- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1612 üzenetére
Ha tudsz jobb megoldást nem akarom én megírni a hálózati kommunikációt, teszem azt van már rá valami kész unit.
De ha nincs akkor kénytelen leszek, mert van már rá néhány kis progim készen, amivel lehet irányítani, (elsősorban vasúti terepasztalt) csak az a baj hogy hiányzik belőle a hálózati kommunikáció, ere kéne valami SOS megoldás.
Gondolkoztam még azon hogy van az a közkedvet ts (team speaker) progi, az telneten dolgozik, és ara ráépülni, de ez a rész nekem magas.
Az adatbázis nem rossz ötlet, én is gondoltam rá csak nem értek az adatbázisokhoz.
A hálózati kommunikációnak elég lenne annyi, hogy elküld egy integer változót egy bizonyos ip címre, és fogad egy integer változót egy bizonyos ip címről, tehát csak ip, portot, és adatok keljen megadni neki.
eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest