- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Aktív témák
-
d-j
csendes tag
Köszi a linket. Le is töltöttem az AVDatePicker nevű csomagot. Azonban már megint bajom van (persze ez most biztos csak tudatlanság). Nekem Delphi 7-esem és 2005-ösöm van. Ez a letölthető cucc pedig Delphi 3,4,5,6-hoz jó. Nem tudtam felrakni sem a 7-esre, sem a 2005-ösre.
Légyszi segíts, nagyon béna vagyok... -
gLes
őstag
-
d-j
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
Esetleg tudtok ilyen komponenst valahol. Elég lenne egy cím ahonnan le tudom tölteni. Thanx! -
d-j
csendes tag
Sziasztok!
Delphiben egy TDateTimePicker komponenst alkalmazok.
Dátumbevitelre szeretném használni, de fontos lenne, hogy ne csak kattintgatással lehessen legördülő listából a dátumra mutatni, hanem begépeléssel is megadható legyen.
A probléma ott van, hogy sehogyan sem tudom rávenni a TDateTimePicker-t, hogy begépelésnél az egyes dátumtagokat (év, hónap, nap) ne külön kezelje, ne külön jelölje ki. Delphi 7-est használok és alapban ez a felállás. Azt szeretném elérni, hogy ha például TAB-bal ugrál a user az ablakban található beviteli mezők között és a TDateTimePicker-re ugrik, annak egész tartalma ki legyen jelölődve (ne csak az év) és egy számsor (pl. 20050201) begépelésével át lehessen írni, ne kelljen az egyes détumtagok között navigálni. (A kívánt megjelenítendő eredmény pl. 2005.02.01. csak a pontokat nyilván nem kell beírni.)
Az igazság az, hogy már láttam más Delphi-ben írt alkalmazásban így működni, csak nekem nem sikerül elérnem.
Remélem elég világos voltam a probléma leírásánál. Negylelkű segítségeiteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged