- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csatlakoznék hozzád, és a sok ezer hasonló cipőben járó emberhez
A 970 gtx-el hibátlanul ment minden, és öröm és bódottág volt, most h megjött a 1070 már pár perc után közli h olyan beállításokat akarok amit nem bír a kártya. Még ló beállításon is csak nyerít ahelyett h száguldana.
-
válasz
[Prolixus] #73 üzenetére
A " "segges" okoskodásdat" " idéztem egy olyan embertől, aki anno a játékgépes világban (nem tudom milyen idős vagy, de lehet nem is éltél még
) gépenként max 1 érmével végigtolt bármilyen játéktermet. Értsd Pro. Sokkal pro-b mint a PH 99%-a. Talán rókakoma barátunk ismeri is, hiszen szegedi lokál tag, csak az utóbbi hetekben nem aktív.
A véleményeddel nincs semmi baj, viszont a stíluson van még mit finomítanod, így csak maradjunk annyiban, hogy ezek után ignoráljuk egymást, mert az avatárommal ellentétben én nem vagyok hajlandó ennyire leereszkedni.
-
válasz
[Prolixus] #71 üzenetére
Action(értsd FPS) rpg, stealth Ez a hivatalos besorolás. Mintha még itt is csak második lenne a lopakszás, de felőlem pörögj a hátadon ha tetszik, a tényen ez sem változtat
Arra viszont megkérlek hogy ne próbáld elmondatni velem amit szerinted én gondolok, mert nem azt gondolom. -
válasz
FoxiestFox #67 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy próbáld ki hardon : amennyi typoon ammot fogsz találni a hajadra kenheted
És tényleg nem kell semmi csak segg a lopakszáshoz. Nem beszélve arról hogy szitén végtelen erre kihegyezett játék van
MOD: és a játék szellemisége a cyberpunk, nem az hogy lopakodós
(#68) [Prolixus]: a játék -szerencsére- nem dedikált, a topik pedig nyilvános. A cyberpunk hangulat ami a DX világban fontos nekem. A Splinter cell -topikba -már ha létezik egyáltalán és nem lopakodva rejtőzködik minden nagy fanja- pl nem járok, mert már a történet is távol áll tőlem.
-
válasz
FoxiestFox #65 üzenetére
Jól vélik. Én herótot kapok a lopakodástó. Ahhoz nem kell reflex meg ügyesség, csak segg hogy kivárd mikor menj,
-
válasz
FoxiestFox #60 üzenetére
Mi nem az németül, fhansziául vagy esetleg hindi nyelven?
-
-
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
Természetesen. Bár moddolni kellet hogy legyenek színei
-
Mondjuk én picit morcos vagyok h lassúak vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest