2.4-re is megmarad (ugyan kisebb értéken, 70% a kezdő 90% helyett), ahogy a synergy buff egyik része is, akkor jók leszünk. és ami rangernek fontosabb, nem lesz a közelebbi mobokra bekapcsoló dmg buff, ezt az egész új mechanikát kivették így nem kell sajnálni, hogy 2x dmg-től esünk el messziről puffogtatva illetve nem fognak emiatt tovább nerfelni a dmg-en a melee auradin-ek miatt.
-
zsirfecske
addikt
a forti rengeteget dob melee dmg-en, nem véletlen alap. 14ed-be mehetett volna, csak ott a bibi a másfél millás javítgatása, írtam róla anno eleget, el is adtam és ment normal archonba inkább.
amúgy mitől emelkednek a rúna árak? mindenki várja már a laddert és betárol? mondjuk ja, kulcs itemeken és op rollokon kívül semmi nem ér már semmit ami nem rúna vagy szerencsejátékhoz való gem, esetleg op jewelek.
érdekes amúgy, az 5/5 posion facet ára sem akar csökkenni, talán most 2 ist az alja, bár volt az vex is az igaz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14538 üzenetére
megnéztem a frissített prt-ben, full ugyanaz a speed nekem archon staff-al mint első ptr verzióban! szóval én azért nem értettem ezt a nagy nerf-et, mert a Thunder Maul/AS típusú lassabb fegyvereknél ezek alapján már bizonyítva sem volt változás a 2.4-es attack speed mókolásnál.
-
zsirfecske
addikt
ez olyan mint a való világ, kis tőkével csak trade többet hoz mint a farm. én vettem ist-ért thunder maul-t amit vex+ist-ért adtam el, ezt írtam itt is, sima buy low sell high módszerrel sokat lehet keresni ha valaki gátlástalan. mondjuk gyűrűkön/charmokon sokan nem lövik be jól az értéket, de ez mások lehúzása, én nem támogatnám.
amúgy most van egy csomó pameth-em (neked még nem adtam meg, hé!), azt is lehetne hogy felvásárolok egy csomó eth fegyvert és socketelem őket kockában. ha kijön egy 4 os polearm mondjuk olyan cuccra aminek 5-6 a max-a, tehát nem lehet mondjuk infinity-hez larzukolni, akkor ott egy kis mákkal meg lehet sokszorozni az értéket.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14523 üzenetére
az első érdekes, mert dual leech, level 35 req-hez elképesztően magas statok. pl mana 90 a max ami lehetséges bármilyen rare gyűrűn, nem hogy ilyen alacsony req-en, az 5% life is a legalacsonyabb req-ű ilyen stat-ból a maxos, cold res szintén max, csak az attack rating hurka meg a str, de legalább van.
az fcr gyűrű meg ugye bármilyen, nagyon keresett, level 9-en nem rossz az sem.
szóval ez nem eladásra, saját használatra lehet király low level-en, tipikus leveling cucc, vagy esetleg pvp-re is jobb mint a semmi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
prokxy #14516 üzenetére
én is sokat toltam d3-ba anno, de utólag már rá se tudok nézni, a d2 meg mai napig etalon. hozzá képest a dio3 egy könnyített, végletekig tápolt gyerekképregény. gyűrűkben socketek, chc/chd táp és végtelen paragorn grind? én ott hagytam abba a necro kieg után és vissza se néztem.
bár tény hogy ladderig már a d2r is unalmas lesz (de ez 3+ hónap folyamatos játék után van).
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14466 üzenetére
megnéztem highlord amuval is, a +20% ias a karakterlapon ott van, érzésre semmit nem változtat. tehát mint eddig, az off weapon ias semmit nem ér. ránézésre persze.
proci985 erre mit mondanál?
-
zsirfecske
addikt
na itt egy nagyon gyors PTR fury druid szemléltető videó:
https://youtu.be/rWzfKrj0zdMnekem érzésre semmi különbség nincs sebességben, bár túl régóta tolom a "lassú" Thunder Maul-lal. az Archon Staff elvileg majdnem ugyanaz a base speed, mást nem tudtam keríteni hirtelen, még talán ez van a legközelebb hozzá. a cuccok a fegyvert kivéve ugyanazok mint az éles karimon, lehet hogy a metalgrid helyett highlord-dal még meg kéne nézni a plusz ias miatt, csak nemtom hogy érzékeljem a változást. ez a rossz benne, szemre nézzek 1 frame különbséget? nemtom én itt az én szemszögemből semmi felére nerfelt sebességet nem látok.
amúgy meg érdemes nyomkodni a ptr-t, ha másért nem, a sok ingyen hr miatt. viccből kiraktam egy bramble-t a poison necronak, persze +50% poison lett elsőre. viszont ott a level 16 thorns aura hatását nem igazán érzékeltem, épp úgy, ahogy a balance előtti verzióban sem...
-
zsirfecske
addikt
trade-elj egyet, van jelenleg is néhány eladó, csak rá kell szűrni az xbox platformra.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14454 üzenetére
ja hogy ptr-en vannak mule-ok mindenhez?
ez pl a runeword-ös kari, ott a botd-hez minden, csak az a baj, hogy archon staff van mellé. ahhoz hogy kipróbáljam több alappal akár csak a base speed-et, keresgélni kell vagy kiütni. thunder maul vagy kisebb verzióit pl nem találtam, de pl low lewel unique-ok közt legalább sima bonesnap maul van stb.
szerk.:
lol most látom hogy eth-et nem adtak a botd-hez, elcs*szték? hehe -
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #14453 üzenetére
lol
mire amúgy? überre max, de pvm-re azért ropi. tudom, van. kérdés amúgy hogy változik ettől a különböző sebességű fegyverekkel a gyakorlatban. elvileg összemossa őket, de ha tényleg mind lassú lesz tehát eredő nerf jön, akkor szopó van.
megnézem ezt a ptr-t majd, és kiderül. ha valaki tolja és tud adni próba fegyókat (stalagmite/thunder maul/great poleaxe/ogre maul) tesztre, szóljon. sima fehér is jó.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14450 üzenetére
ebbe beleszámoltad a werewolf skill +100% körüli ias bónuszát? mert én úgy értettem, hogy pont ez volt a változtatás célja, hogy alapból legyen minden ias kiszámíthatóbb, és hogy ne csak egyfajta fegyvertípust lehessen használni hatékonyan. illetve hogy már alacsonyabb szinteken is jobban kijöjjön a skillek hatása.
azt, hogy lefeleznék a fury druidok sebzését a balance végeztével is permanensen, eléggé kétlem, hiszen pont melee boost-ra tettek ígéretet.
-
zsirfecske
addikt
ncc1701, a shapeshift druid herélés vsz most az egekbe emeli a thunder maul választásom. hogy fikáztak redditen hogy lassú, lol majd most meglátjuk
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14442 üzenetére
szerk.: hopp, töröltem a lényeget a fenti hsz-ből, a fő képet. közben meg is lett a +3 frw, +7 light res sc, így fire res 76%, light 76%, cold 60%, poison 103% hell-en. ha modi javítja, az eltűnt kép helyén már elvileg azzal együtt, +49 frw-vel lesz. durva, de a gf barbom szaladgál +61-el, de ahhoz kell 17 pont az increased speed skillen a +20-as cipő mellett
akkor jöhet a ladder, én asszem végeztem is
(amint megadtam a gem-eket Cadalnak, hehe)shotika:
szép light res, de ha van cannot be frozen máshol, akkor a half freeze is elvesztegetett stat egy cipőn, ahogy a +2 light radius és a 40 mana is. -
zsirfecske
addikt
Cadal, ezer hála, épp most véglegesítetted a karim!
volt egy alkalmi trade, 2x pul + 8x pameth-ért adta a csóka ezt a cipőt (Cadal állta a gem-et):
tri res poison nélkül, okés cold és őrület magas lightning, király fire mellett. bramble miatt pont ez kellett (+100 poison, +30 fire), még dex is van rajta mutatóban, ráadásul +10 frw az 5 ral-ért lőtt korábbi cipőmhöz képest.
ezzel fire res 76%, light 80%, cold 60%, poison 103% hell-en, zsír. mivel nincs enigmám (
), a +46% frw azért jól jön. ezekből a charmokból jön össze amúgy:
itt ha még a plain +11% light res sc helyére teszek egy +3 frw-s 7+ light res sc-t, akkor minden perfekt! ha valakinek van ilyesmi, szóljon
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
zsirfecske
addikt
def szempontból nyilván, de a merc-nél is számít a light/medium/heavy armor a mobilitásnál. volt lacquered plate-em 800+ def-el, el is adtam jó áron, most is vex körül mennek ezek. heavy armor-t én nem adnék rá.
az én csicsó fortim ebbe ment (ist-ért baromi olcsó volt és light armor):
és ilyen lett:
2371 def azért elég bármire, ehhez képest egy lacquered szvsz semmi pluszt nem ad, bár vsz jó nézni hogy eléred a 2500 def-et, lehet jól örülni neki.szóval szerintem ez ugyanaz mint a többi esetben, azt kell venni, amit az emberek ignorálnak, ezért olcsó. a hauberk nem menő, ezért fele/harmad áron van belőle kvázi ugyanaz.
-
zsirfecske
addikt
ja ok, a lényeg maradt csak le
az is van a linken, bár nálam 711 def eth wire fleece a csúcs most. ha 800 def fölé akarsz menni, az ist+ lesz bőven.
-
zsirfecske
addikt
milyen alapba szeretnéd, mennyi str? light vagy esetleg medium is? fő karinak kell gondolom, tehát nem eth. archon/dusk/wire/great hauberk/scarab, mire gondoltál?
nekem itt van egy rakás, 4 os is. ha superior kell, abból 10ed 514 def dusk-om van, vagy 12ed 531 def scarab (még larzukolni kell), vagy medium armorokból kicsit nagyobb def-ek.
nem superior-ból van majdnem perf 465 def dusk (szerintem ez a legjobb armorom jelenleg), archon-ból sajna most csak bőven 500 alattiak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14426 üzenetére
simán, köszi előre is. ja és Cadal tematikája én csak bővítettem, javítgattam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest