Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch4os.prof
csendes tag
válasz
netudky #9682 üzenetére
Keresgélve a bios-ban találtam egy olyan beállítást a performance részben, hogy HDD Acoustic Mode és azon belül 3 lehetőség Bypass/Quiet/Performance ... alapból bypasson van.. kipróbáltam a másik kettővel is a winyót, hd tune-nal lemértem a sebesség változást de kb minimális volt, majdnem semmi. Viszont az, hogy halkabb vagy hangosabb az tényleg észre vehető szerintem.
Aki használta már ezeket a funkciókat kérdezném hogy ez kihatással van valahogy a winyó állapotára? Vagy igazából teljesen mindegy hogy melyiket használja az ember?
-
-
tkazmer
addikt
válasz
netudky #9676 üzenetére
mint ahogy előttem is írták, a wifi nagyon sokat fogyaszt.
megtakaríthatsz egyébként energiát, ha kilövöd a hangot, és leveszed a fényerőt. ezen kívül van egy notebook hardware control nevű program, egy időben szórakoztam vele, le lehet venni mindenféle (cpu, gpu) órajeleket, feszültségeket, stb, azzal is érhetsz el megtakarítást. -
dunaelek
csendes tag
válasz
netudky #9434 üzenetére
Kedves Netudky!
Abszolút neked van igazad, létezik 9 cellás akkumulátor a V1510-hez az amerikai oldalon, de hidd el nekem, Mi sajnos nem tudunk rendelni! Mivel nincs időnk arra hogy az USA Dell oldalát böngésszük és hasonlítgassuk, ezért írtam (tévesen) hogy nincs. Elnézést érte!
Tisztázni szeretnék pár dolgot Veled is és a Többiekkel is! Az hogy vmit megnéztek az amerikai Dell oldalon, az még nem biztos, hogy a disztribútorok is meg tudják rendelni M.O.-ra.Nekünk van egy úgynevezett PREMIER PAGE oldalunk, amiből konfigurálunk és rendelünk és eltérhet a külföldi Dell oldalaktól! Régiókra van felosztva a piac, szóval mind termékben, mind árban eltérések vannak, ezt kérlek vegyétek figyelembe. Ehhez kapcsolódik, hogy ne hasonlítsátok már össze az USA dolláros árait, megszorozva vmi bank legolcsóbb árfolyamával a mi ÁFÁS árainkhoz. Igen drágább! Itthon ÁFÁT kell fizetni és valahogy ide kell hogy jöjjön az a nyamvadt termék is, szóval szállítási költség is van a világon. A másik dolog a garancia. Ha kintről rendeltek gépet, akkor vagy Nemzetközi garanciát, vagy ProSupport garanciát válasszatok, mert az érvényesíthető itthon is! Remélem sikerült érthetően összefoglalnom a fontos dolgokat, és nem sértettem meg vele senkit, hiszen segíteni szeretnénk mindenkinek, és Fulmi sem köt bele a helyesírásomba!
Szép estét az összes Dell fanatikusnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest