Aktív témák
-
Cos
senior tag
Diablo II v.1.10 original topic: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17706&arc=f[/L]
-
Steelheart
senior tag
Mindenki nekróval viszi... Egyébként én előről kezdtem, ahogy kijötta patch: most van egy 79-es szintű paladinom.
Utóirat: talán még valaki benéz erre az oldalra... -
alitak
senior tag
Még nem sikerült feltennem a v1.10-es pecset. Azonban Necroval vagyok, valahol 35-ös szint körül és nightmair-en act V-ben. Már rég játszottam, nem nagyon van rá időm
-
Esmein
nagyúr
ha valaki feljön closedra keresse esmy[stf]-et.
-
xuldar
addikt
Nagyon figyelted a változtatások listáját, látom:)
Minden 3 skillpontra ad egy csontit. Tehát 20-as skillnél 6-ot idézhetsz, 21-nél már 7-et, stb...
Én is nekroval kezdtem az 1.10-est, 13. szint, Most jutottam be Andarielhez. Nincs rá sok időm:) Tényleg nagyon sok drágakövet ad, de ezt annak tudom be, hogy a Horadric Cube-hoz rengeteg új recept van, amihez kell drágakő. -
Észrevétel no.1 Ezentúl a Necronak, nem lehet 3-nál több csontija, meg csontimágusa... :(((
-
Cos
senior tag
Ajánlom figyelmedbe! :))
:DD [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17706[/L] :DD -
Sziasztok!
Vki szokott még Diablo 2-vel nyomulni közületek? Nemrég jött ki a 1.10-es patch és szerintem qrva jó lett a játékmenet, sokkal kiegyensúlyozottabb lett minden. Gyakrabban kapunk gem-eket meg jó cuccokat. Nektek mi a tapasztalatotok ilyen téren? Én egy új karit indítottam el Necromancer és már 25-ös szintű, pedig még csak az ACT3 elején vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest