- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #4189 üzenetére
Eggyel odébb, az a Division topic lesz.
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #4187 üzenetére
Kizárt. Bizonyítsd excel-táblázattal.
-
saen
veterán
válasz Anonymus23 #4170 üzenetére
Nem. 300 modok nélkül a max és legendary modokkal mehetsz fel 305-re.
Egy idő után (már nem emlékszem hol volt a limit) márcsak powerful engramokkal lehet fejlődni, azok száma meg limitált minden héten.
-
Hzoltan969
tag
válasz Anonymus23 #4146 üzenetére
Este 9-től megyek veled és akkor elmondom majd a fontos dolgokat!
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz Anonymus23 #4146 üzenetére
Az engramokat nyisd ki. Azok az akkori aktuális szintedhez lettek generálva. (A benne lévő tárgy power leveljét ki is írja, ha fölé viszed az egeret.)
Az árazásra visszatérve: mekkora már, hogy összerakták az alap+season pass kombót összerakják és "kedvezményesen" árulják 39 euróért (ami még így is 39el több mint amennyit ér, tekintve, hogy a blizz/act/bung az élő reklám a kalózkodás mellett :S), de a season pass, meg maradt 35 eurón. Ennyit a humble bundlés akciójukról /, ha kell a dlc fizess ki mindent és még annál is többet/.
Ez a fajta kiadói hozzáállás az, ami általában kicsapja nálam a biztosítékot...[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Anonymus23 #3653 üzenetére
Megjelenéskor sokalltam az árat, de HB keretén belül én is megvettem szombaton. Ritka hangulatos, engem teljesen beszippantott. Kampány küldetések és a többi is jópofa meg public eventek is! Aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e valami aktív klánt találnom PC-n, hogy esetleg majd a későbbiekben komolyabb dögöket is leölhessek. Ahhoz mondjuk úgy tudom, hogy kell a 280-300-as power level, én meg 200 vagyok egyelőre, úgyhogy farmolgatok tovább serényen. Ha meg nem találok senkit a végjátékra, akkor sem leszek letörve, mert önmagában is ritka hangulatos lövölde, nekem nagyon adja! Persze elkerülhetetlen lesz a season pass megvásárlása, mert gondolom azok nem akarnak majd az alapjátékos gyerekkel játszani, akik végigvitték már a második kieget is és magasabb szintűek. Ha jól láttam, akkor már 25-ös szintű emberek is ugrálnak körülöttem, nekem meg 20-ason kiírta az alapjáték, hogy elértem a maximum szintet. De majd biztos írnak a tapasztaltabb játékosok is, de szerintem ők most túlságosan elvannak foglalva azzal, hogy estétől tolhatják a második kiegészítőt. De én rendes vagyok és írok Neked......mert rohadtul ráérek.
-
bunfi
őstag
válasz Anonymus23 #3653 üzenetére
Érdemes ezzel kezdeni: [link]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
saen
veterán
válasz Anonymus23 #3651 üzenetére
Az összefoglalós poén tetszett
Egyébként ma jön ki az új DLC, szóval simán borul most újra minden. A net tele van guide-okkal, de nagyon sok belőle elavult (nagyobb patchek miatt), illetve ha még aktuális akkor ma este már nem lesz az.
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #3595 üzenetére
Több mint 10 millió ment el belőle, szóval az értékesítés már teljesített.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
laceszgamer
addikt
Az alapok nagyon jók, csak a kivitelezéssel vannak apróbb gondok. Beletettem én is rengeteg órát, de most március eleje óta pihenőpályán van, talán a hétvégén most belépek még a DLC előtt kicsit feleleveníteni a dolgokat.
Egyébként PC-n számomra a legnagyobb dolog egy normális group finder volna, mert tulajdonképp azt untam meg, hogy ha bármit keresni akartam, akkor kötelezően jelentkezni weboldalon, friendnek felvenni stb. Macerás.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
saen
veterán
Szerintem jó játék, én még mindig élvezem. Persze volt néhány nagy baklövése a készítőnek, ez kétségtelen.
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem tudom, de ennyiért már nekem is megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest