- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
úristen végre valaki aki leírta rendesen!
egyébként a RealParagonos srácnak már gyúrom a fejét, hogy tegye rendbe a zárójelben lévő számot, mert összezavarja a népet, és lesz helyette % kijelzés, ami azt mutatja majd, hogy a jelenlegi karakterek paragonja ÖSSZESEN hol tart %-ban a 10*p100-hoz képest (mert ugye tudjuk hogy a p50 nem fél úton van p100 felé...)Mindeközben már meg van az új pályák (area), térképek (scene), tárgyak (gamebalance) listája, nevekkel, ilvl-ekkel, stb. A következő a szörnyek és NPC-k és egyéb objektumok (actor) listája
HUD is kap hamarosan Paragon 2.0 kijelzést
-
-
Fitzgerald
veterán
Nem, nem volt. Amugy ezt az egesz authenticator dolgot lehuzasnak erzem.
Kicsit olyan szaga van, mintha a Blizzard szandekosan "torne"/toretne fel az accokat, hogy eladjak az authenticatort.
Miert van az, hogy sem EA, sem UBI, sem Steam accountomat nem tortek fel meg sosem?
Azokon sem hasznalok semmi ilyesmit...
A legidegesitobb viszont az, hogy a supportosoknak kolektiv tudatuk van, mint a borgnak a Star Trekben:minel tobben vannak, annal okosabbak. 1 representative egyedul meg sosem volt kepes megerteni hogy mirol is beszelek, pedig kozel anyanyelvi szinten beszelem az angolt.
Ugyhogy ha hosszura nyulik a ticket, mindig odairom az ujabb post elejere, hogy please read the entire ticket log thoroughly lol. Vicc. -
Lézerparaszt
őstag
Az armor nem feltétlenül szükséges én úgy vettem észre, nekem is 3700 körül van. Lehet helyette pótolni HP-val. A Life Steales Skorn viszont szerintem elengedhetetlen hogy ha nem akarsz sűrűn halni. Bőven tovább tart a mana és akár dupla annyi is lehet a LS mint most. Ezután meg már csak a dps-t kell növelni, hogy jobban érvényesüljön a lifesteal.
-
Gorneck
legenda
Refinél kénytelen vagy, mivel 1 LS van rajtad (az meg csak armoros Horrival lehet kezelni, bár az se mindig ok)...vagy úgy kell helyezkedni, hogy a malacot vagy vmi trash is üss...akkor nem fog fájni a refi...
Sajna egyik legnagyobb hátránya 1 LS-es üzemmódnak...a másik a perma fagyi...mondjuk az nem függ a fegyótól ugye...
-
Gyuri27
félisten
Egyedül játszol. Amúgy hasonló gearben nekem mp8 haladós, mp9 is megy (szopatós eliteknél nem árt figyelni).[link] meg neked szerintem sok az as. Én is érzem ennek kártékony hatását. Ezért szeretnék egy macét vagy lándzsát (lándzsaaaaaaaaaaaaaaaaa pittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Persze azok ritka dolgok. Így nagyon drágák.
Ja és vessel helyett jungle. -
Thrawn
félisten
Nem lesz Alkaizer run, mert A1-től kezdve A5-ig bárhova mehetsz ezentúl. Lesz más annak aki paragonozni akar. Aki lootra gyúr és szeretné minél előbb felgearelni magát az Nephalen Rifteket fog nyomni (ami szerintem igen macerás lesz, sokat kell majd farmolni egy-egy kulcsért.
Gorneck23: Azok a játékosok jobb ha találnak maguknak valami állást magunknak a Blizzardnál
#40499: most meg A1-et nyomják egyfeszt, az jobb?
-
Qccy
csendes tag
Na igen, ha a papírforma bejön, akkor valami hulladékot köhög majd fel a bizsus.
Ettől függetlenül jól jönne egy HF a bónusz XP miatt. Nem akarok valami szupercsillagharcost összerakni, csak egy erős közepes karit. A mostani célom, ROS megjelenésééig, 1-2 heromat felhozni 100-as paragonra. Ehhez már egy átlagos HF is jól jönne. -
Vistaboy
veterán
Ez van akkor, ha egy játék mechanikáját az AH - és a kereskedésből származó nyerészkedés - köré építik. Amíg nem jön meg az új loot 2.0 rendszer (Hogy ne legyek rákényszerülve az AH-t túrni használható cuccok után), elő sem veszem többé a játékot. Pedig tényleg tetszene, de én magam szeretem megszerezni szörnyektől a cuccokat és utálom, ha erre alig van lehetőség, mert nincs értékelhető drop.
-
mikromanus
veterán
Há-há-há!!! Bolondok. Betáraztak nightmare essence-ből? Azért elég sanszos, hogy nem olyan material kell majd hozzá. Vagy az item/karakter szintjének megfelelő, vagy (ami esélyesebb) magasabb nehézségnek megfelelő esszencia kell majd szerintem a rerollhoz és enchamthoz. Esetleg olyan ami infernon eshet, de jelenleg nem eshet. A képeken meg simán csak nem látszik a különbség, vagy még nincs kész az új anyag designja és beraktak valamii ritkán látottat. A balekok meg bespájzoltak? Fenébe! Épp ilyenkor nincs tartalékom belőle. Fene se gomndolta, hogy ennyire low itemre gerjednek majd rá acasualok és nyerészkedők... PErsze az is lehet, hogy csak 1-2 ember ügyeskedett és vásárolt fel mindent amit lehetett. NM esszenciából azért kisebb a készlet...
(#39568) killerjohn
Lesz ladder, de nem lesz olyan drasztikus hatása ha egyszerre vezetik be a kieggel szerintem. Elég sok új lehetőség lesz a meglévő játékosoknak/karaktereknek is, így kisebb lesz a "kényszer" (azaz ok az unalom miatt) a váltásra. Persze ha elindul a ladder, akkor én tuti rávetem magam. A többi karakteremet meg majd folytatom ha már reménytelenül visszaszorulok a top 1000 (vagy 100000)-be -
Muton
addikt
hc rendben van. a mai 2-3 óra alatt vagy 15 mp volt összesen gáz(ocska
), még az utolsó életemet sem fenyegette semmi. szóval ha ezt hoznák mindig, elégedett lennék
sőt, még tejfölösSérónak egy legend sapi is esett (persze trashtől, hogy ne csalódjak), nem is akartam elhinni, hogy nem kell beletolni vagy 300 órát...
még vagy 2-3 hsz és PH!aragon szintet lépek, addiktra
-
mikromanus
veterán
Előzmény? Tények? Mégis hogy jön az ide?
Az adott hozzászólásra reagáltam. csak arra amit mondott. Amúgy lehet nem elvárható, de czpitti kolléga nem szarral gurugázik ha egészséges (?) megalomániáról van szó. A lényeges rész: "mégis hozzá kellett nyulni a jurohoz hogy ezt csináljam"
Szóval neki elvárás volt hogy így menjen. Bele is túrt a jórú kötegekbe. -
oxox
addikt
elfogyott az ido.
ma egyebkent kiprobaltam, 25% XP-s kaviccsal, hogy mi a gyorsabb lvl0, vagy HP kaviccsal a lvl1.
utobbin szemlatomast gyorsabb volt a fejlodes, hiaba rohantam at lvl0-an a palyan.en egy lvl 40 koruli hullamon jutottam el idaig...hulye chat beszivatott...sc2 kollega ramirt, valaszoltam neki, majd nyomkodtam a gyorsgombokat serenyen ..."11222111211qqqqq" volt a halott kepem bal sarkaban
az egyik cimbinek ket varazslo karaktere halalanal voltam jelen (segitettem neki szintezni)...az utobbi (ket napja) lvl59-en verzett el hell lvl10-en egy vortexet dobtak ra (szerencsere itt mar sajat maga alitotta a szintet)
jahh es ma sajna tuti nem jo, mert meg huzom az igat...remelhetoleg holnap leszek
-
Bird
addikt
Nemsokára lesz megint mit moderálni.
ProEvoFan:A konzolos "mckis" diablo koncepcióját mondjuk totál felesleges összehasonlítani a "miénkkel". Olyan, mint a körte az alma...
A konzolos drop átültetése tönkre vágná azt a pár ezer órát amit bele öltem. És azt személy szerint nagyon nem szeretném! -
Rayner
őstag
Manapság már tökmindegy hogy milyen a farm, sajna az átlag itemek értéke esett az elmúlt évben.
Pl egy IK chest ami 150str/150vit, tavaly még eladtam 130m-ért az most jó ha 30m.
abban igazat adok, hogy most már tényleg xart sem ér a drop, mert amíg az 1. barbim felhúztam p100-ra addig esett ilyenolyan cucc és lett pár100m goldom, addig most a 3. barbival nem volt 1 dropom sem ami 1m feletti lenne.
Azt is figyelembe kell venni hogy a 2 karim között van 1 év. és anno ugyanazok a droppok értek 500m-t addig ma már 10m-t.
Top cucc sose esett nekem sem a legnagyobb drop egy 500m-s tri amu volt, persze a craft után mert előtte 2B+-t ért volna.
Másik pedig szerintem sok ember nincs tisztában az itemekkel és sokat ugy tesznek AHba hogy fogalmuk sincs az értékével. (itt arra gondolok hogy ha az illető sokat tapasztalta azt hogy betett AHba egy cuccot és 5mp alatt elvitték akkor azt benézte és sokkal többet ért) emberi hülyeség ellen pedig nincs orvosság. Írom ezt úgy hogy nem egyszer magam is benéztem 1-1 cuccot és vertem a fejem a falba mikor megláttam bent 20x-os áron.
A ettől eltekintve a cuccok minősége és az egész loot jelenleg egy ótvar xar -
mikromanus
veterán
Bizony-bizony... Van akinek tényleg nem kellene MP10-en játszania.
Az óraszámmal marhaság számolni. Ajándék top itemet adni érte meg még nagyobb melléfogás lenne. 150k unbuffed DPS-es barbárommal stabilan farmoltam MP10-et... csak a drop picit kevés volt. EZ ilyren. Ha lassan és keveset ölsz, akkor kevés a drop. Kevés dropból kisebb az esély a jobbra. A csapat is nagyon számít. Talán az extra xp/mf/gf nem tűnik soknak papíron, de nagyon látszik. Emellett ott van az is, hogy a szörnyek kevesebb HP "buffot" kapnak belépő Hősönként, mint amit akár totál azonos karaktereknél DPS-ben nyer a csapat. 4 játékosnál 2,5-szeres a HP? A csapat össz sebzése meg akkor is négyszeres ha nem igazán támogatják egymást skillekkel. A csapat az minimum +1-2 MP szintet jelent farmolásnál, ami ugyanolyan jól teljesíthető. MP7-8 solo farmnál ilyen alapon megvan az MP10 képes farm csapatban. Lehet a sebzése az ellennek ott több, de a "party skillekkel" simán túlbiztosítható a védelem és a sebzés is.
Röviden: az ePenis méricskélés helyett inkább játszatok! Célirányosan és kegyetlenül! Lehetőleg csapatban!
(#38196) Lézerparaszt
Jaja. Bosszantó is amikor valami skill igényesebbet villantok (vagyis gyengébb cuccban megyek más builddel), akkor a "nagyok" csak szánakozva mosolyognak vagy fikáznak a sablon 200 óra óta nem módosított buildjükből kipislogva. Mondjuk néha bepottyan 1-2 "kereszt a hátba" effekt is, de azt normál builddel fallenek ellen is bemutatom néha -
Muton
addikt
hát remélem még lemegy, mert nem tudom, hogy mióta gyűjtöttem őket. nem lenne amúgy nagy érvágás, csak abba hagynám a játékot
milyen jó nekem: átéltem egy teljes napfogyatkozást, az ezredfordulót, egy földrengést is megtapasztaltam, és majdani 40-50 éves kapuzárási pánik mellé még egy zárási pánikot is
-
Gorneck
legenda
A játéknak tartalom tenne jót...már nagyon régóta lófax sincs...erre szartak rá (most meg kb nulláról építik újra)...aki ügyes volt, illetve kicsit is céltudatosan tolta boldogult...
A baj azzal van, hogy ha azt a lootot adják amit pl konzolon, akkor egyszerűen semmi értelme se lesz esetleg egy kiegre való nevezésnek...az meg elég gáz...mert, ha 1-2 héten belül elédbasznak mindent, akkor nincs az a tartalom ami oda fog ültetni a játék elé.Ha jön az offline mód az még szebb lesz...
Jön majd a sok agyonfaragott kari, mint d2ben.
Nagyon jó lenne Blizz szépen lassan kiköhögne már egy értelmes összefoglalót merre is kíván haladni, mert egyre jobban fúrja az oldalam a dolog...
-
törölt tag
Sokan tenyleg ugyesen porgettek a dolgokat es jol is jartak
Nekik azert ez egy fajo pont lehet most.
De a Blizzard-nal is rajottek, hogy 2-3 kieget meg kellene csinalni es azert a visszatero vevoket is valahogy vissza kellene csalogatni. Sokan az AH miatt fejeztek be a jatekot. Ha nincs AH akkor tobb visszatero vevot szerezhetnek.
Most csak azok vannak jatekban akiknek bejon ez a rendszer es hat ha ilyet meglepnek akkor nem lehetnek valami sokan.szerk:
Ami nekem erdekes az a Battle.net client. Egyreszt a jatekok is konyebben elerhetoek masreszt meg shop-kent is lehetne benne venni + dolgokat mint Nephalem Valor boost vagy Xp boost vagy akarmit.
Tehat lehet, hogy nem az item-ek kerulnek majd penzbe hanem a buff-ok mint a F2P MMO-kban -
mikromanus
veterán
Csitt! Ez van, ezt kapja.
Igazából nem értem a kérést. Ha a DPS nem igazán fontos, akkro egy közepes simán van ilyenből AH-ban ócsóé'. No mindegy. Nekem maxos kavics van benne, így sóher-bizalmatlan-disznó kategória maradok.
Este azt hiszem felhúzom a barbár lánykát 60-ra. Trancsírozni támadt kedvem, de ha nem jön XP (para 100 karakter), akkor az nem olyan muris... VAgyis muris, csak most az XP hozamot is nézném majd.
-
Eternitys
aktív tag
-
Edge
veterán
nem válaszoltam minden kérdésre, na a lényeg ha már nem tudsz 2b-t rábiddelni hanem többet ír azt már buktad arra már rátettek 2b-t, vagyis nemtudsz licitálni. És igen az viszi aki már rátette a 2b-t. Szokták trükkösebben is csinálni 1.905.000.000-t bidelnek rá és a köv lépcső az már 2b felett lenne így nem enged rátenni 2b-t.
Gorni: igen, felettébb bosszantó ez a jelenség amikor a saját karira vadászik itemeket az ember, lenyúlják előle hiába van meg rá a lé, aztán látja hogy rmahban ott figyel átszámolva eu-ból igg-re 3-4x-es áron mint 2b. Az már a kattyják be kategória.
Tuti hogy vannak olyan itemek amik sose kerülnek ki úgy ahból hogy vki használja is mindig csak a flippelők között pattog.
Dehát ez is csak egy jelenség bármennyire is idegesítő tud lenni -
mikromanus
veterán
MP10-en a komisz ellenfelek jó védelemnél is lekapnak 30k life-ot, így kis ráhagyással 35k-tól kezd életképes lenni szerintem. 40k felett már csak a kényelem miatt kell, vagy mert máson nehezebb védelmet szedni már
600 all res meg azért kellhet, de ha nincs elég még mindig rádobhatsz egy warcryt és nincs gondod.
Ez a resist Muldernél már szerintem is kényelmetlen. Armorban azért vastagon megvan a szükséges szint a warcry után már... Kis armor-resist transzferrel jobb lenne a védelme talán. Mindjárt visszakeresem, hog ymennyi a faceroll határ korábbi számítások alapján armor-resist kombónál. Az is egy játékstílus. Elnyomhatatlan karakter és mint egy véreb úgy támad. Ráharap az ellenre és amíg él nem ereszti. Jöhet eső-tűz, vagy villám.edit: meg is van 67-68% kb a határ védelemnél ahol elég könnyűvé válik.(armor és resist). 70-70%-kal már szadizmus az ellenfelekkel az MP10. Ez warcry utáni 700 allres. Armorban nem tudom mennyi lehet. Megnézem a videómban amit überre nyomtam
-
Jazz
veterán
Jó lenne a HC, de addig amíg szerver lagg van, meg fps crash, fps lagg, és sz.ul megírt engine ami összeomlik túl sok részecske és effect egyidejű jelenléte mellett, úgy, hogy emellett ugyanezen high-end pc-n folyékonyan hasít az FC3 full max grafika (ez már önmagában röhej), szóval ez nem kihívás hanem mazohizus.
-
killerjohn
addikt
jaja, újabban mindenhonnan az jön, hogy D3 1.0.7 óta átment XP farmolásba - drop hiányában. Végül is ez is egy goldsink - az emberek menjenek XP-t farmolni, mert gold és item úgyis túl sok van, egyik sem ér semmit, kijavítani nem tudják hiszen az egész játék broken már az alapjaiban. Egyébként ahogy elnézem, senkit sem zavar hogy nincs drop, mindenki ráizgult az XP-re
Ha most Sárpacosra venném a figurát, simán ki tudnék ebből kanyarintani egy összeesküvés elméletet 4-5 "hallottam mindenfelé" forrásmegjelöléssel, de inkább kihagyom.
-
killerjohn
addikt
A fenéket érdemes...
Nerfelték egy csomó "kis mob" drop-rate-jét, emiatt (MP1 és afölött) act1-en és act2-n ugyanazon MP-n ugyanazzal a karival és build-el ~30%-al kevesebb a drop mint act3-on. Ez a legendary és rare cuccokra is igaz.
-
-
F-ECT$
titán
Nem akarok ismét cm vs archon vitát kirobbantani, de szerintem kb így néz ki a 2 build használhatósága a szükséges gold mennyiségéhez viszonyítva:
-alacsony mpl-re (mpl0-3) archon a jobb, és egy ehhez szükséges ~200k dps-es archont viszonylag olcsó összehozni
-olyan 2-300 millió goldból össze lehet hozni egy solo mpl6-8 körüli cm-et, amivel már meg tudod oldani az mpl10 überek megfogását is
-1B+ körüli összegből már össze lehet hozni mpl7+ archont is, de ehhez nem árt már olyan 350k+ dpsA 2 gearnek van közös része, de azért jó pár cuccot le kell cserélni:
-loh helyett ls
-chantodo set helyett kard + triumA többit leírta Edge.
-
Edge
veterán
Szvsz egyszerűbb ha linkelem a karimat:
Wizzykb. ilyesmi geart dobj össze ha archon wizt akarsz. Mindegyik sloton lévő itemre létezik olcsóbb megfelelő nézz körül ahban. Viszont mempo helyett andarielt használj ha nincs rá keret, mempoig én is azt használtam. Andarielből lehet 160+int/70+allreses vagy 250+int-es esetleg int/vit-es vagy 160+int/socket, ahogy tetszik. Andarielt csakis chcs mempo válthat ki dpsben, ezt ne feledd, szóval chc nélküli mempoban ne gondolkodj, akkor már andy.
sirandrish:
naja
-
mikromanus
veterán
A bot az zavaró picit. Casualoknak nagyon kényelmes, hogy lemond egy kakaóscsigáról és lesz belőle MP5 kompatibilis karakter 0 óra infernós előélet után, de amúgy tényleg nem szerencsés. A jó itemek ára nem változik ilyen drasztikusan napi szinten. Patchenként egyre jobb itemek lehetnek, a kereslet alig, vagy egyáltalán nem növekszik, így a régi legendás fogások idővel elkopnak és fényüket vesztik. Ettől még ugyanúgy használhatóak. A kiemelkedő jellemzőkombinációs és magas értékes itemek meg ritkák. Minnél nagyobb az igény rá és minnél kevesebb van belőle, annál drágább lesz. Lényegében meg kell győznöd valamivel az eladót, hogy neked adja. Ez elsődlegesen az ár a high-end cuccoknál. Mivel a mostani 2 milliárd határ a sok gold miatt már nem elégséges így a legjobb cuccok vagy ritkán fordulnak meg csak AH-ban, vagy máshonnan szerezhetőek. Hivatalosan RMAH-ból, nem hivatalosan meg... de ezt inkább hagyjuk. Ha nem valós pénzt akar valaki költeni rá, hanem amit összeügyeskedett (és rengeteg fénylő érméje van a virtuális világban), akkor az AH nem megoldás. Marad a külső piac. Mondjuk a d2jsp. Ha casual vagy, akkor nincs meg a kellő "ingame meggyőzőerőd" a top 0,001%-nak jutó itemek megszerzéséhez. Ha alkalmi/casual játékos vagy, akkor nem is érdemled meg. Max súlyos büntetés árán. Ez esetben a bünti a pénztárca karcsúsító művelet. Nehéz ám bekerűlni a hosszú ePenis klubba ha kisgömböc vagy és nem nagy laposs*ggű kocka
-
SLYM
veterán
hát akkor játsz. mi gátol meg benne? nem kötelező ezzel foglalkozni. nem értem itt a legtöbbek problémáit, olvassátok el egy nap a híreket, ott ennyi forinttal meg dollárral szórakoznak emeberek, nem most már szinte semmit se érő játékbeli arannyal. a blizzard egy komoly cég, sokmillió dolláros projectekkel, jóesetben bevétellel is, ki nem szarja le, hogy egy ilyen akcióval valaki keres egy kevés pénzt? nem hogy örülnétek, hogy a több száz óra játékidő után megint van valami változás
-
Bird
addikt
Viszont ha a dropot nagyon feltekernék 3 hét után már nem játszana senki.... Sehogy sem jó ez. Kellene egy reset és elölről kezdeni az egészet, mármint a piaci/gazdasági részét... Persze ennek csak botok nélkül lenne értelme.
radi8tor1:: Nem az itemekre, hanem a goldra gondoltam.... Mindenkitől elvenni azt jó napot!
Sirandrish: Kíváncsian várom az itemizációs pecset.... Vajon milyen irányba billenti el majd a mérleget?
-
Assdak
őstag
Ha felmennek az árak, ez nem az ügyeskedések miatt lesz, hanem mert más árfolyamot állít be a Blizzard, hogy visszaterelje a gold vásárlókat a játékba.
Hátrányban max akkor vagy, ha gold milliárdokon ülsz, és nem fekteted be. Mivel mindennek az ára azonos arányban fog felmenni, ezért ebből semmit nem fogsz érezni. Nyilván, aki szimpla gold droppból akar milliókat összeszedni, az becummantja. -
Gorneck
legenda
A casual gémerek miatt lett szétkúrva a játék a sok sííírás miatt...ezzel a baromi sok nerffel...jön az új játékos 1-2 napos reggel, haver 2-3 óra alatt 60ra viszi, 10 perc alatt felruházza és már mehet is mpl4-5-re a 0 perces karijával. Senki se kötelez arra, hogy elemzéseket végezz, engem se kötelezett, mert rohadtul nem érdekel ez a része, de mégis boldogulok...sima mezei átlagos játékos vagyok semmi több...nem nagyon értem ezen miért kell pörögni vagy miért fáj ez. Játszani kell, oszt vagy mázlid lesz vagy nem...
-
mikromanus
veterán
A többszázmilla kereskedelem és az MP10 farmra képes karakterek már nem casual gamer kategóriák. Ha mégis casualok ott nyomulnak, akkro azért sokat fizettek. Nem oda valóak. Te se vagy szerintem már annyira casual. Kiestél a klubból
(#26906) mikromanus
Mármint ezek egymilla goldra vonatkozó árak -
mikromanus
veterán
Nem kell vele törődni. A casualok enélkül is simán ellehetnek MP2-5-ös szintig olcsón (kifarmolható goldból is). A high-end itemekhez meg úgyse nagyon férnek hozzá. Egy AH/RMAH és trade ablak mentes ladderjöhetne. Amolyan magatalálós vagy "klántagok közt átadható" itemekkel. Aztán nincs rinya, hogy "csakapénzrőlszól", meg "megloptak a botok és a Bliz"
persze ha valami kereskedés is lenne benne, akkor az már macera. A Teljes trade tilalom a nyerő.
(#26900) Assdak
A goldmennyiség ettől nem változik. Csak nem "más" módokon adnak el ugyanannyit. Annyiban lesz más, hogy balekfogó módszerrel már a casualok/félkocka játékosok nem jutnak "sok" euróhoz a túlárazott gold kereskedelemmel.(#26908) Assdak
0,0233 euró, vagy 0,031 dollár most kb. picit felment a spekulánsok miatt... -
Assdak
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest