- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet az is, nem tudom. A lényeg, hogy nem jó és minden driverből és BIOS-ból a legfrissebb van. Nem tartom kizártnak én sem, hogy megsült, mondta a szerelő, hogy kevés ez a hűtés egy VGA-ra meg procira, amiben igaza van, mert IDLE simán 50-55 fok között van, terhelve meg 70 környékére is simán felmegy.
Meg ahogy írtam korábban, a Wifi kártyát is mondta, hogy típushiba ebben a szériában, hogy meghal.
Szerintem holnap szépen felhívom a zöld számot és péntekre jó lenne ha ki tudnának jönni. A zsanér sem oké, de avval direkt arra vártam, hogy legyen még valami hiba, mert önmagában nem nagy hiba, hogy ezért kihívjam. Festékkopást is megpróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá. Beszámolok majd.
-
hijacker.fx
csendes tag
Tudok boot sorrendet állítani... Beállítom hogy usbről bootoljon. Bebootol és indul a win7 telepítő. Eljutunk addig a pontig ahol megkérdezi hogy melyik partícióra szeretnéd a windowst. Ott van a gyári 500as tetűlassú winyóm, meg az SSD is. Ha rámegyek az SSDre, akkor a táblázat alatt megjelenik egy warning hogy ide nem lehet a windows-t telepíteni mert nem lehet majd róla bootolni. Igazából telepíteni lehet rá, felmásolódnak a fileok, de az első ujraindítás után, miután bementem a biosba és átállítom hogy CD/DVDről bootoljon (mert annak a helyén van az SSD) bootolna onnan, de hiányzik a bootloader vagy mi. Javítni nem tudja.
-
donjohnson
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, én is ezért kezdtem el gondolkodni, hogy mi is legyen... Nekem még van ~1 évem, de örülnék ha a gép még 3-at kibírna. Ahogy néztem a HW bőven jó lesz. Most se vennék sokkal komolyabbat, és az árak se mentek le annyira. Anno tokkal-vonóval
(táska, USB szett...) 190-ből megállt...
Azóta kapott egy 64Gb-os SSD-t és +4Gb ramot. Persze, lehetne jobb, de ezt sem használom ki 80-90%-ban. Néha GTA4-ezek az kicsit akad itt-ottSzóval ha még 3 év gond nélkül fog telni, akkor azt mondom nagyon megérte
Ahogy számolom havi 4000Ft-ba lesz a gép ha 30-ból megúszom a 2 év garit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest