- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet az is, nem tudom. A lényeg, hogy nem jó és minden driverből és BIOS-ból a legfrissebb van. Nem tartom kizártnak én sem, hogy megsült, mondta a szerelő, hogy kevés ez a hűtés egy VGA-ra meg procira, amiben igaza van, mert IDLE simán 50-55 fok között van, terhelve meg 70 környékére is simán felmegy.
Meg ahogy írtam korábban, a Wifi kártyát is mondta, hogy típushiba ebben a szériában, hogy meghal.
Szerintem holnap szépen felhívom a zöld számot és péntekre jó lenne ha ki tudnának jönni. A zsanér sem oké, de avval direkt arra vártam, hogy legyen még valami hiba, mert önmagában nem nagy hiba, hogy ezért kihívjam. Festékkopást is megpróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá. Beszámolok majd.
-
hijacker.fx
csendes tag
Tudok boot sorrendet állítani... Beállítom hogy usbről bootoljon. Bebootol és indul a win7 telepítő. Eljutunk addig a pontig ahol megkérdezi hogy melyik partícióra szeretnéd a windowst. Ott van a gyári 500as tetűlassú winyóm, meg az SSD is. Ha rámegyek az SSDre, akkor a táblázat alatt megjelenik egy warning hogy ide nem lehet a windows-t telepíteni mert nem lehet majd róla bootolni. Igazából telepíteni lehet rá, felmásolódnak a fileok, de az első ujraindítás után, miután bementem a biosba és átállítom hogy CD/DVDről bootoljon (mert annak a helyén van az SSD) bootolna onnan, de hiányzik a bootloader vagy mi. Javítni nem tudja.
-
donjohnson
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, én is ezért kezdtem el gondolkodni, hogy mi is legyen... Nekem még van ~1 évem, de örülnék ha a gép még 3-at kibírna. Ahogy néztem a HW bőven jó lesz. Most se vennék sokkal komolyabbat, és az árak se mentek le annyira. Anno tokkal-vonóval
(táska, USB szett...) 190-ből megállt...
Azóta kapott egy 64Gb-os SSD-t és +4Gb ramot. Persze, lehetne jobb, de ezt sem használom ki 80-90%-ban. Néha GTA4-ezek az kicsit akad itt-ottSzóval ha még 3 év gond nélkül fog telni, akkor azt mondom nagyon megérte
Ahogy számolom havi 4000Ft-ba lesz a gép ha 30-ból megúszom a 2 év garit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest