- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz
#73749248 #59016 üzenetére
"Csak kollégák panaszait olvastam, amikor épp nem úgy sikerült a sleep, ahogy elképzelték és ment a kukába a komplett session, amiben dolgoztak..."
Ezért kell menteni és lekapcsolni. Ez nem hit kérdése, de mint ahogy írtam, még olyanról nem hallottam és sajnos te sem bővítetted efféle ismeretemet, csak a hablaty/lózung ment, no mindegy.
Boldog új évet neked is! -
amargo
addikt
válasz
#73749248 #59012 üzenetére
Mondjuk alapjában véve, akkor ott inkább hibásan van elkészítve/átgondolva a fejlesztői környezet, de én ezen nem lovagolni akarok, csak inkább alternatívaként említettem a sleep-et.
Ma többnyire driver hibák miatt léphet fel sleep esetén gond, amit szerintem elkerülhető, ha dell update-et használ az ember, igaz ez az első dell-em, de a thinkpadnél ilyen gondom még nem volt.
Hozzáteszem én a hibernálást a saját gépen inkább helytakarékossági okokból kapcsolom ki, sleep mellett nem érzem szükségét, de elfogadom, ha másoknak ez a kényelmessebb megoldás. -
haxxika
senior tag
válasz
#73749248 #59016 üzenetére
Elnézést de ilyenkor nem lenne meggondolandó a cégnél egy központi szerver, amire bármikor be lehet hoppolni rdp-n? Biztosabb mert egy helyen van, nagyobb számítási kapacitást is el lehetne vele érni, és bárhonnan hozzáférhető lenne a megfelelő titkosítás mellett. Nyilván nem egy kis összeg egy ilyet összerakni, de biztosabb, hogy egy helyen vannak a dolgok, és nem kell erőmű mindenkihez.
-
tecsu
addikt
válasz
#73749248 #59012 üzenetére
Az ilyen projektekhez egyszerűen bekacsolva hagyják a gépet, nem?
De nyugodtan mondhatsz konkrét példát, ahol életszerűen megtörténik a fél napos bekapcsolás, majd az ennek kikerülése miatti hibernálás, ráadásul mindez laptopon.
És akkor még mindig ott tartunk, hogy ez a laptopok 99,99%-át egyáltalán nem érinti. -
fm!
tag
válasz
#73749248 #59002 üzenetére
Én inkább mindenből kilépek, mentek, biztonsági másolatot készítek a nap végén és leállítom a Windows-t, jót tesz neki. Illetve én még alvó módot sem nagyon használok, nyitva hagyott programokkal, mert a régi gépemen Windows 7-el 10 esetből 1x nem éledt fel az alvó üzemmódból.
-
amargo
addikt
válasz
#73749248 #58999 üzenetére
Csak, ha akkumulátorról használod, hálózatról miért vágná tönkre?
Irigylem azokat, akiknek olyan a munkájuk, hogy napokra is ott tudják hagyni, ellenben utána borzasztó fontos, hogy 2 perccel hamarabb legyen betöltve minden programjuk. Persze mindig csak akkumulátorról használva a gépet(?), ez konkrétan milyen munka amúgy?
-
Batyops
aktív tag
válasz
#73749248 #58959 üzenetére
MB/s torrent letöltéseknél nézem és a wifin nagyon lassú viszont vezetékkel meg 10-11. Családi ház nincs másik wifi a közelemben. A routertől 3 m-re vagyok a jelerőség pedig a gép szerint kiváló.Számomra az nem tiszta hogy most a router amire csatlakozok ennyit tud, vagy a laptopom képes wifin ennyire?
-
fm!
tag
válasz
#73749248 #58813 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, hogy az inspiron 1720-nál jobb gépet nem fogok találni. Küldhetném szervizbe is (vagyis kihívhatnám a szervizt, mert helyi garancia van), de egy egy napos géphez?
Igazából nekem egyre inkább az SSD tűnik a probléma forrásának. LITEON csodamárka, ki tudnám próbálni egy normális SATA-s SSD-vel. Csak ugye a 3 éves helyszíni garancia elvesztése nem lenne túl vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest