- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111599 üzenetére
Nem lehet.
Amit upgradelni lehet azok a kövek. Piros kellene a sisakodba... csak ezzel az a baj, hogy a dropod eléggé korlátozva van sztori módban.
Lvl70 fölött úgyis mindent cserélned kell lvl70-es cuccra, az a maximum szint. Utána a tárgyak már item lvl szintben nem különböznek.
Egyedül a menüben, a nehézség skálázásával tudsz tenni bármit is.(#111601) Csokishurka: Nincs mit bánnod. Eddig is elvoltál valahogy. Ne bánkódj, csak örülj.
A D1-et működőképessé tették modern oprendszereken, a GOG-on van, a D2-ről időnként vannak pletykák.
Úgy gondolom egyiket sem kellene erőltetni... D1 és D2 tele azóta elavult játékmechanikákkal, a D2 dropja katasztrófa volt a maga korában is, ha becsületesen játszottál, mod, bot, stb. nélkül, és igen lélekölő dolog azt a pár szerencsétlent +2-3 helyet farmolni állandóan.
Láttam videókat a teleportos farmolós kariról, az nekem nem játék, hogy amíg a célhoz nem érek, kb. 1mp-ként villan a képernyő és máshol vagyok.
Igazából egyik sem lopta be magát a szívembe mint sokaknak, jó volt meg minden, de később találtam jobbakat a műfajon belül. -
Peppo
őstag
válasz
Csokishurka #111595 üzenetére
Nem esélytelen, mert megvan rá a lehetőség. Csak szerintem itt a többség nem lett meg 70 a sztori végére. Én, ha jól emlékszem, valahol 55 körül csaptam le Malthaelt. De ha te 53 vagy act 3-ban, akkor még az is lehet, hogy meglesz a 70 a végére.
De nem kell ezzel foglalkozni, mert adventure módban majd úgyis sokkal jobban jön az xp.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111586 üzenetére
Úgyúgy! Az elején ne húzasd fel magad. Majd a következő szezonban vagy még később.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111586 üzenetére
Az jó ötlet szerintem. Annak nem sok értelme van, hogy felboostoljon valaki új játékosként. Érdemes kitapasztalni hogyan működnek a dolgok, hogyan fejlődik a karakter. Ha valaki boostol és ledobál minden kellő itemet és rögtön a topról indulsz kevésbé fun szerintem.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Csokishurka #111584 üzenetére
Mindossze 5 van es a tortenet nagyon jo,erdemes vele jatszani.Igen lvl70 utan eldontod mit szeretnel ,de az is mind1,mert pillanatok alatt felhuznak lvl1-lvl70-re, adnak geart,goldot(puzzle ring-Vault)
En szezonban,mindig szoloban megyek lvl70-ig.(szezon szokas)
Utana irtam kedves SQX_Barto kolleganakaki hozta a kis alakulatat 3 DH-t
es Greater riftben huztak nekem egy kis paragont,P0-P250+meg,kb 3-4 setet es egyebb legendarykat adomanyoztak a csoves karakteremnek.
Utana irtam,Reelc kolleganak''A bankar'' vegig huzott jo par vaulton es gold-me''GOLD''va.Igy megy ez utana,meg jon a vegtelen Rift,Bounty,Greater Rift trio,ameddig birod
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111581 üzenetére
Így van. Sztori után GAME SETTINGS, Adventure mód, egyből mehet a rift és azért egy full bounty-t (Act1-től Act5-ig) le kéne nyomni, hogy legyen alpanyagod.
Bounty-hoz: "M" betű a térkép és a felkiáltó jelekre kell klikkelni, egyből oda is teleportálsz. Ha egy ACT kész akkor a házikós ikonnál kapod majd Tyraeltől a bounty cache-et (dobozka amit jobb klikkel nyithatsz és ömlik belőle a cucc).
Riftek: A rift végén kapsz greater riftet nyitó követ, szóval rift iután greater rift is mehet, annak a végén dob csak cuccot a főellenfél, plusz kapsz egy legendary gemet amit egyből fejleszthetsz is.
Ruins Of Sesheron-ba mindenképp menj el felszedni a hordaric cube-ot, ez legyen az első a sztori után, ezt utána megtalálod minden városban Zoltan Kulle szelleme mellett. Hogy mit tudsz csinálni a kockával annak olvass utána, talán itt az összefoglalóban is benne van, de lehet már kicsit régi a leírás...
Csapatban (public mód), csináld meg a Game settings - Challenge Rift-et, rengeteg alapanyagot kapsz és egyből használhatod a hordaric cube-ot, amihez alapanyagod a Bounty-kból lenne. Nem kell nagyon pörögnöd, csak nyomkodd a gombokat és kövesd a többieket, mejd ők megcsinálják.Kis boríték ikon fog villogni blara lent, klikk rá és claim to inventory. Inventoryban pedig jobb klikkel nythatod.
SHIFT+J billenytyű kombóvel folyamatosan nézegesd mik a feladatok a szezonban!
UFF -
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka #111579 üzenetére
Igen, a GR pedig a Greater Rift roviditese.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111561 üzenetére
Igen, kampány után adventure mód és megnyílik a többi nehézségi szint, Torment 1-tól esik a zöld cucc emlékeim szerint.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka #111561 üzenetére
"De ha meg lesz a lvl 70 meg a campaign is kesz akkor johet a paragon lvl meg az adventure mod?"
Minek jatszol Campaign-t?
Adventure Mode-ban hamarabb meglesz a level 70. -
grimm2015
senior tag
válasz
Csokishurka #111558 üzenetére
Nem tudsz nehézséget növelni...
-
Ellia
addikt
válasz
Csokishurka #111545 üzenetére
Szerintem keress egy szimpatikus buildet mondjuk itt és próbáld követni. Sajnos a setek eléggé behatárolják a fejlesztés lehetőségét, diverzitás nem nagyon van.
A későbbi hozzászólásodra is ez a válasz, azt kell használni amit a build megkíván.
-
Ellia
addikt
válasz
Csokishurka #111534 üzenetére
Lamentation övvel tudod stackelni (2).
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111520 üzenetére
SHIFT+J gomb mutatja mit kell csinálni, ha egy chaptertben mindent megcsináltál, akkor jobblra lent a tovább gomb.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111520 üzenetére
Itt levan írva.
A feladatok a játékból is előhívthatóak.
Szetet, kozmetikákat, és majd +1 ládahelyet is kapsz, amennyiben teljesíted a feladatokat.
Ma kezdődött, kb. 3 hónap szokott lenni.
A Youtubeon is találhatsz rengeteg videót.
A topik összefoglalóban van linkje hazai honlapoknak is.A sztorit vidd végig először.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111518 üzenetére
Igen, ma indult a szezon, mindenképp season hero-t kezdj!!!
-
MrTwister
őstag
válasz
Csokishurka #105705 üzenetére
Ez így nagyon jól hangzik, elég hozzá az ingyenes alap is vagy a legújjabb kell minden kieggel? Bár az is igaz, hogy ez havidíjas móka ugye.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #105697 üzenetére
Nem tudom mi ez a token dolog, nem is érdekel.
De nem árt ha tudod, hogy nem biztos, hogy lesz a közeljövőben újra akció a Blizznél. Nem túl sűrűn nyomnak ilyen árakat.
Itthon boltban dobozosban max. 6e körül már jó ár a Battlechest. -
boygabi_
aktív tag
válasz
Csokishurka #105695 üzenetére
Igen. Oldalt vannak a fülek. A Necromanta megvásárlásával is jár +2 hely. Azért is érdemes ezeket a seasonban megcsinálni mert non seasonba is ott lesz majd a plusz hely. Abból pedig soha nincs elég
-
Peppo
őstag
válasz
Csokishurka #105689 üzenetére
Van pár apróság, amit csak az adott seasonben lehet megszerezni. De ezek nem használható tárgyak, hanem olyasmik, mint pl. portré keret, amely a karaktered képe körül van. Szóval semmit nem veszítesz, ha nem szerzed meg őket. Én mondjuk meg szoktam, mert inkább season elején szoktam játszani pár napot. NS-ben nem tolom. És mert az ezek megszerzéséhez szükséges feladatokban van némi kihívás. (Nem túl sok, de legalább valami.)
Ill. mostanában jöttek be a tematizált seasonök. Most pl. a RoRG gyűrű bónuszát kapja majd mindenki, ami azért már komolyabb változásokat is eredményezhet a karakterépítésben. Ez csak a következő season ideje alatt lesz elérhető.AH már rég nincs. Számomra az egyik legnagyobb hiányossága a D3-nak a kereskedelem teljes hiánya. Ezt részben kompenzálja a loot rendszer, ami azt jelenti, hogy a tárgyak nagy része a karakterednek megfelelő lesz, és csak ritkán esik más karinak való cucc. Más kérdés, hogy így is sok olyan cucc van, amit nem tudsz használni, csak nyersanyagnak jó.
Ja igen, és seasonönként 1, és összesen 5 plusz ládahelyet is szerezhetsz, ami viszont igen hasznos.
-
reelc
veterán
válasz
AH már rég nincs.
Új játékosként vagy kezdő szezonozóként össze lehet szedni szezononként 1 ládahelyet is. Szóval aki most kezdi annak nem csak kozmetika és pet van. Még van sok idő ráhajtani a dologra.
(#105691) _drk: Attól függ mikor kezdődik a következő szezon. A mostani vége ismert, a kettő között lesz. Majd kiderül mennyi szünet lesz, és akkor.
-
citkar
addikt
válasz
Ha teljesítesz bizonyos elvárásokat (küldetéseket) akkor kapsz ezt azt a szezonban. Részben csicsás dolgokat szépítkezni (nem érdeklenek, azt se tudom hogy hívják ezeket), PET-t (ez legalább szedi a pénzt) és set itemeket. Nem követem a szezonokat, sőt, csak most először foglalkozok vele, de jelenleg egy teljes set gyűjthető ki (nem nehéz, simán vállalható).
-
Peppo
őstag
válasz
Csokishurka #105686 üzenetére
Ugyanaz, mint D2-ben a ladder reset volt. Az új seasonben nulláról indulsz. Új karaktert húzol, felcuccolod, és jutsz vele ameddig tudsz. Aztán season végén ami karaktered és cuccod volt, (és a szerzett xp is) az átkerül non seasonbe, vagyis nem vesztesz el semmit. Viszont az újabb seasonben természetesen ezeket nem tudod használni. Akkor megint elölről kezded az fejlesztést.
Igazából ha már egy seasont végigtoltál maradhatsz a karaktereddel non seasonben is, és fejlesztheted tovább ott. Vannak, akik inkább ezt csinálják, mások meg inkább mindig új seasont kezdenek. Kinek mi jön be.
-
JSaN
addikt
válasz
Csokishurka #105680 üzenetére
Ha szereted a HnS vilagat, akkor erdemes elkezdeni sose keso, teljessen jo jatek frissen szerintem. Smoothabb es fluidabb mint a konkurencia jatekmenete.
Elkezded story modot aztan mehet adventure, 2 het alatt boven ki ismered aztan johetsz seasonba december masodik feleben.
Mi is 3 havonta ujra kezdjuk nullarol season resetkor, igaz mi mar csukott szemmel. -
citkar
addikt
válasz
Csokishurka #105682 üzenetére
Úgy látom, hogy 26-án, azaz ma véget ér valamikor.
Toljad csak, más, mint a Dio 1 vagy 2, de végül is én elfogadtam azt a válaszukat, hogy aki a D2-vel akar játszani, az játsszon azzal, most mást akarnak csinálni (annak előnyével és hátrányával együtt). -
citkar
addikt
válasz
Csokishurka #105680 üzenetére
Ha szereted ezt a világot és játékstílust akkor simán megéri megvenni és a nulláról kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest