- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
santamas
csendes tag
válasz
gtotti #28066 üzenetére
Nekem is tényleg jó volt az első ChiMei panel. De most hogy AUO-t nézek valóban zizis volt az is.
Ezen nincs semmi olyan, mint amit írtál és én is láttam. Nincs az a csillogó porszem hatás.
De én még a legelső szériából vettem a gépet, azóta biztos javították a paneleket.
Viszont az amit cserére hoztak ChiMei-t az is első szériás lehetett, mert a rev is megegyezett.
Azt most nem tudom, pontosan mi volt, de szereléskor leelenőriztük a szervizessel. -
santamas
csendes tag
válasz
gtotti #28052 üzenetére
Nekem is ChiMei kijelző volt az L702X-ben (1.5 éves a gép). 1 év múlva három helyen is kifényesedett a kijelző. Cserélték garanciával egy ugyan olyan típusra, ami 1 hét alatt jött meg. Annak viszont csak annyi hibája volt, hogy a panel két sarka között teljesen más volt a betekintési szög. Ami a jobb alsó sarokban szürke volt, az a bal felsőben csillogó fekete. 30 perc után rá sem lehetett nézni a kijelzőre annyira zavaró volt. Ezt is cserélték, másnapra! megjött a kijelző ami viszont AU OPTRONICS. Hihetetlen változás. A legelső panel nem volt azért olyan rossz amíg nem fényesedett ki, de utólag azt mondom, hogy az is hihetetlen silány minőségű volt az AUO-hoz képest.
Azt nem tudom garanciában mit lehet kezdeni a dologgal, de a Humansoft rendkívül korrekten áll a dolgokhoz és nagyon meg vagyok elégedve velük. A szervíz miatt választottam a Dell-t és azt nem is bántam meg.
Eddig amúgy a következő alkatrészek lettek cserélve: 1 x alaplap, 1 x I/O board, 2 x USB board, 1 x hangszóró, 2 x LCD. Következő hibával talán elindíthatnék egy csere igénylést, de a Dell-t elnézve és amit a Humansoft mondott többnyire esélytelen. Szerencsére jelenleg fél éve nincs már probléma a géppel, remélhetőleg nem is lesz.
-
Micha3l
tag
válasz
gtotti #28056 üzenetére
A folia leszedheto, DE ugrik a garancia, es igy jarhatsz mint a peldaban az illeto.
igy
Igaz a pelda egy DELL monitor, de kivitelezheto, nem biztos hogy jol jarsz vele, szedtem mar le kijelzorol kicsit babras de megoldhato hazilag.
Neha egyes fenyviszonyok alatt nekem (U2412M) is zavaro a "kristalycukor" effekt de elviselheto.
Neked kell merlegelni, hogy megeri e elvesziteni a garanciat. -
SzaboZE
addikt
válasz
gtotti #28052 üzenetére
Ez egy érdekes felvetés, ugyanis az xps l702x kifejezetten jobbfajta kijelzővel készül szép mély sötét színekkel. Azt sem értem, hogy ha be van kapcsolva, akkor hogyan csilloghat. Dehát te tudod
Garanciálisan nem fogsz bele más kijelzőt kapni csak ugyanolyat, mint amivel készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest