- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Kösz, még annyi lenne a kérdésem, hogy pontosan minek a kiterjesztését kell átnevezni?
-
Steelheart
senior tag
Ezzel a link-kel lehet vmi gond. Lehet, hogy mert XP-n futtatom? bár elvileg nem szabadna nem működnie...
-
Steelheart
senior tag
Hát én nem tudom, de akármit csinálok, ez akkor is talál hibákat még a példaprogramokban is...
10 / 13 menu.pp | Hint: Unit STRINGS not used in MENUDEMO
link.res | file not recognized: File format not recognized
285 / 1 menu.pp | Error: Error while linking
Mindig ezeket írja ki. Alapon telepítettem és mivel máshogy nem is lehet, egyszerűen nem állítottam át semmit csak megnyitottam egy example-t és adtam neki egy ikont.
Valaki meg tudná mondani, hogyan kell a DevPast konfigurálni ahhoz, hogy jól működjön, és ne menjek vissza Turbo Pascalozni? :DDD
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Na igen, ez az a bizonyos, mikor klikk a linkre, és aztán:
Not Found
The requested URL /dev/devpas192.exe was not found on this server.
A Free Pascalos kéne, ha lehet -
Steelheart
senior tag
Lehet, hogy régi egy kicsit a progi, bár már a pascal nyelvhez képest nem is annyira, de azért jól használható. Az egyetlen problémám, hogy nekem olyan példány jutott, ami nem tud lefordítani, sem futtatni egy egész egyszerű progit sem. Egyszóval nem tudom használni. Tudna valaki küldeni egy hibamentes DevPas 1.9.2-t, vagy legalább belinkelni egy címet vagy ftp-t, ahonnan letölthetném? A hivatalos oldalon sajna már nem elérhető (fene tudja, miért) :(
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest