- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Krusty
csendes tag
Sajnos nincs előttem Delphi de úgy rémlik hogy van rá lehetőség hogy egy query eredményét módosítás után visszaírd az eredeti adatbázisba, ráadásul ez automatice megtörténik, nem kell hozzá semmit kódolni. Egy property beállítás az egész (talán a query komponensen, de nem akarok hülyeséget írni mert nagyon rég volt :) ), viszont nem működik minden adatbázis tipuson, én aszem Paradox-al csináltam, még 3as vagy 5ös Delphiben. Szerintem túrjál a helpben, határozottan emlékszem hogy volt valami ilyesmi.
-
g4dg3t
senior tag
Adatok modositasara keszitesz egy kulon formot ahol az adatokat DBEdit es egyeb komponensekbe toltod be ugy hogy az adatforrast a tablahoz kapcsolod es kodbol meghivod a tabla Locate metodusat...igy pozicionalsz a tablaban a megfelelo rekordra. Megfelelo rekord = az a rekord aminek adatait a Gridben epp nezegeti a user (tehat amit modositani akar)!
-
g4dg3t
senior tag
Ha egy grid adatforrasa egy lekerdezes eredmenye, termeszetes hogy nem tudod editalni, mivel a lekerdezesek a memoriaban generalodnak es a tablaktol teljesen kulon kezelendok...szal meg ha engedne is a modositast az tenylegesen sosem kerulne vissza az adatbazisba! Ez igy termeszetes!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged