-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Farmolni el lehet hellen simán coldal is, de csak bizonyos területeket/mobokat. Az orb tipikusan akkor jó ha mellé teszel valamit, pl fireball az úgy még éppen életképes is tud lenni. A cold mastery-t amúgy sem kell maxolni, mert egy idő után nem tud többet levonni úgysem attól aki nem cold immu, aki meg az annál tök mind1.
Az ES-t én hanyagolnám a helyedben, meg az energy maxolást is, hellen kiba sok a mana burn és akármennyi manád van 1 hit nullázza. ES-buildet max pvp-re szoktak, de ott sem magát az ES-t kell maxolni, hanem a synergy-jét a telekinézist, mert az befolyásolja azt hogy a bekapott damnak tényleges hány %-a megy manából és mennyi hp-ből. Szvsz ezt ki is hagyhatod.
Ergo így marad a orb/fireball build vagy a tisztán cold, de akkor meg hagyd az orbot és toljad a blizzt, mert jóval nagyobb damot tudsz vele elérni, hellen meg a 5k-s dam se mondható még túl gyorsnak. Amúgy egyféle sebzésű sorc az csak a light soso ami 100%ig életképes hellen, de az is csak infy merc-el, ami meg nem épp egyszerű beszerzés. Kérdés, hogy bneten hol játszol, ladder vagy non-ladder? Non-ladderen olcsóbbak jóval a cuccok, sőt mégy kunyizni is lehet
, ladderen kb féltávig drága minden high end item.
Amiket írtál cuccokat azok kb elérhetőek az elején, nm-ig jók, de hellen már bajosabb. De shako, occu, viper, rhyme/splendor, magefist, wartravi hellen is jók, amuból mara kihúzna a resből, ill pajzsból is csak spirit lenne az igazi, de a monarch-hoz ugye 156 str kell, ami kicsit húzós torcs meg anni nélkül. De pl tal szettel is nagyon jól el lehet lenni hellben, sőt a tal öv+vért+amu kombó is király amikor shako+occu megy mellé.
Önmagában magas MF meg kevés, igazából a dam output / mf arány a lényeg, hogy azért meglegyen a tempo. Egy jó blizz sorccal amúgy a mefi+dio+baal run is kivitelezhető, sőt még travi is hellben, de ott már elengedhetetlen egy jó merc. Sőt hellben úgy általában az, teszel rá egy treachery-t ami hozza az ias-t, a helmbe valami leech andy/tal/gaze, weaponnek meg minél nagyobb dam, hogy leecheljen visszafelé és ne haljon gyakran, runaszóból pl az obedience elérhető árú és jó nagyot damol vagy marad a (eth)reaper, azt még amn-nal lehet is sockolni és lesz plusz leech.Sajnos olcsóbb cuccokkal nagyon macera a hell (egyedül), nyögvenyelős, elmegy az ember kedve néha tőle, magadtól pedig elérni azokat a cuccokat meg rengeteg óra. Ha már bneten vagy érdemes próbálni tradelni, mert amúgy nagyon nehéz pl nagy runákat találni, viszont azt is megértem, hogy kvázi értelmét veszti a játék ha pl non ladderen elkezd vki neked enit, infyit meg hr-eket dobálni mert épp olyanja van.
Szóval maradhatsz a cold sorcnál, talán, sőt a legjobb kezdő farmoló kari, a kimaxolt blizzes simán viszi magába a baalrunokat is, max a 2. körös cold immu csontikra egyesével úgy kell rátelézni a mercet, de amúgy meg gyorsan lestatikolod feléig és máris ott vagy. A fire soso szerintem hellben annyira nem hatékony, a lájt meg.. ahogy mondtam infy nélkül nem megy, sőt inkább infy+griffon(facettel) kombóval az igazi, neki ott nincs ellenfél nagyon, de coldból meg több MF-et tudsz kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mazda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, ladderen kb féltávig drága minden high end item.