Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Versus
senior tag
http://download.guru3d.com/nvhardpage/
Ezt futtasd , és engedélyezd a detonátor beállításokat rajta.
Utána már nincs lezárva ,bármit módosíthatsz a detonátorból és nem kell mellette futtatnod más progit. -
-
Snowcat
tag
Van egy ilyen Cool Bits registry file, azt felrakod, azt megjelenik egy ilyen órajelfrekis fülecske, ahol állítgathatod...
-
_Volkovy_
nagyúr
lehet detonatorból húzni a kártyát!nálam is így megy!egy bejegyzést hozzá kell adni a registryhez és meg is jelenik a fül.hova küldhetem a reg file-t?
-
SLi
tag
A 41,09 detonátor érdekes módon mindig kilép d3d,open gl be meg lefagy az asus v7700pro deluxe-val Win 98-ba,Win 98 SE is,de ME nem.na mind1.lehet én vagyok a béna(végüléis ez kizárt:minden alapból van ahoigy felraktam a 41,09 -t),vagy ez a winfos hozzá a szokásos formáját SPec Ed ide vagy oooda.
-
-
Superman
nagyúr
Húzni Detonatorból? Valamelyik régebbi Detonatorban benne volt, ha felraktad, akkor megjelent a Display Advanced panelen a mag/memória órajel is, amit állíthattál, de az újabbakban nem találtam. Megoldás: Riva Tuner, Power Strip.
Riva TUner van nekem is fenn. Még egy olyan opció is van benne, hogy suspended módban visszaveszi az órajeleket az eredeti értékükre.
OFF
Mixer! te most mi vagy: Dj Mixer1, vagy Pro, vagy kiskövér, vagy Windows1, vagy micsoda? És miért az újabb nevek? -
up
senior tag
Szedj le egy RivaTuner -t, (google ajánlott), azzal lehet elég könnyen.
-
Shim
őstag
A kérdés még mindig adott, aki tud lsz segítsen!!
-
Shim
őstag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
:DDD:DDD:DDD
-
Shim
őstag
Ne hagyjatok cserben emberek!
-
Shim
őstag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Számítottam rád...:(
-
Shim
őstag
Kérdésem: pontosan hogyan kell húzni a videokártyát detonatorból? GPU, memóriát. Kerestem, de nem találtam. Egyedül a refresh rate-et ''húztam'', már ráfért a szememre:D
Aktív témák
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest