- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
hijacker.fx #31472 üzenetére
Én is mint ha úgy emlékeznék hogy csak a gyári winyó helyén működik az ssd...
De majdnem mindegy mert pl egy normális kitakarításhoz is ugyan úgy szét kell kapni mint winyó cseréhez. kb 15 perc. Én már szedtem szét vagy négyszer.
(#31474) premete: Ahhoz képest kb 3 éves 5110 hibátlan. Azért nem kell annyira elszállni a latitude -tól se... 3 évet ez is kibír 5 év múlva meg a latitude is kb annyit ér (kuka)... Vagy még annyit se mert annyiért gyengébb cuccok vannak benne...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
hijacker.fx #31475 üzenetére
Szerintem nagyon használható masina, bár néhányszor volt javítva, bár ez jórészt nekem köszönhető, ugyanis 24/7 ben használom szinte
Sokat nyitom-csukom... De amíg garancia van rajta, semmi gáz
Kövezzetek meg, de én szeretem az N5110-est
-
premete
veterán
válasz
Ugye, jól sejtem, hogy MSD személyesen nem tartotta a tarkódhoz a revolvert, hogy az összes Dell közül a legszutykabb, teszkógazdaságos cuccot válaszd;
Gondolom, tudatos vásárlóként alaposan körbejártad a kérdést vásárlás előtt... -
FRENK1988
veterán
válasz
A latitude-ben jobban el vannak rendezve a dolgok
-
kiskaktusz
addikt
válasz
hijacker.fx #31464 üzenetére
5010-eseknél a hdd helyére kellett rakni az ssd-t és a hdd-t az odd helyére...
5110-eseknél nem tudom, hogy hogy van.
-
válasz
hijacker.fx #31468 üzenetére
aha, akkor sajnos meg kell cserélni (ezek szerint a sata vezérlőben van valami korlátozás)
vagy még ezt nézd meg, eszerint nem az odd-t kell előre venni [ Left C replied on 7 Mar 2013 11:38 PM hozzászólásban]
-
válasz
hijacker.fx #31466 üzenetére
pont tegnap hallottam erről, ha bios-ból nem tudsz boot sorrendet állítani, hogy az ssd-ről kezdjen, akkor csak az marad, hogy az ssd-t megcseréled a hdd-vel. amihez lehet alaposan szét kell szedni (hátlaptól/belső elrendezéstől függ)
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hijacker.fx #31464 üzenetére
Próbáld meg külső usb-s meghajtóról telepíteni a Win7-t. Már, ha jól értettem a problémádat.
-
neverDell
tag
válasz
hijacker.fx #22649 üzenetére
Advanced format - ez nem ugrott be az előbb.
Viszont ebből nekem úgy tűnik, windows7 esetében nem kell foglalkozni vele.
(én abból indultam ki, hogy a dell-nél ott volt a win7 driverek közt egy ilyen applikáció is, ebből gondoltam, hogy a 7-esnél is lehet jelentősége) -
válasz
hijacker.fx #22645 üzenetére
Nem gondolnék azonnal hardveres hibára.
Próbálj meg valami cleaner programot lefuttatni.
Esetleg a Windows 7 topikjába segítséget kérni:[link] -
neverDell
tag
válasz
hijacker.fx #22642 üzenetére
Utolsó tipp: az új diszkek 4096(?) byte-os szektorokkal dolgoznak. Ahhoz, hogy optimális performanciával működjenek, 4K-s határra kell igazítani a partíciókat állítólag. Nem ugrik be, minek hívják ezt a formátumot... ha eszembe jut, majd megírom. Mindenesetre van hozzá valami szoftver, amivel ellenőrizni lehet, hogy jó helyen van-e a partíciód és van olyan is, amivel helyre lehet igazítani.
-
válasz
hijacker.fx #22642 üzenetére
Teljesen "szűz" op. rendszerrel is?
-
neverDell
tag
válasz
hijacker.fx #22640 üzenetére
Első reakcióként én megnézném valami olyan víruskeresővel, amit CD-ről lehet futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest