- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Ha látni akarod a különbséget egy cRPG és a Diablo féle hack&slash között, akkor próbáld ki a The Elder Scrolls sorozatot, konkrétan az Oblivionnal játszottam viszonylag sokat, és kb. 100x összetettebb mint a Diablo. Utána ha tetszik a dolog, akkor érdemes utánaolvasni egy PnP (pen and paper) alapú RPG-nek, ami szintén kb. 100x összetettebb mint bármilyen computer RPG, azaz cRPG. Persze ehhez kell egy normális asztaltársaság, vannak klubok illetve számos egyéb oldal ahol lehet csapatokhoz csatlakozni (pl. [link]), ezerszer jobb móka egy igazi asztali szerepjáték, mint bármilyen videójáték társa.
-
Cyberbeni
addikt
a 3. részben már főleg a hack n slash rész a domináns, nem az rpg elemek. (tehát nem kell azon aggódnod, hogy most ugyan magic missile mindennél jobb, viszont 5 szint múlva már arcane orbbal mindenkit írthatnál)
ezért is nem vettem meg az obliviont, mert ott ugye figyelni kell, hogy miből mennyit fejlődsz, nekem meg az a fontos, hogy menjen a gyilkolás orrba-szájba. torchlighttal sem játszottam olyan sokat, pedig ott nem sokat számított, hogy milyen builddel mentél, viszont nem volt coop. (többször is elkezdtem, csak mindig meguntam, amikor meg legközelebb felraktam, akkor meg már nem volt meg a mentés, de legalább legnehezebb szinten az elején sem volt már olyan könnyű (jó, nem voltak gondjaim, de d2 players 8-ban is elég könyyű az elején(még könnyebb is, mert jobban fejlődsz))
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest