Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Csokishurka #105689 üzenetére

    Van pár apróság, amit csak az adott seasonben lehet megszerezni. De ezek nem használható tárgyak, hanem olyasmik, mint pl. portré keret, amely a karaktered képe körül van. Szóval semmit nem veszítesz, ha nem szerzed meg őket. Én mondjuk meg szoktam, mert inkább season elején szoktam játszani pár napot. NS-ben nem tolom. És mert az ezek megszerzéséhez szükséges feladatokban van némi kihívás. (Nem túl sok, de legalább valami.)
    Ill. mostanában jöttek be a tematizált seasonök. Most pl. a RoRG gyűrű bónuszát kapja majd mindenki, ami azért már komolyabb változásokat is eredményezhet a karakterépítésben. Ez csak a következő season ideje alatt lesz elérhető.

    AH már rég nincs. Számomra az egyik legnagyobb hiányossága a D3-nak a kereskedelem teljes hiánya. Ezt részben kompenzálja a loot rendszer, ami azt jelenti, hogy a tárgyak nagy része a karakterednek megfelelő lesz, és csak ritkán esik más karinak való cucc. Más kérdés, hogy így is sok olyan cucc van, amit nem tudsz használni, csak nyersanyagnak jó.

    Ja igen, és seasonönként 1, és összesen 5 plusz ládahelyet is szerezhetsz, ami viszont igen hasznos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák