- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimi
tag
válasz
kicsitrash #22784 üzenetére
Azt hiszem igazad lesz, ez csak a lehetőség. Hardverek között nem találtam.
Köszi -
soldi3r
veterán
válasz
kicsitrash #22765 üzenetére
jogos! ott a pont!
-
bekmate
csendes tag
válasz
kicsitrash #22709 üzenetére
Amiket én nézegettem Inspiron notebookok, ott mindhez 3 volt írva. Persze ettől lehet 2.
-
bekmate
csendes tag
válasz
kicsitrash #22705 üzenetére
De ahogy nézegettem, Dell-ekre HP-kra alap 3-at adnak. És 4. évre lehet 30-ért kiterjeszteni.
-
bekmate
csendes tag
válasz
kicsitrash #22703 üzenetére
Hát akkor mindenképp rákérdezek vásárlás előtt, bár gondolom a nagyobb notebookokhoz jár.
-
bekmate
csendes tag
válasz
kicsitrash #22697 üzenetére
És azzal a garancia nem száll el?
-
gilfoyle
őstag
válasz
kicsitrash #22688 üzenetére
Megmondom én pontosam milyen modul kell
Komolyra fordítva, szóljanak vagy írjanak, h nem tudják mikor jönnek, ne kelljen otthon ücsörögni. -
premete
veterán
válasz
kicsitrash #22683 üzenetére
A kérdés a Dell Latitude E6420 és az E6520 közötti különbségre vonatkozott, erre válaszoltam, hogy méretben van különbség, az egyik 14, a másik 15 "-os.
Erre belekötöttetek, hogy nem, más a processzor és a ram, illetve árpozicionálás.
fenntartom, hogy a méret a különbség, ugyanoda van mindkettő pozicionálva, illetve mindkettő kérhető többféle felszereltségben. -
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22684 üzenetére
Jó kérdés, ezt nem tudom. Akárhol néztem, mindenhol azt láttam, hogy a töltőre, akkura egy év, a gépre három vagy négy.
Lehet benne valami, hogy kiterjesztett garanciáról van szó, de azt még a nagyker intézte, hozzám már így került. -
SzaboZE
addikt
válasz
kicsitrash #22623 üzenetére
Ezt nem tudom honnan szeditek, a dellnél minden a géphez tartozó - azzal együtt vásárolt - egységre a gép garanciája él, kivétel egyedül az akkumulátor.
-
premete
veterán
válasz
kicsitrash #22666 üzenetére
egy kategóriával feljebb pozicionálják, hogy plusz pénzt lehessen elkérni érte
Ezt a baromságot honnan szeded? -
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22632 üzenetére
Jó, Latitude esetében még elmegy, de szerintem a srác egy inspiron tulajhoz is simán kiküldte volna futárral.
(ha jól emlékszem, az Inspironoknál kell apró darabokra szedni a gépet a vinyó cseréjéhez) -
neverDell
tag
válasz
Az enyém úgy jött, hogy akkura és töltőre(!!) egy év, a többire négy.
(az akkut még megértem, de hogy a töltő... no comment, ez megint a szarrágászat magas foka) -
válasz
Nekem is ilyen gépem van. Nagyon szomorú lennék ha a félév tartozék garancia miatt új töltőt kellene vásárolnom ilyen esetben ~15-20 ezer forintért.
-
japeen_hun
tag
válasz
kicsitrash #22615 üzenetére
Semmi sem világít.
-
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22586 üzenetére
Windows-ban alig vannak driverek (jó, ez költői túlzás, de általában több drivert kell rá telepíteni, mint egy linuxra
)
Konkrétan a notebookomon a hálókártya, a bluetooth, a wifi mind működésképtelen a dell driverei nélkül.
Ellenben a VGA működik, max. performanciával vannak problémák.Pl. pont a Dell, ad nvidia drivert azokhoz a gépeihez, amelyeken támogatja (hehe) a linuxot. (lásd e6520 - ubuntu 10.10 a "támogatott" és van hozzá nvidia driver)
-
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22579 üzenetére
Nem driverekre. Üres gépre windows-t, drivereket, windows update-et, tűzfalat, víruskergetőt telepíteni.
És igen, elsődlegesen arról van szó, hogy ennyi pénzért nem egy made in dzsunka módra összehányt hardvert várnék, nulla támogatással és bugos driverekkel...
Ha nyolcvanért dobják utánam, akkor valószínűleg egy szavam sem lett volna.Almás gépektől két dolog vette el a kedvem: ami belefért volna a keretbe, annak nem volt elég nagy a felbontása és a bolti eladó szerint az akksija csak szervizben cserélhető. (MacBook Air)
-
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22570 üzenetére
Hát nem tudom... nekem a jó support ott kezdődne, hogy ha valami nyűgöm van, akkor azt egy fórumon vagy e-mailben, de mindenképpen elektronikus, írásos formában, el tudom juttatni egy szakemberhez. No ez a régin sem volt, meg az újon sincs meg.
Aztán olyasmi, hogy átkategorizálják a letöltéseket, de a doksikat "elfelejtik" update-elni - ha most kezdeném a windowst telepíteni az E-series doksi szerint, igencsak kaparnám a tapétát.
De ami a legjobban tetszik: service taghez rendelik első körben a letöltéseket. Nekem pl. felajánl három vagy négy XP-s drivert alapértelmezetten. Hogy milyen alapon? Legalább megjegyezné, hogy miket töltöttem le és milyen rendszerhez... de ennek így mi értelme?
Asus supporthoz nem volt szerencsém ilyen szinten. Szerencsére...
HP notebookkal szoptam jó nagyot, de ennek úgy 6-7 éve, ha nem több, de ennek leginkább a doksihiány volt az oka és végül sikerült összehozni. -
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22569 üzenetére
??????????????
Ennyire??? A VGA-ról látom, hogy 1:1-ben inteles, viszont a wifi-t nem tudtam feléleszteni a dell-től letöltött driver nélkül, nem gondoltam volna, hogy még így is külsős cucc...Az az igazság, hogy mióta három hónapnyi nyűglődést követően sikerült működőképessé tenni, magával a géppel nincs sok bajom (az akkun vibráló monitor nem igazán izgat, úgyis tápról használom általában), de amit pl. a letöltésekkel műveltek, az még mindig dühít...
-
neverDell
tag
válasz
kicsitrash #22560 üzenetére
Ismételten bocs, de a support.dell.com-ról letölthető driverek mióta számítanak 3rd party-nak? (merthogy nekem is produkál hasonlókat a gépem, én meg onnan szedtem le a drivereimet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged