- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
schwartz #47077 üzenetére
Pontosan. Fis-fos sarga cuccokban mp2-n 3 precenkent lepadlozni az hosszu tavon nem kihivas hanem unalmas es kiabrandito.
8 oran at kriptat farmolni mp10-en top gearben egyetlen halal nelkul pedig cool, meno, es egyaltalan nem unalmas. Pedig mostmar lassan 4 honapja kizarolag ezt csinalom..
Szoval vagy franko loot vagy AH !!
-
szallasi007
őstag
válasz
schwartz #47063 üzenetére
Félreértés ne essék, de költöttél 15 k forintot cserébe kb 1 millát összeszedtél és szerinted elkúrta a blizz? Neked kéne legjobban felháborodnod az új rendszer ellen. Szerintem elég lenne a jobb loot és tényleg csak azok használnak az AH-t akik lusták lennének a farmhoz aki meg nem az meg játszana és az atom top cuccait el tudná adni.
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #46877 üzenetére
Hehe. Csak a régiből van teljes. Az újból már örülnék ha a kettes setbónusz kijönne. CSka egy sisak esett eddig.
A rúnát próbáltam. ELég jól ellát furyval. Full setre már lehet elég lenne a fury komolyabb skillhasználatra. Csak az a 30 másodperc besegítés és 45-60 másodperc cd a következő aktiválásig (ha passzívot használsz) ellégtelen az elvárásaimnak. A cd meg "szorzat jellegű
, ráadásul nerfelték is affixeken. Benyomsz 3 cd csökkentőt és az egyik kb el is veszett már.(#46878) T. M.
Azért questekre fixen is jön a gold. Xp-t szoktam nézni inkább, de a gold se vészes. XP-ről: soloban egy-egy quest reqard olyan 2,8 milla XP T1-en. Lvl 70-es csapatban ugyanez a duplája volt valamelyik bountynál. Elég drurva xp-k jöhetnek azonos idő alatt 70-eseknek is...(#46881) Devoured
Az újrabelépés a másolás jóváhagyásának utolsó lépése. Akkor is másol ha erzt kilövöd és PTR-re indítasz újra a launcherből? Mndjuk annyira nem érdekel hog ykipróbáljam. -
killerjohn
addikt
válasz
schwartz #46227 üzenetére
teljesen két külön dologról beszéltek. amit én mondtam (pedig azt hittem hogy érthetően körbeírtam) az kb 1 éve volt, és Cancel-ezni tudtad a saját magad által feltett itemet BÁRMIKOR. Nem csak 2 percig. Nem tudom hogy jön ide a 0 bid lopás (megjegyzem azt se tudom hogy mi az, csak pár szót hallottam róla)
-
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #45965 üzenetére
Mia faxnak másolgattok újra? "Jé, rossz a paraszámítás másolásnál? Ki kell próbálnom! Argh... "
Persze ha ilyen erős nyesés van az alsó régióban, akkor le van ejtve a para szintezés 1.0.8- ban. Mondjuk eddig is levolt.
plan "eredményéhez": alapértelmezetten csak a legagasabb szintű itemeket jeleníti meg. Pöccintsd át a listázást All-ra!
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #44873 üzenetére
Ugye? UGYE???
A zombifal is úgy működik ahogy le van írva. A loctus is. Már ami le van írva az müködik, az egyéb "extra" az lehet hogy nem. Nincs kedvem tesztelni. A görbelábú picit mindig is mostohagyerek volt nálam... Majd ti jól kitesztelitek miután kiduzzogjátok magatokat (?). -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #44862 üzenetére
Büdös a tyúktolvaj nekik. Az a baj. támadnak azok, csak a szokott ráérős módon. Ha volt is valami "extra" idegzsába bennük a muslincák miatt, akkor azt most nem veszem észre. Olyan normál zombik. Igazából nem értem mi a gond. Nem igazán szerepelt ez a leírásban. Ha eddig volt, akkro az a buta-AI effekt. Ha meg észrevesznek, akkor most is elkezdenek kóstolgatni, meg feléd cammogni, nem? Ha aggrot akartok 2.0-ban akkor az a zombie fal lesz. Az működik ahogy illik. Már a tauntos rúnával. 0 cd mellett egész vicces.
edit: most az a gond, hogy ugyan eddig se volt ez igazán alapfunkciója a skillnek, de most hogy minimális "agyat" növesztett az ellen már annyira se az mint eddig?
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #44859 üzenetére
Mégis mit vársz a sáskáktól? Azok csak rágcsálnak. Mit kellene az ellennek csinálnia? Leállni hadonászni, csak mert csikizgetik az orruk tövit? A link veszettül nem segít. Mégis mi ebben a skillben az "aggro"???
edit vagy úgy érted, hogy nem sebez? Vagy úgy, hogy nem megy áta közeli ellenbe? Hm. esse aggro... vagy igen?
-
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #39916 üzenetére
MAjd elolvasom az egészet, de a tények:
- 2 emberrel szépen haladtok
- 4 emberből átlag 1,5 volt egy helyen az első percekben a szörnyek meg FUTNAK!!! így picit azért lassabb.Amelyik WD sebez is, az nem volt a közeledben. A végére visszajött. Ott azért látszott a sebzés már még ha nem is volt teljesen együtt a banda...
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #39914 üzenetére
100k Az alap, 150k a középhaladó, 200k-tól kezdődik a pöpec kategória a pukkanós WD-vel.
Amúgy mit akarsz mondani mindezzel? Nem mozogtok együtt komolyabban, a 2 és négyes parti közt van +100% monster HP és gyenge a géped (vagy a neted?) a nagyobb effekttömeg megjelenítéshez. Lehet át kellene költözni a Commodore 64-ről valami újabbra?edit: a pukkancs volt az, aki 3 képernyővel arrébb irtott és csak a végén tért vissza? Azért a második videoban volt 1-2 meneülésre hajlamos ellen is. Az picit tovább kitartott...
-
MrCsiT
addikt
válasz
schwartz #39854 üzenetére
tipp : Ha a barátod a barbijáról eladná a move-os climberst, máris durván milliomos lenne, és tudna fejleszteni, akármit.
Az elveszett move pl. egy 50+ str-es, 5 chc-s lacunival nyugodtan pótolható lenne. Ha dps-t veszítene is esetleg, a gyorsabb ütések miatt az élettöltése javulna, így előrébb lenne.
Persze, WW barbiként nehezebb az élet ..Ha pedig a HoTa skillt nem a Smash rúnával tolná, hanem a Thunderstrike-al, akkor van egy kvázi fagyisa, "kicsit" egyszerűbb vele az élet
..csak a skill nem annyira egy WW skillje..
OK, hogy magatalálósan nem lesz 500k+ dps-e karinként, de a cuccok árát is jó megnézni AH-ban néha. -
Gyick
őstag
válasz
schwartz #39882 üzenetére
wow-ban a tank-dps-healer dologra gondolsz?nyilván ott a healer a support,meg átalában a healer kasztoknak van buffjuk is nem is gyenge.(priestnek a fortitude.druidnak a wild,paladinnak a kings stb.) persze elvileg müködhet itt is ,de a wow-ban az instákat,boss fightokat direkt úgy alakitják ki hogy mindekinek meg van a maga szerepe,diabloban szerintem ilyen nincs.
-
Gyick
őstag
válasz
schwartz #39845 üzenetére
"Meg kell erteni, hogy partyban csak egy falkavezer van, az aki a legkemenyebb.
Azt kell kiszolgalni, ugy kell jatszani ahogy o keri vagy ha nem el lehet huzni solozni a busba"
Te "falkavezér" az nem jutott még eszedbe hogy ha egy monk harangozik és szétszórja a mobokat vagy a furyval feareli őket az nem csak a "falkavezér" excelenciádat zavarja hanem az egész partyt?Nyilván illeszkedni kell a partyhoz és ha valaki ezt nem teszi és kibaszák a partyból azzal nincs is semmi baj,de ilyen baromságot hogy a falkavezérhez kell alkalmazkodni meg csak azt kell kiszolgálni ez bullshit.pl egy archon wiz az mivel szolgál ki?lol.te nagyon el lehetsz nyomva az életben baszod ha a diablo3-ban keménykedsz.
Várom a videot
-
Pompi
nagyúr
válasz
schwartz #39872 üzenetére
Nekem csak az a visszataszító abban amit már több hozászólásod óta látok tőled, hogy marhára lenézed azokat akik egy satnya barbárral vagy szerencsétlen wizarddal vagy akár bármi más kaszttal, gearrel vagy skillezéssel játszanak, mint a te über módon kimatekozott okosságod. Szerintem írjál a blizznek is, hogy vegyék már ki a többi kasztot mert teljesen felesleges és mindenki idióta baromállat aki mondjuk barbárt vagy más WD-n kívüli kasztot indított. A játék fejlesztése is egyszerűbb lenne ha ezek a felesleges sallangok nem lennének.
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #39853 üzenetére
MEnnyi DPS-ed van? 250-270k körül? Nekem kevesebb barbárral. Mégis mit akarsz bizonyítani. Meg az hogy lesz, Én jövök barbárral, te a support WD-vel, egy satnya monk, meg valami DH? Akkor ki fog ölni?*
*= Gyanítom nem úgy értetted, hogy te indulnál a support wd-vel.
Inkább dobj össze egy 200k unbuffedes kutyakillert, aztán indítson más egy tescos support bármilyen WD-t és egyéb kiszolgálószemélyzetet! Szerintem simán ugyanott lesztek. Nem tudom honnan a frászból veszed, hogy a te WD-d olyan ócsójános, hogy bármivel is érdemes hasonlítgatni...
Egyébként meg NEM! Nem azért van a többi karakter, hogy a te gizda popsidat fényezze a nyelvével.
"Szerinted neki nem szorakozas velem jonni MP10-en?"
Egy runban talán, de amúgy dögunalom. Ez nem Hős, hanem harmadik világbeli kifőzde szakácsa aki éhbérért dolgozik. EZ nem szórakozás hosszútávon. nem tudom honann veszed, hogy attól hogy életbenmarad valaki MP10-en és nem csinál semmit, csak spameli a support skillt attól még szórakozik is. -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #39836 üzenetére
Az addig megvan hogy szépen buffol a support karakter. csak ez felesleges. Egyszerűen azért, mert életképes karakter ugyanúg ytartani tudja a max buffhoz tartozó globe mennyiséget. Ehhez nem kell tökönszúrnia magát kétszer, leragasztani egy gombot és autokövetésre állítania a karaktert. Mert ez a második (árnyék)Wd csak ennyit tesz. Egy kutyakiller WD is simán hoz szerintem 500k területsebzést. az a buffból él. A 206k körüli egész jó kutyakilelr wd pedig talán annyit is kicsápol magából, mint amire ennyire büszke vagy. Nem olyan gyenge az már. Erre jön 1040% dam/sec? Zsír.
Még egyszer. Nem a hasznosságot és a logikát, hanem a szükségességet vitatom. Ez így szar.
Másrészt ott van az a része is a játéknak, hogy az nem szórakoztató játék ahol 1 ember játszik (szórakozik) a többi meg csak támogatja (nézi).edit: mellesleg itt k*rv@ra nem volt szó barbárról. Simán csak a bot-WD volt téma
-
khirill
aktív tag
válasz
schwartz #39816 üzenetére
no offense... semminemű méltatlankodás nincs bennem... csak megkérdezném, h egy cmww miért árt a partynak?
amúgy egy haveromék csapata is így szintezte el magát p100ig... egy gyűrű mind felett a többi pedig mind azt buffolta... 2wd, 2wiz... 1 penge, hozzá egy markolat... és két csalinga (fagyis és egy "ingerlő") ...
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #39807 üzenetére
Satnya sebzésű pörgettyűk vidám társasága így csinálta a sokXP runt:
Azért elitnél érezhető a WD társaság előnye. Hófehérek ellen nem rosszak a szelesyetik se.
Amúgy az ilyen WD-nek mi haszna? csa mert ennél azért többet össze tud doni bármilyen fegyverre. Mire tartja a hófehér kis fogpiszkálót? Van amihez sokat kell csépelni? Az induláskori sok kutya -sok globehoz használja?
-
Gorneck
legenda
válasz
schwartz #38314 üzenetére
1H+OH mellett még Horrify-val is 1 hitelem magam egy refin. Skorn mellett nem kell Horrify és teljesen oké a WDm.
Többnyire a bikák és tényleg extra durca terepen kell csak az armor, de akkor nagyon jól jön.
Ezért fura nekem, hogy Skornnal nem bírsz el egy refis pakkal...MC nálam is bent van...én nem használok sáskákat...
(#38317) mpierre:
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37104 üzenetére
Itt az Oázis run barbáros párja:
Diablo 3 Act 2 Oazis run - solo Barbarian HotA-Rend build - Monster Power 10Amúgy a te WD-d a Chupacabra nevű a tyúktolvajok céhéből?
Ha igen, akkor azonos az unbuffed DPS (240 a 239k ellenében a javára)... CSak neki+150k eHP-ja van a barbáromhoz képest. Mondjuk néha össze is csuklik a Yetiasszonyság. A legkínosabb mikor minden húzós helyzetet túlél, aztán elbambulok és lecsap egy fallen ami mellett elszaladnék -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37236 üzenetére
Itt az Act 1-es barbár "párja".
236k unbuffed DPS, 36k life. Veszettül hiányzik az a 30-70 para szintnyi vita róla skornosban. Néha megbicsaklik miatta.
Diablo 3 Act 1 Weeping Hollow run - solo Barbarian HotA-Rend build - Monster Power 10Egyébként ez az utolsó videód elég zsenge képminőség. Hibás volt a feltöltés, vagy így is vetted fel vagy konvertáltad? Ha csak picit rosszabb lenne, akkor már csak kitapogatni lehetne
-
schwartz
addikt
válasz
schwartz #37294 üzenetére
Annyit fuznek meg hozza, hogy ha a Blizzard a RMAH mukodeset korlatozza csak a gold adas-vetelere majd minden egyes tranzakciot limital 100M goldra s elteszi az 1Eurot, meg mindig jobban jar mint a mostanival. A casual reteg meg venne goldot es nem 20Euros Butcher sicklet tolem amikor a goldosban megkapja ugyanazt 10m-ert, csak at kellene neznie oda is...
-
granini
őstag
válasz
schwartz #37266 üzenetére
Nem lesz AH, hanem a Blizzard átalakítja a Game Guide részt a Battle.net portálon, és onnan lehet egyszerűen egy kattintásra visa kártyával megvásárolni az itemeket, az ár nyilván majd változik a kiválasztott sorok és a rollok függvényében.
Rákkatintasz, kiválasztod melyik sor kell, hm.. legyen benne socket is.. jaja, meg 250 dex, 100 vita, ha már vásárolunk legyen már fullos, na még egy kis 6 chc és 'hozzáadás a kosárhoz'. Aztán a végén fizetsz, gyors review és estére ott van a stashedben.
Vagy lehet hogy a Blizzard nem egy bevételorientált amerikai cég aki nem próbál meg minden egyes centet megkaparintani ha lehet..? DE
Megint fel kell tegyem a kérdést, vajon hány olyan user van a 12 millióból aki effektive többet költött gear-re mint magára a játékra..? És nyilván a kieg meg az új loot alatt is meglesz erre a hajnaldóságuk meg a tőkéjük is.. a Blizzard meg úgy gondolja hogy őneki ez a bevétel nem kell.. hagyjukmár... ma minden a pénzről szól.. nem lesz AH de valami lesz.. kell egy olyan csatorna / platform ahol ezt a többletbevételt a Blizzard valahogy magához veszi..
Ugye senki nem gondolja hogy aki eddig slotonként 250 euróért öltöztette magát az most nulla eurót fog majd költeni és lelkesen játszik heteket hónapokat mire lootol magának megint top tear-t.. ppff.. ébredjünk már..
-
Gyuri27
félisten
válasz
schwartz #37257 üzenetére
A baj gyökere a következő. Hamar jött ki a játék. Mondhatom béta fázisban. A rizsevők, bóterek ezt csúnyán kihasználták. Lássuk be ez ártott a játéknak. Teljesen más lett volna a képlet ha rendes loot, roll, craftal jön ki a játék. Nem így történt. Kínában a gdp meg csúnyán megugrott rmha nyitásákor.
Szóval valamit lépni kellett. Nem a legjobb módja az ah bezárás a dolognak. Másrészről hamarosan megkapjuk azt ami alapból járt volna. Majd jön a ros.
Az én véleményem az, hogy az ah a kereskedés jó (kell). A mostani rendszer viszont tarthatatlan.
Én azt gyanitom lesz még majd valami piac d3-ban.
10év alatt változott a világ. Nem kell gagyi tradelni. Itt a ph-n is élénkülni fog a kereskedés. Hivatalos oldalon is menni fog a dolog. Meg majd killer is csinál valami jó oldalt.
A konzolt elnézve nem kell több 100 órát farmolni. Ha baba cucc kell azzal fogsz játszani. Mert a legandaryk nagyrésze baba drop lesz. A roll meg figyelembe veszi mi van rajtad.
A jobb loottal nem kell majd ragaszkodni a megszokott buildekhez, meg ugye nerf és buf is lesz. Azaz sok minden fog itt még változni.
A kieg jó lesz. Látványra, tartalomra mindenre. Nem kell aggódni. -
Sárpac
nagyúr
válasz
schwartz #37257 üzenetére
Ezt nem vágom. Minden gajra megy így is úgy is a kieggel, pláne, hogy alapvetően más lesz, más új tulajdonságú itemek jönnek adatbázis felépítése szempontjából is muszáj nekik ezt a rendszert megszüntetni. A gold miatt korai aggódni szvsz hetek esetleg napok kérdése az új loot ott pedig aztán pont a gold fog pörögni nagyon!
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37236 üzenetére
TEgnap próbáékoztam párszor még, de egyre szarabb lettem. Harmadjára mezei fallenek csaptak le kétszer zsinórban, így mentem aludni inkább. MA meg nem volt net. Ha ez így megy tovább, akkor szégyenszemre kialszom magamat + csak hétvégére lesz barbár párja a videóidnak.
Mindegy. Holnap nekifutok újra, Húzok vissza aludni. Öregszek, meg "Winter is coming". -
mikromanus
veterán
válasz
Elsőre a 239k unbuff skornos barbival (+15% démon dam és 35k life) Oázis 14 perc lett... +2,5 mire visszaértem a wardenhez és lenyomtam a végén. Egyenlően veszett messze volt minden WP-től. Nem tudom ha csak bemutatózunk miért gyűjtöttem valort. No mindegy. Összedobok még egy runt.
Lassúnak tűnik, meg veszett lomha a támadás animáció is, de kb bírja azt a kill és futási távot amit a hasonló WD úgy tűnik. Persze csak soloban. -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37110 üzenetére
Szépen aprít, de soloban a gyáva ellenre úgy látom picit érzékenyebb. pl oázisban azok a fallen elit spurigépek (Fallen Conjurer). Szerintem az ilyeneknél hoznám be picit a szánalmas lemaradásomat barbárral.
(persze ha ami nagyon nem áll kézre az ha gyors ölés és XP a cél, akkor ott is hagyható mikor épp nem "versenyzünk", tehát ez többnyire nem gond. Meg csapatban azért nem olyan idegesítőek)
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37107 üzenetére
Azért befigyelt a halál a kis pattanás Act 4-es tűzhajigáló niemandoknál. (amik a stunoló monstereket is meglovagolják néha) Korábban mikor Act 4-en voltam nekem is veszett idegesítőek voltak. Kb faceroll az egész act 3-4, erre jön egy ilyen, arcodba tol egy fáklyát vagy mit és lendületből hanyatvágja magát a a HŐS és keresztet növeszt a holttestéből.: Picit túlerősíthették, vagy nagy a szórása a sebzésének.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mármint a youtube? Nálam nem szívózik. Nem emlékszek hogy küldtem volna SMS azonosítót, de valamikor nagyon szét lehettem csúszva és mégis megtettem. Nem hiszem, hogy szívjóságból hagyják a hosszú videókat nekem.
Majd megsasolom. Öröm látni, hogy van aktivitás más részéről is.Act 3-as azmos részt nem néztem még mennyire vágtad. Ha belevetted a slaughter mapot, akkor az annyiban lehet jó, hogy szerintem WD-nek az lehet a legszivatósabb terep. Sok knockback és távolsági támadás, strapabíróbb ellen.
Akkor nincs mese. Este igazodok... Hacsak nem esélytelenül lemaradós ugyanez a run nekem ránézésre is...edit: oázis a felhasználó eltávolította. Hosszú lett, vagy volt alatta zene és befenyítést igértek? (mondjuk ilyen nem nagyon szokott lenni. Max benémítanak).
(#37105) prokxy
Zseni vagyok. Minden másra ott a MasterCard. -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37083 üzenetére
Barbárnál az EHP-d nem kirívó. a DPS-hez az AS, chc és chd meg alap. Anélkül nem lehet ilyen 300k vagy több DPS-ed. Ha neked olyan lassú volt vele a hent, akkor az nem top barbi. Persze az is lehet, hogy nem stílusod az izomszagú hentelés. Váltottál napalmfelhős ruganyosléptű buildre. Nincs ezzel gond. Csak nagyon mélyen néztél a tűzbe, aztán most képrázik a szemed.
(azaz picit szerintem túlzol/elfogult vagy).
edit
Act 2 Oázis?
Ok. Az muris terep. Majd összedobok barbis mókát rá. Úgyis megvan az Újonccal a diablo kill. MOst összekaphat valami keményebb cuccot a régi felszerelésből -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37080 üzenetére
A "papír" DPS sokat nem jelent. Archonra többet lehet kihozni. CMWW-re pl sokkal kisebbek a már jó, vagy topos DPS-ek. A kutyakiller WD meg 170k unbuffeddel már high-end, 100k-val meg simán megy tán az MP10 is. Pontosan tudtam mit akarok írni.
röviden:
Papír DPS-ek hasonlítgatása értelmetlen, a nagyzolós állításokra meg várom a videó anyagot.(lehet hogy nem is annyira nagyzolás, de azért valami bemutató/bizonyíték nélkül csak vad meseszövésnek hangzanak az eddigiek)
-
Edge
veterán
válasz
schwartz #37068 üzenetére
Bocs de ez hülye kérdés volt, unbuffed 500k a top 15öt(!) jelenti wiznél dprogressen. Nyilván nem azokkal fog példálózni mikro, hisz ez buffed 800k+ is lehet.
A 400k buffed archontól azt várod hogy mp10en tarolj vele? Lol... csapj hozzá még úgy 120-150k buffedet és majd akkor
Ha úgy általánosságban mondtad, hogy archon nem hatékony elitek ellen ... megint lol... majd gyere velem egy körre bármikor bárhol -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37070 üzenetére
Schwartz special ability: irony immunity
Szerinted ha unbuff 230k barbár 600k DPS-t produkál, a tied 300k unbuffed volt, akkor buffed 500k-s archonnal hasonlítgatok?Nem kell az ePenist hasonlítgatni. A példa topos, mint írtam is, skornos volt ingame, tehát jó eséllyel azért nem az van progressen, mert annak kisebb a... sebzése.
Azzal tudta az, amit te elit kill időre írtál WD-nél. Majd megsasolom a sajátommal. Nekem talán 230-250k unbuff volt skornnal.
Útvonalra amit akarsz. Act 2-n nagyobb DPS-em van, Act 1-re meg nagyon rá vannak izgulva egyesek. 3 opció:
- Act 2: oázis kiirtás. vagy előtte 5 valor. + végén, vagy 5 valornál warden
- Act 1: 5 valor ahonnan akarod, fileds ritkítás + warden. Itt egy árva dámon n incs, így kisebb DPS-sel tudom összevetni, de példának ez is tökéletes lehet
- ACt 1: standard XP run. 5 valor + fieldsen a crypta kétr szintje: ez mondjuk inkább xp/óra viszonylatban lenne hasonlítható, így ha már megvan a para 100, akkor kevésbé hasznos. Többnyire felhergelik a zombihányó "anyukákat", majd két hányás után irtás, de felőlem mehet sima tarolás módszerrrel is ha ezt választod. Itt az idő és a gyűjtött xp lehet összehasonlítható ezen a két mapon.Válassz kedvedre valót. Majd igazodok. Legalább lesz friss anyag
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37068 üzenetére
PAssz. Egy 330k DPS-es barbit néztem, de a videója 8 hónapja skornos volt a progresses kirakat két egykezessel ellentétben. Azzal 8-10 sec egy pack, meg 24 sec volt egy keywarden azt hiszem (3,7 milla legjobb crittel). Gondolom az kevesebb ha nem azt rakta ki a kirakatba. Nem olyan rossz ez. Leírásod alapján enynit tud a tyúktolvaj is. Ennél meg (papíron) van 6-800 jobb barbi is. Vergődés? Azaz nem csinálsz videót? Ok. Ez már vergődés. Csak beszélsz bele a világba, de becsszó úgy van és becsszó neked volt a legjobb barbid ever.
Buffed archon. Mégis mire gondoltál? 230k-ból a barbi kihoz stabilan 6-700k DPS-t. Minek példálóznék apróvadakkal akkor?
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37066 üzenetére
230k DPS-sel a barbárom Istencsászár (nagy kezdőbetűvel), de a 250k unbuffedes WD megeszi reggelire? Ne már, tényleg? A nagyobb sebzés jobban öl? Sosenemgondoltam volna. Miért nem az 500k-s archon wizardokhoz hasonlítjuk mindjárt. Mondjuk neked a barbid 300k-volt, de némileg eltér a véleményünk arról, hogy ugyanúgy maximalizáltad a sebzését, mint ezzel a kis gizdával. DObj fel egy WD dara videót, hogy ne csak azon dumáljunk ki tud nagyobbat hantázni! A korábbi videó a 4 valorjával elit huntra kevés, XP farmra meg nem teljesen reális. Gondolom ha "hatékony vagy" akkor előbb valort gyűjtesz... Tudsz dobni majd "referencia videót"?
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37064 üzenetére
"Max beloknek egy passziv leechet oszt csokolom. (helyette en nyomtam a brawlert)"
Annyi bőven elég. EZ egy barbár és nem holmi monk, akinek sok kell (szerintetek).A rend meg egyrészt nem fos. Kiegészíti szépen a sebzést eliteken is. Másrészt hagy némi mozgásteret a felszerelésben a húzós ellenfeleknél is. Tudom-tudom. Ilyen nem létezik. De sokkal könnyebb életben maradni elitekkel is, ha megveted a lábad, elnyomsz egy rendet és véres péppé zúzod egyhelyben anélkül, hogy azzal kellene tökölni, hogy mit nyom az arcodba. Lehet, hogy ez enélkül is megy, de sokkal több védelem kell. Az meg drága. Minek pazarolni az erőforrást, ha egyszer ott a highlander skillek egyik legjobbja? Nélküle még a végén dupla leach kellene fegyveren a DPS rovására.
A furyt normál esetben én se pazarlom, de ha a yeti cd-je csökken két fehér gombóc közt, akkor gyorsabban visszatölt ha hammeren kívül minden szar fury égetőt elspamelek. 3-4 ellentől már bőven belefér minden fury égetés spamelése. Így talán maxra kerül a yeti cd mielőtt minden apróvad elhullana. Eliteknél mindegy, de ott is belefér simán pár extra spuri és rend. Vagy skornt használok, vagy furyt. Ha skornt, akkor a rend veszett durván sebez, ha furyt, akkor meg a sprint miatt akkor is simán csapkodhatom ha menekül az ellen. Skornnál ritkábban futnak, de oda is hasznos.
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37061 üzenetére
Nem kell futnom fallenek elől és a sprintet inkább fury égetésre használom, mert a hammer kevés rá.* Neked meg tölteni kell. Höhö..
A rend többet ad és nem kell tökölni a mozgó ellennel. Ami megkapja az kiélvezi az egész 700, vagy 900%-ot. Ami meg beparázik, az egyrészt így is megkapja a hammert a hátába, másrészt a kimozdulás miatt az összes többi "követő" monster a szelek damját is megnyeri. Idegesítő dolog a Fury.A 300k unbuff az EU top 300 körül van, de ezekben nincs SoJ gondolom. Ehhez kell chc, chd, meg AS dögivel, tehát nem igazán érdemes ezen pörögni. A 83 nem tudom hogy jött ki. Yeti és nata bónusz? Vagy hammer skillre?
Nekem most a kispöcs karakteremmel 52% van yeti nélkül. Hammerre 90%. Nem is nagyon gond az ellátása. Apró szépséghiba, hogy kb fele a "Normál" felszereléses DPS-nek papíron amit ad. De vicces. Mp7-en laza. Majd szerzek normális fegyvert, azt lesz simán a te fénykorodbeli DPS-ed fele is akár.
edit:
*+mozgásra. Pakkok és fehér csoportok közt töltésre és yeti szintentartásra is tökéletes. -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37037 üzenetére
Mind a 230k DPS WD, mind a 300k DPS barbi szép jó éás kb sehol sincs ha "Topról" van szó. A videód olyan alapokkal van, amiről elkezdtem fejleszteni, mert mindenki erősebb volt nálam innen. Szép és lassú MP10-re. Nem baj, meg szórakoztató, de max közepes. Olan 230-250k unbuffedem van és azzal minden (!) olyan laza, mint ahogy írod a WD-det. Most gondold el ezt dupla ennyi alappal! Csak mert nekem annyi sose volt, de nem lehetetlen.
A ww-dt barbárra rugózás okára meg a videód a példa. Fury töltés kiegészítésre bőven elég a sprint. A ww helyett meg mehet rend. Hammer-rend nagyobb DPS-t ad le, mint a ww meg nagy néha a hammer. Persze lehet menni spirit generator skill nélkül is és akkor még egy skill befér. Akkor lehet hasznos a WW is. DPS leadásban gyenge kiegészítő ha választani kell. Csak könnyű és segít megbecsülni a többi kasztot ha sokat használod. Erre is jó példa vagy.
A WD nagyon jó karakter, csapatban brutális dps-t tud jelenleg is leadni, de soloban ugyanez nem annyira egyértelmű. Jobban szét van szórva az ellen és nincs összehúzó skillje. A napraforgó (firebat) skill hatótávolsága meg p!cs@füst. Szóval igazi partyarc. A bulik középpontja -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37033 üzenetére
HA a legdurvább barbid neked volt, akkor az nagyon papír lett és nem adta le a DPS-t ami benne volt, vagy valami fura skillezésben vitted ha gyengébb volt a mostani WD-dnél soloban. Most néztem a "példád". Egy átlagos (?) pack 28 másodpercedbe telt. Ugyanez fekvős barbival (amivel néha helyezkedni kell) 25-26 másodperc. A sima kétkezes nem hammeres buildben meg az act 1 hófehérek egy rend, vagy egy rend+cleave után megfekszenek. Semmivel se gyorsabb a körbesunnyogósdi a WD-vel. Szóval lehet tied volt a legkeményebb barbi, de az vagy nagyon rég volt, vagy néha használni kellett volna a bal egérgombon kívül mást is. Persze lehet Dt barbid volt és emiatt érezted a DPS hiányát (ez mondjuk fura, mert a "Legjobb" barbiknak azzal is laza). Jó a WD, meg vicces, megcukin néznek ki a skill animációi de soloban 1-3 support karakter nélkül nem igazán domborodnak ki az előnyei amik esetleg vannak. Csapatban azért jobb lehet... pár
benyalós... party skillel -
buherka
addikt
válasz
schwartz #37024 üzenetére
jaja...ahogy mondod. Én is belejöttem a WD-be. Nagyon durci tud lenni. Még baba sem kell és úgy is rettentő mód tud aprítani.
Mostanában megint ráálltam a macikra meg a plague denevérre. Próbálom kombinálni hogy egyszerre tudjak távoli ellenfeleket és tömeget is pusztítani.
Elég hatásos. Szűk helyeket nagyon jó kitakarítja a plague bats.Kicsit untam már a tüzes denevért.
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37024 üzenetére
Tudom. Kicsit túloztam. Amúgy ez a videó olyan, hogy egy percig szaladgálsz, aztán megölöd a nagyját. Ennyi idő alatt majdnem hogy gyalogkakukk módban is leölöm ugyanazt az ellent (csak sprint szelei). Meg a low fury buildben is megvan ugyanez. Azt meg fikázták páran hogy lassú. Kb egy rend, a végén 1-2 cleave és halott minden ami közel van.
De igaz. nem fekszik meg oldalszélben a tyúktolvaj. Ha van monk hogy segítse, akkor talán gyorsabb is. Vagy társak, hogy a kezébe adják néha az elejtett fehér botját.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #37002 üzenetére
Picit lomhán mozognak. DH-ban ha nem elírás (mert volt ilyesmi is), akkor a rapidfiret buffolják (a sebzős rúnát durván). Mintha picit ezt túlpörögnék. A meetort a wizardnál viszont el fogják cseszni. A szép és nagy-igazi meteor helyett lesz egy CD-s időre sebzős, meg a többi ami nem is "igazi" meteor? Jég, arcan, meg egyéb csacskaság? Nemár! Molten impactot a népnek... izé, a monstereknek!
A tyúktolvaj denevérkedéséhez lesz ingyé' rúna. Apró hiba, hogy csak channelingre és inkább a kizökkenések a nehezebben kezelhetőek. Mindenesetre remélem nerfelik és pár mimóza megint abbahagyja.
(a zombimászóka-kicsi a rakás rúna elveszti a knockbacket sok másik skillel együtt. EZ viszont mindenképp hasznos lesz) -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #36318 üzenetére
Tegnap skornos-harangos monkkal nyomultam. Jön a warden Act 2-n. Mondom inkább kihagyom. Kitérek, erre a maradék három oldalról befut 3 elit pakkk (2 rare). Persze eltérő affixekkel. Inkább nem mondom meg mennyi esélyem volt középen.
(mondjuk még ki is surranhattam volna így is ha nem falaznak el. ÍGy idővel elfogyott a nafta, fölémkúszott a halálcsillag-warden és jött a "birodalom Visszavág" című rész.
)
(#36319) killerjohn
Most miért? Hát nem?Amúgy a leachre magad mondtad, hogy 2 nélkül nem élhet túl. Pedig de. Mondjuk kettővel könnyebb, de egy se vészes. Megfelelő védelem és sebzés mellett persze.
-
MrCsiT
addikt
válasz
schwartz #36287 üzenetére
A papír kari gondolattal alapból igazad van. Azt sem mondom, hogy most, hogy +exp-re van gear-elve a karim, a 40k life olyan nagyon sok lenne.. de az, hogy ott van 4-5 fallen körülöttem, a rend életlopó rúnás változatával megsimítom őket, majd odébb kell lépjek, mert az üvegbe semmi nem töltődik, az nem normális.
Egyébként új teóriám van : nem az LS nem tölt, rosszabb a helyzet: egyszerűen az ütés parancsát nem érzékeli/dolgozza fel a szerver. 50-60 ms latency mellett, egyszerűen, rossz. Arra alapozom a teóriát, hogy
-a WotB-re is sokszor 3x-4x kell rányomnom, mire átvált a kari, holott nincs cd-n és a fury is maxon van;
-időnként olyan érzésem van, hogy "otthon hagytam a dps-em", mert 6-7 ütés egy sima fallen, ami azért egy unbuff 250k+ dps-es karinál kissé fura, mert ez buffolva 420-600k ugye, és egyébként max. 2 ütés egy ilyen lény.. -
Rebourne
aktív tag
válasz
schwartz #36300 üzenetére
Az örökjeti és a CMWW márpedig ki lesz nyírva. Legalábbis durván fogalmazva, kicsit enyhébben azt mondanám, hogy helyre lesz téve, vagyis nem lesz lehetetlen megcsinálni, de nem lesz annyira erős, mint most, pl. a mechanika megmarad, ha másnem egy legendaryn keresztül, de masszív dps nerfet kap, és akkor máris nem éri meg csak azzal menni. Néhány esetben, pl. örökfagyi wiz csapatban, übereken, még mindig hasznos lehet.
Nem tőlem hallotátok először, mert a fejlesztők már régóta ígérgetik, hogy majd egyszer, mert túl könnyen elérhető, túl erős buildnek tartják őket, ami minden mást elnyom. Pl. itt egy link jó magyarázattal:
http://diablo.somepage.com/news/1555-candid-chats-with-wyatt-cheng-and-travis-day
Arra a részre keressetek rá, hogy "Will Demon Hunters get a real buff?" -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #36307 üzenetére
Nem a reflect szokott több lenni így, hanem a sebzés. olyan mintha rossz oldalról kapnál el egy reflect-elektromos kombót és amellett, hogy visszavágja rád a sebzésed egy részét még a szikrák is pörkölgetnek. Meg a támadásai is. 670 körüli all res és 6700 armorál már nem igazán van ilyen gond. Olyan 67% védelem körül kezdődik a kényelmi zóna. 70% (7000 armor, meg 700 all res) meg az abszolut faceroll. Ott az elhalálozás már igazi kihívás mód barbáron. Gondolom monkon is, csak annak macerásabb összeszedni. Wizardnak is már elég kezelhető MP10-en is a 6400 armor és 750-800 körüli all res. Néha benyomom a safe passage teleportot, de többnyire keményebb mint a barbárom.
(#36311) Gorneck23
Próbáltam. No problem, bro! -
mikromanus
veterán
-
granini
őstag
válasz
Nem kell papir karival fesziteni es nem lesz gond. Legtobben azok sirnak akik igy toljak es ha 1-2 masodpercig kihagy a LS vagy epp nincs mit utni mar fekszenek.
Ez igaz, de én óvatosabban fogalmazva azt mondanám, hogy nekem egyáltalán nem volt soha semmi gondom az LS működésével. Nem tapasztaltam egyszer sem hogy kihagyna, pedig sokat játszom és magas mp-n. Én akkor halok ha nem tudok ütni (korábban fentebb Mikro kérdésére már egyszer felsorolt indokok és szituk.. stun, jail, frozen, befalaz..) de olyanom sosem volt hogy csépelek valakit és abból nem jön life.
Egyébként MrCsiT nem papír karikkal rohangál.. és továbbra is az van hogy halni nem szégyen, sem LS-el sem anélkül
mégegyszer mondom a sporttársaknak az inferno mp10 azért van hogy néha elfeküdjünk és ez így van jól..
-
DjDanee87
addikt
válasz
schwartz #36284 üzenetére
Ezzel annyiban nem értek egyet, hogy az LS szerintem maximum MPL10et simán farmoló emberek többszáz K-s DPSe mellett OP. Pl haver aki nem költött a játékra eurót, nem volt szerencsés dropja most MPL5ön néha a 3% körüli LSt is kevesli, mert kisebb DPS mellett azért nem annyira OP.
-
Edge
veterán
válasz
Pedig e felé megy a dolog a nagyobb statok felé(konzolos képek is ezt támasztják alá). Sztem ezt úgy tudnák kompenzálni hogy tényleg sokan ne rágjanak be és tegyék le a lantot, hogy a mystic képes legyen ilyen statokat tenni a régi itemekre. Úgyis acc bound lesz tehát nem fájna senkinek. Persze semmit nem tudni a mysticről csak annyit hogy lesz. 1 itemet hányszor lehet rerollolni? Nameg hány statot lehet?
Mindenesetre én eltettem mysticig minden mempobol(int/dex/str) egy olyat hogy 200/9/12/vmi crap stat ami helyére jöhet chc, eleinte még ezek is jól fognak jönni, nem fog egyből potyogni a sok übertáp item az tuti. -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #35553 üzenetére
Becsületesen van ennyid... a bot pénzekből. Mármint, hogy az ami kitermelte az se látott embert játék közben nagy hányadban. Aztán megvették a farmerektől a goldot és megvették tőled a gosu itemeket. Ez ilyen. Attól még az botpénz, csak nem a tied (nem te "termelted"). Nálad ez már tisztáramosott fekete jövedelme valaki másnak.
HA nincs annyi bot, akkor kevesebbed lenne... és ugyananynit érne mint ez a 10 milliárd.
Sajnálni meg nem kell ha ilyen gold stop lenne, akkor se téged. Max itemben viszed át, vagy kiemeled időben a balancera vagy a paypalra. Meg addigra úgyis többed lesz. Szorgos kis hangyák összehordják bőven az infláció kompenzációt szerintem. HA ennyid van, akkor nem hiszem, hogy elveszett diablós ember lennél.Az árak meg irreálisak jelenleg. Azaz kitermelhetetlenek normál runnal a highend itemek esetében.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
schwartz #35454 üzenetére
"vagy megvonni a felhasznalas lehetoseget a kiegeszitovel."
Teljes mértékben joga van hozzá, a másik csoportos per, ok és mi van azokkal akik újonnan kezdik a játékot? Nézzenek szembe az irrális árakkal? Lehet sokan azt mondanák, kurva jó a diablo kieg csak egy vagyonba kerül a fejlesztés, ezért hagyom is a fenébe. Vagy azért perelnék mert aki becsületesen játszott az sokkal nagyobb hátrányban lesz azzal szemben aki botolt nonstopp!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
schwartz #35423 üzenetére
Nem értem, Crusader srácok kiegbe jön. Tuti 100% a blizz le fogja húzni róla az ah rmah hasznot, nem a semmibe löki ki, hogy te fillérekből felhúzd. S mivel sokan tartják a régiek közül újdonságnak sokan is fognak indítani ilyen karit és igen erre már megéri a külön ah, ha meg bevezetik, hogy exp karira váltás acboundá teszi az itemeidet amit átviszel akkor meg különösen!
-
rongyi
aktív tag
válasz
schwartz #35364 üzenetére
Igen, ezen én is filóztam, mert teszem azt a mostani cuccaidat eladod lesz goldod, azt eladod paypalra és vársz a kiegre. Na de, mivel (szerintem) új ah-lesz, ezért a gold ára az egekben lesz, még ha marad is az 50 millás stack, mert első körben senkinek nem lesz goldja, az ilvl63-as itemeket meg nem fogja senki sem megvenni. Szólj ha esetleg téves a teóriám, még nem ittam kávét
-
Jazz
veterán
-
czpitti
senior tag
válasz
schwartz #34492 üzenetére
Nah probalgattam én is kicsit.Vettem gyula fejest ami szép és jo csak : bukta setbon,kevesebb life,kissebb dps.A reduced jo,de ha lokdosnek tokmindegy mert kb ugyanynnyit tud a mana mint a tobb dps.tobb life zuni fejes.Ha meg nem lokdosnek tokmindegy mindent leol akármi van a buksiján.Tehát részemrol egyértelmuen a nagyobb dps,tobb life,setbonuszos zuni fejes.AS vs mana na az már nehezebb kérdés.max mana vagy manaregen,ha egyik akkor mennyi legyen a másikbol,mennyi as-t bir el a kari ez mindenkinek egyéni.MIKRO: mindenkinek egyéni bibi
KILLERJOHN : mer stabilabb az élettoltés,tovább tart a mana.A kevesebb as miatt.
-
rongyi
aktív tag
válasz
schwartz #34474 üzenetére
Sanszos, egy jobb wd-n egy-egy item kerül 500 millába vagy többe.
Más: Vettem egy gyökeret rmah-ban és elvileg okés lenne minden, viszont a ládámba nem tudom beleküldeni ergo nincs meg az item. Kezdjek aggódni vagy ez csak a szokásos blizzard féle szarakodás? Mással is előfordult már?
-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #34464 üzenetére
"De en ketkezes fegyo hasznalatrol beszeltem. Ott nincs mit varialni."
nem is neked írtam ezt már. Azért van ott az idézett/megválaszolt hoizzászólás.
Túl kényelmes vagy. Az a bajod. A PayPal meg csak pörög-pörög. (Elnézést. Gondolom full AH hiénázós/magatalálós vagy te is. Nem mintha gondom lenne a "Külső erőforrás bevonással" mint opcióval) .Amúgy egy MP10 képes karakter azért nem tűnik ilyen buildnél olyan vészesnek költségben. Itt egy 500 milla + kavicsok költségvetésű ha jól értem... (igen, ez zuni setbónuszos, de nem is azért linkeltem, hanem mert "nem rossz" kategória ez sem már)
Eh, azok a fetishbabák... -
mikromanus
veterán
válasz
schwartz #34461 üzenetére
értesz
Ez olyan mint késsel-villával enni a spaghettit. Ugyan lehet, hogy hatékony, de nem egyedüli megoldás és a "hazaiak" kapásból kiszúrják a turistát
Egyáltalán próbáltál bármi mást, vagy csak olyan profi vagy, hogy erre nem voltál rászorítva és elvből is kizárod az iilyen balkáni gondolkodásmódot?
(#34462) rongyi
Én mondjuk a Poxra gondoltam, mint drága és kihagyható elemre, de gondolom a maszkban is tudja ugyanazt a többi legendary (kivéve a bónuszt). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest