- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtotti
csendes tag
Sziasztok!
SSD-t tettem a gépembe (xps l702x). Az újratelepítés után minden működik egy dolgot kivéve: a gpu-k órajele maxon fut, nem szabályoz le idle módban. Melyik drivert vagy alkalmazást kell felrakni hogy ez is működjön? Gondolom valami közös szabályozás lehet, mert sem az integrált, sem a dedikált kártya nem szabályoz le. VGA driverek a legfrissebbek.
-
gtotti
csendes tag
válasz
santamas #28065 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. Az AUO panelnek a bevonata is jobb volt? Nem volt ilyen zizis? Az enyémnek - mint már írtam - a színei, betekintési szögei, kontrasztaránya, homogenitása teljesen jó. Valószínűnek tartom, hogy a ChiMei panelekből is több széria lehetett, és a későbbi példányokba már nem olyan silány minőség került, mint amit írsz.
-
gtotti
csendes tag
válasz
SzaboZE #28053 üzenetére
Abban igazad van, hogy a kijelző színei szépek (kalibrálva), feketéje mély, jó a kontrasztja és a betekintési szögei is egész jók (TN panelhez viszonyítva). A problémát a kijelzőre felvitt antiglare fólia minősége okozza. Egyébként a xps L702x többféle kijelzővel is készült. Ha jól tudom van két 1080p és két 900p kijelző is hozzá, csak nem mindegyik matt. Nekem fontos szempont volt a matt kijelző a gép kiválasztásakor, csak most ennek a számomra is meglepő árnyoldalával szembesültem.
-
gtotti
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell XPS 17 L702x notebookot. A képernyője 17.3" 1080p anti glare, a gyártója ChiMei, számomra ismeretlen gyártó. Az a problémám adódott, hogy a képernyő nagyon agresszív antiglare bevonata miatt nagyon csillogó/piszkos hatású a képernyő, amitől már egy óra használat után megfájdul a fejem. Semmi más monitorral, notebook kijelzővel ilyen gondom még nem volt. Lehetséges a Dell-nél a képernyő cseréje jobb minőségűre a garanciális időszakon belül? Milyen jobb minőségű 17.3 matt képernyőt alkalmaz a Dell? A Precision sorozat képernyői jobb minőségűek, azok IPS panellel szereltek? Szeretném a gépet megtartani, mert minden más szempontból jónak tartom. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest