- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
Aktív témák
-
d-j
csendes tag
Köszi a linket. Le is töltöttem az AVDatePicker nevű csomagot. Azonban már megint bajom van (persze ez most biztos csak tudatlanság). Nekem Delphi 7-esem és 2005-ösöm van. Ez a letölthető cucc pedig Delphi 3,4,5,6-hoz jó. Nem tudtam felrakni sem a 7-esre, sem a 2005-ösre.
Légyszi segíts, nagyon béna vagyok... -
d-j
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
Esetleg tudtok ilyen komponenst valahol. Elég lenne egy cím ahonnan le tudom tölteni. Thanx! -
d-j
csendes tag
Sziasztok!
Delphiben egy TDateTimePicker komponenst alkalmazok.
Dátumbevitelre szeretném használni, de fontos lenne, hogy ne csak kattintgatással lehessen legördülő listából a dátumra mutatni, hanem begépeléssel is megadható legyen.
A probléma ott van, hogy sehogyan sem tudom rávenni a TDateTimePicker-t, hogy begépelésnél az egyes dátumtagokat (év, hónap, nap) ne külön kezelje, ne külön jelölje ki. Delphi 7-est használok és alapban ez a felállás. Azt szeretném elérni, hogy ha például TAB-bal ugrál a user az ablakban található beviteli mezők között és a TDateTimePicker-re ugrik, annak egész tartalma ki legyen jelölődve (ne csak az év) és egy számsor (pl. 20050201) begépelésével át lehessen írni, ne kelljen az egyes détumtagok között navigálni. (A kívánt megjelenítendő eredmény pl. 2005.02.01. csak a pontokat nyilván nem kell beírni.)
Az igazság az, hogy már láttam más Delphi-ben írt alkalmazásban így működni, csak nekem nem sikerül elérnem.
Remélem elég világos voltam a probléma leírásánál. Negylelkű segítségeiteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Total Commander
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged